Maaltijdservice Marche-En-Famenne

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Marche-En-Famenne voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Marche-En-Famenne? Middels deze pagina doorzoekt u moeiteloos alle bezorgers in de buurt! Een warme maaltijdvoorziening, of een bezorgmaaltijd die nog even in de microgolf moeten: de mogelijkheden zijn enorm. Verkrijgbaar vanaf €3,70 per maal. Smullen van Dieet Rundsvlees Spruiten Kookaardappelen of Broccoli kaassaus? Maar gaat het koken u moeilijk? Er is gelukkig een alternatief. Door de maaltijdendienst in Marche-En-Famenne krijgt u smaakvolle maaltijden, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieLuxemburg
GemeenteMarche-En-Famenne
ReactieGezond, goed en lekker
Postcode6900
Prijs per maaltijd€5,14
Geliefde maaltijdVarkenslapjes in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Marche-En-Famenne

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in de buurt van Marche-En-Famenne. Bijvoorbeeld populaire bedrijven als Delhaize en/of Lidl. Ook in de gemeente zelf ontwikkelen zich interessante instellingen en sociale voorzieningen. Iedere service onderscheidt zich door een “eigen” assortiment en procedures rondom bestellen en betaling. Met behulp van www.maaltijdbutler.be kan u daarom de bezorgers overzichtelijk naast elkaar zetten. Het uitkiezen van de beste maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt derhalve een stuk gemakkelijker. Zijn er meerdere opties? Bestel in dat geval een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Is er sprake van bepaalde voorkeuren als o.a. gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Marche-En-Famenne? Er is een oplossing! Veel traiteurs in België zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met altijd verse producten. Daarna worden deze producten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Door dit proces blijven voedingsstoffen en smaak in topconditie. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Rijke smaak en beleving
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en shock-freeze ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven in goede conditie. 10 weken lang eetbaar. Elke week een bezorging is niet altijd nodig.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Gezond en lekker
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Marche-En-Famenne. Een prima oplossing voor bijv. senioren die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Het eten wordt warm bezorgd. Vaak op touw gezet door een lokale keuken.

 • Direct na bereiding geleverd
 • 100% vers
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Een aantal bezorgers beschikken over een nuttige boodschappendienst voor ouderen. Zo koop u probleemloos de supermarktartikelen als achterham en desem meergranen. Dikwijls gratis afgeleverd op een vooraf gekozen moment.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Op een vast moment in de week
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Marche-En-Famenne vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Marche-En-Famenne? Of prefereert u echt 100% verse koelverse seniorenmaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een bedrijf die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? U kunt kiezen uit flink wat mogelijkheden die rijmen met uw gesteldheid en menu voorkeuren. Wat dacht u van Tagliatelle Ham Champignon Kaassaus of Dieet Gehaktbal Uiensaus Prei Aardappelen? Aan de hand van deze website bekijkt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in de streek Marche-En-Famenne. Bekijk goed het proefpakket. Gewoonlijk kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling smaakvolle bereide gerechten met verse producten en weinig vet uitproberen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. Uw bestelling wordt geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Er geldt geen abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Marche-En-Famenne voor ouderen variëren nogal. De prijs die u betaalt komt tot stand door elementen als de leverancier, de grootte van de keuken, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd zoals Kalkoenfilet Bordelaisesaus Wortelen Aardappelen is er al voor €5,6.
 • Vriesverse maaltijd als Kalkoen Sinaassaus Appelmoes Geb. Aardappelkubus kunt u al laten bezorgen vanaf €4,5.
 • Een warme daghap voor senioren als Broccoli kaassaus wordt al bezorgd vanaf €7.
De maaltijden is niet het enigste: Wat te denken van Rundvleessoep, een lekker bijgerecht en om het compleet te maken Vlaflip na. Heeft u weinig financiële middelen? Dan kunt u mogelijk een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Marche-En-Famenne voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Populaire bereide maaltijden

 • Penne pesto, kip, groene groenten
 • Bloemkool met rundvlees schotel
 • Wisselmenu Asperge Brabanconne
 • Vegetarische lasagna, spinazie
 • Stamppot rode kool met hachee

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Marche-En-Famenne aanvragen

 1. Inventariseer wensen

  Onderzoek allereerst welk soort maaltijdservice klopt met uw omstandigheden. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de professionele bezorgservices en kies een geschikte. Check vooral het soort gerechten, bezorg- en betaalmogelijkheden, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De professionele dienstverleners stunten met een voordelig proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Hierdoor kunt u op een prettige manier kennismaken met aantrekkelijke services.

 4. Elke week een levering

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Vervolgens kan men eenvoudigeen nieuwe bestelling doorgeven. Dikwijls doet u dat per telefoon, door de menukaart in te vullen, of online. Het eten wordt in algemene zin tot in de keuken geleverd via een vertrouwde bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

In het geval van koelverse maaltijden profiteert u van een menukaart met ruwweg 15 gerechten. Kiest u voor diepvries dan is het aanbod gelimiteerd tot 75 – 125 maaltijden die het hele jaar vaststaan. Bij tafeltje dekje is er vaak een speciaal dagmenu. In steeds meer gevallen is zelf gerechten samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Ja, heel veel maaltijdservices hanteren een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Onder andere Runderhachee, rode kool, aardappelpuree of Slavink met uienjus. Worteltjes. Gekookte aardappelschijfjes. Hierdoor krijgt iedereen geschikte gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met de organisatie waar u klant bent.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd nadat u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Middels de unieke menukaart / lijst kan men direct en zonder moeite – online, telefonisch of op papier – een bestelling plaatsen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De menu’s worden in algemene zin door een eigen bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Het koelverse assortiment elke week 2 keer. Bij vriesverse gerechten 1 – 2 keer per 4 weken.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een gewoon goede maaltijd draagt bij aan uw energie en levenslust. Een dagelijkse warme schotel is daarbij van groot belang. Sommige ouderen of beperkten hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Daarom faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden aan huis. Het gaat om lactosevrij, zoutarm, natriumarm, gemalen of wellicht koolhydraatarm, vegetarisch, eiwitrijk, veganistisch: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Marche-En-Famenne. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: gerechten met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst bij bijvoorbeeld glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen of slikken een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente