Maaltijdservice Martelange

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Martelange voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Martelange? D.m.v. deze pagina ontdekt u snel en simpel alle firma’s in uw eigen gemeente. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een dagvers gerecht die u gemakkelijk zelf opwarmt: u maakt zelf de keuze. Te bestellen vanaf €4,95. Smullen van Chinese wokschotel of Kibbeling met ravigottesaus. Mexicomix. Gebakken krielaardappeltjes? Maar gaat het koken u moeilijk? Dat hoeft niet erg te zijn! Dankzij de maaltijdendienst in Martelange profiteert u van ambachtelijke maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieLuxemburg
GemeenteMartelange
ReactieIk bestel voor m’n ouders
Postcode6630
Prijs per maaltijd€6,56
Meest gekozen maaltijdSlavink in uienjus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Martelange

We zien meer en meer maaltijdendiensten in de buurt van Martelange. We hebben het over landelijke services als Viangro of 0. Ook in deze plaats zelf zijn er prima partijen en restaurants. Elk bedrijf hanteert een eigen aanbod en bestelvoorwaarden. Door gebruik te maken van deze website kan u de organisaties gemakkelijk naast elkaar zetten. Het uitkiezen van een degelijke dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan ook leuker en makkelijker. Zijn er meerdere opties? Bestel in dat geval een aantrekkelijk proefpakket! Spelen er specifieke wensen zoals bijv. lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Martelange? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Nogal wat traiteurs voor ouderen worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met uitsluitend verse groenten. Daarna wordt de maaltijd teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Met deze techniek blijven voedingswaarden gegarandeerd. Het is 1 week houdbaar.

 • Ambachtelijk bereid
 • Rijke smaak en beleving
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen middels de shock-freeze procedure ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven optimaal behouden. 10 weken lang eetbaar. Continue bestellingen plaatsen is dan ook overbodig.

 • Lang houdbaar
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Martelange. Een uitkomst voor bijv. bejaarden die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Het eten wordt warm bezorgd. Doorgaans verzorgd door een lokale keuken.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Veel bezorgers beschikken over een extra boodschappendienst voor bejaarden. Daarmee koop u snel broodnodige boodschappen als zuivelproducten en wilde tomaten mix. Vaak zonder bezorgkosten tot in de keuken.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Martelange vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Martelange? Of houdt u juist van gezonde en lekkere koelverse bezorgmaaltijden? Of prefereert u een bedrijf gericht op tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? Er zijn flink wat seniorenmaaltijden die overeenstemmen met uw omstandigheden en menu voorkeuren. Wat te denken van Dieet Kippenwit Mosterdsaus Prinsessen Aardappelen of Medaillon Blackwell Bloemkool, Broccoli Met Friet? Onderstaand vergelijkt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in en nabij Martelange. Overweeg ook altijd het proefpakket. Steeds vaker kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling verse bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig vet uitproberen. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. Het eten wordt bezorgd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Martelange voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs voor een gerecht wordt gevormd door onderdelen als de aanbieder, het productieproces, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Lasagne Bolognese kunt u al bestellen vanaf €4,85.
 • Diepvriesmaaltijd als Gehaktballetjes Tomatensaus Met Broccoli En Rösti is verkrijgbaar vanaf €4,5.
 • Een warme dagschotel als Vegastukjes in pestosaus. Toscaanse groentemix. Cannelloni. bestelt u vanaf €6,7.
De gerechten is niet het enigste: Wat te denken van Thenthuk, extra groenten en iets lichts zoals Banana split als nagerecht. Heeft u te maken met geldproblemen? Soms kan men een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Martelange voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Top-5 bereide maaltijden

 • Varkenslapje in champignonsaus
 • Braadworst in barbecuesaus
 • Snijbonen met een kipfilet
 • Tomatensoep met balletjes
 • Stukjes rundvlees in jus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Martelange regelen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Ga eerst na wat voor thuismaaltijd past bij uw omstandigheden. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk populaire bezorgservices en geef de voorkeur door. Achterhaal altijd eerst het soort gerechten, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Bestel het proefpakket

  De belangrijkste aanbieders werken met een voordelig proefpakket. Vaak gaat het om 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Zo kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met bepaalde maaltijdservices.

 4. Bestellingen plaatsen

  Was het proefpakket naar wens? In dat geval kunt u probleemloos nog een bestelling doen. Doorgaans doet u dat telefonisch, door gerechten in te vullen, of email / internet. Het eten wordt standaard geleverd aan huis door een persoonlijke bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er een wekelijks wisselend assortiment met grofweg 30 maaltijden. Spreken we over diepvries, dan hebt u de keuze uit 70+ vaste vaste gerechten. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan is er sprake van een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. In sommige gevallen is zelf een maaltijd samenstellen ook mogelijk.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel services voorzien in een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Denk aan Gebraad Mosterdsaus Spruiten Knolselderpuree en Gegrilde vegastukjes in jus. Groentestoverij met amandel-rozijnen. Gekookte aardappelen. Zo ontvangt men altijd goede opwarmmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht vast abonnement voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd als u zelf een bestelling geplaatst heeft. Met behulp van de menulijsten kunt u wekelijks zelf – online, telefonisch of met een bestellijst – een bestelling doorgeven.

Wanneer wordt er geleverd?

De bezorgmaaltijden worden gewoonlijk door een vaste bezorgdienst op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelvers: elke week 2 keer. Binnen het vriesverse segment 1 of 2 keer per maand.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een goede maaltijd is van belang voor uw lichamelijke gezondheid. Een dagelijkse warme schotel is heel belangrijk. Veel bejaarden of beperkten eten volgens een strikt dieet. Om die reden zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Het betreft gemalen, natriumarm, lactosevrij, glutenvrij of misschien eiwitrijk, vegetarisch, veganistisch, koolhydraatarm: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Martelange. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect in het geval van een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen of slikken lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit