Maaltijdservice Harnoncourt

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Harnoncourt voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Harnoncourt? Dankzij maaltijdbutler.be doorzoekt u moeiteloos alle firma’s in de buurt! Een warme maaltijdservice, of een dagvers gerecht die nog even in de microgolf moeten: het kan allemaal. Verkrijgbaar vanaf €4,05 per gerecht. Flink uitpakken met Zalmfilet in zoete mosterdsaus of Lekkerbekje met vegetarische jus, gekookte aardappelen, sperziebonen? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Dat hoeft niet erg te zijn! Middels de maaltijdendienst in Harnoncourt geniet u van de lekkerste gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieLuxemburg
GemeenteRouvroy
RecensieVoor mij de uitkomst
Postcode6767
Gemiddelde menuprijs€6,84
Vaak bestelde maaltijdKnoflookgarnalen

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Harnoncourt

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten die actief zijn in Harnoncourt. Neem bijv. populaire organisaties als Traiteur Goossens of Vlotter. Maar ook in de buurt ontstaan er verscheidene aanbieders en wijkrestaurants. Elke partij onderscheidt zich door een heel eigen aanbod en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Dankzij maaltijdbutler.be kan u daarom de bezorgdiensten snel en makkelijk op een aantal punten vergelijken. Uitkomen bij een degelijke maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zo een stuk gemakkelijker. Eerst kijken of het wat is? Ga dan eerst voor een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u te maken met maaltijdvoorkeuren als lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Harnoncourt? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Best veel traiteurs voor ouderen zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met 100% verse ingrediënten. Daarna wordt de maaltijd direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Daardoor blijven voedingsstoffen en smaak optimaal behouden. Het is 1 week houdbaar.

 • Vers van het land
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven gewaarborgd. 10 weken lang eetbaar. Een wekelijkse bezorging is geen verplichting.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Harnoncourt. Een prima oplossing voor bijv. bejaarden die het eten niet meer kunnen opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. In de regel verzorgd door een lokale zorginstelling.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

De meeste services hebben ook een nuttige boodschappendienst voor ouderen. Daarmee bestelt men moeiteloos belangrijke boodschappen als knäckebröd of snoeptomaatjes. Normaal kosteloos bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Harnoncourt vergelijken

Zoekt u een uitstekende diepvriesmaaltijd in Harnoncourt? Of houdt u juist van echt 100% verse koelverse maaltijden voor ouderen? Of prefereert u een service met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? U kunt kiezen uit een groot aantal soorten maaltijden die passen bij uw uw omstandigheden en eventuele voedingsvoorschrift. Wat dacht u van Lamsnavarin Prinsessenbonen Gebak. Aardappelkubus of Boereworst Met Wortelstamppot? Onderstaand vergelijkt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de gemeente Rouvroy. Onze tip: begin met een proefpakket. In veel gevallen kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling heerlijke bereide gerechten met verse producten en weinig kunstmatige toevoegingen testen. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. Uw bestelling wordt bezorgd door uw eigen bezorger. Er is geen sprake van een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Harnoncourt voor ouderen zijn ontzettend divers. Het uiteindelijke tarief heeft te maken met factoren als de maaltijdservice, het soort maaltijd, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd zoals Gebraad Kruidige Saus Schorseneren Béchamel Kriel is verkrijgbaar vanaf €5,75.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Veg. Balletjes Italiaanse Saus, Volkoren Penne wordt al bezorgd vanaf €3,55.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Nasi Indisch rundvlees is beschikbaar vanaf €5,8.
Het eten is niet waar het bij blijft. Ook Fasolada, een lekker bijgerecht en voor de volledigheid een Kaas om het feest compleet te maken. Heeft u te maken met geldproblemen? Soms kan men hulp aanvragen bij de gemeente Rouvroy voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Beste bereide maaltijden

 • Stamppot Zuurkool met appel
 • Rundvlees in basilicumsaus
 • Kipfilet in piri piri saus
 • Kip kerrie ananas schotel
 • Erwtensoep met rookworst

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Harnoncourt aanvragen

 1. Inventariseer wensen

  Bedenk eerst wat voor kant-en-klaar maaltijd rijmt met uw omstandigheden. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de aangesloten maaltijdservices en maak een keuze. Let met name op het assortiment, de bestel en bezorgopties, en de klantwaardering.

 3. Start met een proefpakket

  De bekende leveranciers stunten met een scherp geprijsd proefpakket. Vaak gaat het om 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Mede daarom kunt u op een prettige manier kennismaken met aantrekkelijke leveranciers.

 4. Wekelijks bestellen

  Genoten van de proefmaaltijd? Vervolgens kan men overzichtelijk weer nieuwe gerechten bestellen. In veel gevallen kan dit via telefoon, met behulp van de menukaart, of met de tablet. De maaltijden voor ouderen worden steeds vaker geleverd aan huis door een vertrouwde bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan kunt u gerechten kiezen op een lijst met plusminus 25 maaltijden. Gaat men voor diepvries, dan hebt u de keuze uit 80+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Rondom tafeltje dekje is er vaak een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Steeds vaker is zelf uw bord samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Zeker. Landelijke aanbieders bieden een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. ZoalsKalkoen in pangangsaus, Sajour lodeh en nasi goreng en Kalkoen in pangangsaus, Sajour lodeh en nasi goreng. Op die manier krijgt iedereen geschikte bezorgmaaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw maaltijdservice.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis indien u zelf een bestelling geplaatst heeft. Middels de standaard bestellijst kan men op eigen houtje – met de papieren lijst, online of telefonisch – de maaltijden inplannen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De maaltijden voor ouderen worden normaliter door uw persoonlijke bezorger op een vast tijdstip geleverd. Het koelverse aanbod om de 4 dagen. Bij vriesverse maaltijden maandelijks.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een maaltijd met voldoende groenten bevordert uw algehele gesteldheid. Een dagelijkse warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Sommige senioren of mensen met een beperking hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Mede daardoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden thuisbezorgd. We hebben het over natriumarm, glutenvrij, lactosevrij, gemalen en ook vegetarisch, vloeibaar, koolhydraatarm, veganistisch: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Harnoncourt. Heeft u een laag inkomen? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Wat voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: maaltijden met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst wanneer er sprake is van een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat slikken en kauwen steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit