Maaltijdservice Aye

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Aye voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Aye? Middels deze pagina treft u probleemloos alle bedrijven in uw regio! Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of diepvriesmaaltijden die alleen maar even de microgolf in hoeven: u bepaalt het helemaal zelf. Al te verkrijgen vanaf €4,75 per maaltijd. Smullen van Ribkarbonade in jus en Kalkoenfilet Bordelaisesaus Wortelen Aardappelen? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Dat hoeft niet erg te zijn! Door de maaltijdendienst in Aye profiteert u van vers bereidde gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieLuxemburg
GemeenteMarche-En-Famenne
BeoordelingGezond en betaalbaar
Postcode6900
Prijs per maaltijd€5,54
Geliefde maaltijdKick Through Spaghetti

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Aye

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in de regio van Aye. Neem bijv. landelijke bedrijven als Meal-Story of Champion. Ook binnen de gemeente ontwikkelen zich allerlei leveranciers en restaurants. Elke organisatie wordt gekenmerkt door een “eigen” manier van bereiding en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Dankzij www.maaltijdbutler.be kan u daardoor de firma’s op uw gemak vergelijken op allerlei onderdelen. De keuze maken voor de beste verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt derhalve wat overzichtelijker. Moeite met kiezen? Profiteer nu van een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Zijn er specifieke wensen als o.a. glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Aye? Dat hoeft niet erg te zijn! Meer en meer cateraars en traiteurs worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met altijd verse producten. Daarna worden ze teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Hierdoor blijven voedingsstoffen en smaak gegarandeerd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Altijd volledig vers
 • Vol van smaak
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en razendsnel ingevroren (shock-freeze). Vitamines en mineralen blijven gewaarborgd. Maximaal 3 maanden houdbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen hoeft dan ook vaak niet.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Gezond en lekker
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Aye. Een uitkomst voor bijv. senioren die het eten niet meer kunnen opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Dikwijls op touw gezet door een lokale keuken.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Mogelijke subsidie
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Verscheidenebezorgers voorzien in een praktische boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Op die manier koop men moeiteloos nuttige boodschappen zoals zoetwaren of sinaasappelsap. Normaal gratis bezorgd met de maaltijden.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Aye vergelijken

Liefhebber van een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Aye? Of neigt u meer naar de meest verse koelverse maaltijden voor ouderen? Of prefereert u een service die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? Er is de keuze uit een groot aantal mogelijkheden die in lijn zijn met uw situatie en mogelijke diëten. U kunt denken aan Dieet Gentse Waterzooi of Macaroni Ham Kaassaus? Op maaltijdbutler.be ziet u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de regio Marche-En-Famenne. Bekijk goed het proefpakket. Meestal kan men voor aantrekkelijke prijzen uitstekende bereide gerechten met veel groenten en weinig kunstmatige toevoegingen keuren. U kunt via verschillende manieren bestellen. De maaltijden worden bezorgd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Aanbieders werken niet met een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Aye voor ouderen wijken nogal af. Het uiteindelijke tarief wordt samengesteld door onderdelen als de aanbieder, het aantal verwerkte maaltijden, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd zoals Luikse Balletjes Sperziebonen Bieslookpuree wordt al bezorgd vanaf €5,4.
 • Diepvriesmaaltijd als Gebraad Kruidige Saus Schorseneren Béchamel Kriel kan je kopen vanaf €5,4.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Vegetarische zadenburger met vegetarische jus, gekookte aardappelen, wokgroenten kunt u al laten bezorgen vanaf €6.
Het diner is niet het enigste: Wat te denken van Minosoep, een lekker bijgerecht en om het compleet te maken Rijstebrij als nagerecht. Is uw budget niet toereikend? Soms kan u hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Marche-En-Famenne voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Top-5 bereide maaltijden

 • Hete Bliksem met een speklapje
 • Rundvlees met gegrilde groente
 • Witlofschotel met ham en kaas
 • Couscous, kip, mergueze worst
 • Nasi goreng, quorn, satésaus

Plaatsen in deze regio


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Aye aanvragen

 1. Inventariseer wensen

  Achterhaal eerst wat voor categorie opwarmmaaltijd past bij uw eisen. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk populaire maaltijdservices en bekijk de beschikbaarheid. Bekijk met name het type maaltijden, bezorg- en betaalmogelijkheden, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Bestel het proefpakket

  Het gros van de dienstverleners hebben een spotgoedkoop proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Door hier gebruik van te maken kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met professionele leveranciers.

 4. Wekelijks bestellen

  Was het proefpakket naar wens? Gelukkig, nu kan men snel en simpel nieuwe gerechten bestellen. In veel gevallen kan dit via telefoon, met behulp van de menulijst, of met de computer. Het eten wordt standaard bezorgd middels een behulpzame bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij koelverse gerechten kunt u zelf kiezen van een bestellijst met gemiddeld 15 menu’s. Binnen het diepvries-segment kan men kiezen uit 70 – 150 blijvende maaltijden. Via het tafeltje dekje principe heeft u te maken met een speciaal dagmenu. Soms is zelf gerechten samenstellen een speciale feature.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Praktisch alle dienstverleners bieden een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Zoals bijv. Kipvink in jus of Zalmfilet, kervelsaus, gemengde groenten, krieltjes. Daardoor ontvangt men altijd goede bezorgmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw eigen dienstverlener.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis als u een bestelling heeft doorgegeven. Met behulp van de menulijsten kunt u snel en simpel – digitaal, telefonisch of met pen en papier – een bestelling doorgeven.

Hoe verloopt de bezorging?

De maaltijden worden vaak door een regionale bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelvers is dat 1 of 2 keer per week. Vriesvers: elke 14 dagen.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een verse maaltijd helpt mee aan een goede balans en energie. Een dagverse warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Sommige ouderen of mensen met een beperking eten volgens een bepaald dieet. Daarom zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Dit heeft te maken met glutenvrij, natriumarm, zoutarm, gemalen en niet te vergeten eiwitrijk, veganistisch, koolhydraatarm, vegetarisch: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Aye. Is uw inkomen niet toereikend? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst bij coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat kauwen en/of slikken voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit