Maaltijdservice Hargimont

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Hargimont voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Hargimont? Aan de hand van deze pagina ontdekt u probleemloos alle aanbieders in uw regio! Een warme maaltijdservice, of vriesverse gerechten die u zelf moet opwarmen: u bepaalt het helemaal zelf. Al te verkrijgen vanaf €5,00 p.p. Flink uitpakken met Kip gehakt cordon bleu met vleesjus, gekookte aardappelen, spinazie en Appelpannenkoek? Maar lukt zelf koken niet meer? Dat hoeft niet erg te zijn! Door de maaltijdendienst in Hargimont krijgt u gezonde gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieLuxemburg
GemeenteMarche-En-Famenne
Waarom bestellen?Betaalbaar en smaakvol
Postcode6900
Gemiddelde prijs€5,55
Populaire maaltijdKruudmoes met gortepap

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Hargimont

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten die bezorgen in Hargimont. Bijvoorbeeld grote leveranciers als Foodbag of 0. Ook binnen de gemeente bestaan er verscheidene instanties en speciale eetpunten. Iedere organisatie heeft zo z’n eigen productaanbod en bestel- en bezorgmogelijkheden. Door gebruik te maken van maaltijdbutler.be kan u de bedrijven overzichtelijk op een aantal punten vergelijken. Uitkomen bij de beste service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan ook wat aangenamer. Zijn er nog twijfels? Profiteer nu van eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Bestaan er dieetwensen zoals bijvoorbeeld zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Hargimont? Er is een oplossing! Opvallend veel traiteurs voor ouderen kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met de meest verse ingrediënten. Vervolgens wordt de maaltijd gekoeld naar onder 5⁰C. Daardoor blijven geur, kleur en smaak beschermd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Altijd 200 gram groente
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en shock-freeze ingevroren. Smaak, geur en mineralen blijven optimaal behouden. Weken lang goed te houden. Een wekelijkse bezorging is hier niet aan de orde.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Hargimont. Vaak toegepast door bijv. ouderendie niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Doorgaans geregeld via een plaatselijk restaurant.

 • Vanuit de pan op het bord
 • WMO mogelijkheden
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Een aantal bezorgers hebben ook een praktische boodschappendienst voor senioren. Zo bestelt men probleemloos nuttige boodschappen zoals eieren of toiletpapier. Niet zelden zonder bezorgkosten met de maaltijden.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Hargimont vergelijken

Houdt u van een complete diepvriesmaaltijd in Hargimont? Of bent u meer op zoek naar vers bereidde koelverse maaltijden? Of houdt u juist van een organisatie gericht op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? U kunt kiezen uit vele thuismaaltijden die in lijn zijn met uw eisen en eventuele voedingsvoorschrift. Wat dacht u van Kalkoen Sinaassaus Appelmoes Geb. Aardappelkubus en Kalkoen Sinaassaus Appelmoes Geb. Aardappelkubus? Hieronder vergelijkt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de regio Marche-En-Famenne. Let ook goed op het proefpakket. Dikwijls kunt u tegen een zeer scherpe prijs complete bereide gerechten met verse ingrediënten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen uitproberen. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De gerechten worden bezorgd door een persoonlijke bezorger. Er geldt geen doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Hargimont voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs die u betaalt komt tot stand door zaken als de maaltijdservice, het productieproces, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd zoals Gehaktschotel Met Worteltjes is er al vanaf €5,45.
 • Diepvriesmaaltijd als Boereworst Met Wortelstamppot is beschikbaar vanaf €3,5.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Bami goreng met kipsaté kan je kopen vanaf €7,15.
De gerechten kan uitgebreid worden. Bestel ook Minosoep, iets te drinken en om het compleet te maken Vanille ijs om het af te maken. Heeft u een laag inkomen? Doorgaans kunt u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Marche-En-Famenne voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Top-5 bereide maaltijden

 • Runderhachee, stamppot hutspot
 • Draadjesvlees in rode wijnsaus
 • Chili con carne, gehakt, rijst
 • Rundergehaktballetjes in saus
 • Gehakt, prei, aardappelpuree

Steden in de omgeving


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Hargimont aanvragen

 1. Wat zijn de wensen?

  Check als eerst wat voor opwarmmaaltijd matcht met uw voedingspatroon. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk aangesloten maaltijddiensten en kies er een. Let met name op het gerechten-aanbod, de wijze van bezorgen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Begin met het proefpakket

  De meeste services hanteren een goedkoop of gratis proefpakket. Typische acties zijn 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Mede daarom kunt u laagdrempelig kennismaken met professionele services.

 4. Maaltijden afnemen

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Mooi, dan kunt u gelijk weer nieuwe gerechten bestellen. In veel gevallen doet u dit door even te bellen, door gerechten in te vullen, of via de website. De maaltijden worden veelal bezorgd middels een persoonlijke bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten profiteert u van een menukaart met circa 15 menu’s. Spreken we over diepvries, dan is het assortiment beperkt tot 50 – 100 maaltijden die het hele jaar vaststaan. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan kiest u voor een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Steeds vaker is zelf samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel maaltijd-verzorgers gebruiken een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Onder andere Lamsnavarin Prinsessenbonen Gebak. Aardappelkubus of Kip Andorra schotel. Handig, want zo krijgt iedereen geschikte opwarmmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw bezorger.

Is er een minimale afname?

Nee, er geldt geen doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd zodra u zelf een bestelling geplaatst heeft. Middels de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men direct en zonder moeite – online, telefonisch of met een bestellijst – een bestelling doorgeven.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De maaltijden worden gewoonlijk door een vaste bezorgdienst op een vast tijdstip geleverd. In het geval van koelvers: elke week 2 keer. Vriesvers: om de 2 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een goede maaltijd draagt bij aan uw algehele gesteldheid. Een lekkere en gezonde warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Diverse bejaarden of invaliden eten volgens een bepaald dieet. Daarom faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden thuisbezorgd. Dit heeft te maken met natriumarm, lactosevrij, gemalen, zoutarm en ook vloeibaar, eiwitrijk, koolhydraatarm, veganistisch: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Hargimont. Is uw inkomen niet toereikend? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: menu’s met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: aan te raden als er iets speelt als coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen en/of slikken lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit