Maaltijdservice Lamorteau

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Lamorteau voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Lamorteau? Door middel van deze website treft u supersnel alle aanbieders die maaltijden thuisbezorgen. Een warme maaltijdservice, of opwarmmaaltijden die u gemakkelijk zelf opwarmt: u maakt zelf de keuze. Al beschikbaar vanaf €5,40 per keer. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Garnalensoep of Kippenpoot met doperwtjes wortel? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Er is gelukkig een alternatief. Geholpen door de maaltijddienst in Lamorteau krijgt u heerlijke gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieLuxemburg
GemeenteRouvroy
RecensieIk kan niet meer zonder
Postcode6767
Prijs per maaltijd€6,85
Geliefde maaltijdGewokte spinazie

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Lamorteau

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten die actief zijn in Lamorteau. Bijvoorbeeld landelijke leveranciers als Traiteur Goossens of Marley Spoon. Maar ook in de buurt bestaan er prima instellingen en vrijwilligersorganisaties. Iedere aanbieder wordt bestempeld door een eigen menu en bestel- en bezorgmogelijkheden. Door middel van de maaltijdservice-vergelijker kan u daardoor de firma’s overzichtelijk met elkaar vergelijken. Uitkomen bij een relevante bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij dan ook een stuk gemakkelijker. Zijn er nog twijfels? Begin dan met een aantrekkelijk proefpakket! Heeft u te maken met speciale voorkeuren als onder andere gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Lamorteau? Geen probleem! Erg veel traiteurs voor bejaarden zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met de meest verse ingrediënten. Later worden de ingrediënten gekoeld naar onder 5⁰C. Hierdoor blijven structuur en smaak beschermd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en middels de shock-freeze procedure ingevroren. Smaak, geur en mineralen blijven optimaal behouden. 10 weken lang eetbaar. Elke week bestellen hoeft dan ook vaak niet.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Porties ruim voldoende
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Lamorteau. Een goede vervanger voor bijv. bejaarden die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Er is geen verdere handeling nodig. Normaal afgehandeld door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Extra hulp mogelijk
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

De meeste firma’s hebben ook een extra boodschappendienst voor gehandicapten. Zodoende koop u zonder moeite de supermarktartikelen als sappen en appels. Vaak zonder extra kosten bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Lamorteau vergelijken

Af en toe profiteren van een handige diepvriesmaaltijd in Lamorteau? Of houdt u juist van vers bereidde koelverse maaltijden voor ouderen? Of geeft u de voorkeur aan een organisatie die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? U kunt kiezen uit verscheidene bezorgmaaltijden die passen bij uw uw wensen en voedingsadvies. U kunt denken aan Tomatensoep Met Balletjes of Dieet Kippenbout Perziken Puree? Op deze pagina treft u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de omgeving Rouvroy. Bestel eerst eens een proefpakket. In veel gevallen is er een proef-mogelijkheid. U kan complete bereide gerechten met verse producten en zonder conserveringsmiddelentesten. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. Het eten wordt bezorgd door een vaste bezorger. Er is geen sprake van een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Lamorteau voor ouderen variëren nogal. Het tarief voor een maaltijd wordt gevormd door bijvoorbeeld de organisatie, het aanbod in gerechten, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Lamsnavarin Prinsessenbonen Gebak. Aardappelkubus is er al vanaf €4,8.
 • Diepvriesmaaltijd als Penne Pesto Kip Wokgroenten kan je kopen vanaf €5,05.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Varkensfilet in jus, sperziebonen en gebakken aardappelschijfjes kunt u al bestellen vanaf €5,6.
Het diner is vaak uit te breiden met o.a. Bonensoep, extra groenten en iets lichts zoals Pudding om het feest compleet te maken. Beschikt u niet over voldoende geld? Doorgaans kunt u vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Rouvroy voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Stamppot koolraap met appel
 • Kipfilet in piri piri saus
 • Pompoensoep met vermicelli
 • Groentesoep met balletjes
 • Omelet in champignonsaus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Lamorteau bestellen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Kijk eerst na wat voor type bezorgmaaltijd in overeenkomst is met uw wensen. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk gespecialiseerde aanbieders en kies er een. Achterhaal altijd eerst het assortiment, de wijze van bezorgen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Start met een proefpakket

  De meeste maaltijdservices bieden een spotgoedkoop proefpakket. U kunt denken aan 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Mede daarom kunt u op een prettige manier kennismaken met professionele aanbieders.

 4. Elke week een levering

  Was de proefbestelling goed? In dat geval kan men elke dag een nieuwe bestelling plaatsen. Meestal doet u dit per telefoon, met behulp van de menulijst, of via de iPad. De kant-en-klaar maaltijden worden altijd geleverd door een lokaal gezicht / bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij koelverse gerechten is er vaak een menulijst met circa 20 maaltijden. Spreken we over diepvries, dan is het assortiment beperkt tot 80+ vaste menu’s. Rondom tafeltje dekje kiest u voor een vaststaand menu per dag. Bij meer en meer leveranciers is zelf mixen en combineren ook een optie.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle maaltijdservices hebben een ruim assortiment dieetmaaltijden. Denk aan Rundergoulash of Omelet in champignonsaus. Zo kan iedereen genieten van bezorgmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw eigen aanbieder.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, leveranciers werken niet met een doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd nadat u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Aan de hand van de menulijsten kunt u wekelijks zelf – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de maaltijdservice bestellen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De kant-en-klaar maaltijden worden meestal door uw persoonlijke bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Het koelverse aanbod elke 3/4 dagen. Het vriesverse assortiment maandelijks.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Verse voeding is van belang voor uw algehele gesteldheid. Een lekkere en gezonde warme schotel is daarbij cruciaal. Veel bejaarden of beperkten eten volgens een bepaald dieet. Hierdoor zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Bijvoorbeeld glutenvrij, natriumarm, lactosevrij, zoutarm en niet te vergeten eiwitrijk, vloeibaar, veganistisch, vegetarisch: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Lamorteau. Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Wat voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst als u te maken heeft met glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat slikken en/of kauwen complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit