Maaltijdservice Meix-Devant-Virton

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Meix-Devant-Virton voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Meix-Devant-Virton? Middels onze vergelijker vindt u supersnel alle services in de buurt! Warme gerechten, of een vriesvers maaltijd die u zelf moet opwarmen: u bepaalt het helemaal zelf. En dat al vanaf €4,60 p.p. Aan tafel voor Kalkoenfilet, sinaasappelsaus, appelcompote, krieltjes of Kalkoen met paddenstoelenroomsaus, boterbonen en aardappelpuree? Maar is zelf koken geen optie meer? Er is een oplossing! Door de maaltijdendienst in Meix-Devant-Virton geniet u van heerlijke maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieLuxemburg
GemeenteMeix-Devant-Virton
Waarom bestellen?Lekker en gezond
Postcode6769
Gemiddelde kosten€5
Vaak gekozen maaltijdRundersaucijs in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Meix-Devant-Virton

We zien meer en meer maaltijdendiensten in Meix-Devant-Virton. U kunt denken aan populaire aanbieders als Foodbag of 0. Maar ook op regionaal niveau kan men kiezen voor tal van leveranciers en zorginstellingen. Iedere service heeft weer een eigen aanbod en bestel- en bezorgmogelijkheden. Met behulp van onze vergelijker kan u de bezorgdiensten rustig tegen elkaar afzetten. Het uitzoeken van een solide maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat op die manier een stuk gemakkelijker. Zijn er meerdere opties? Ga dan eerst voor een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Spelen er specifieke wensen zoals o.a. gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Meix-Devant-Virton? Dat hoeft niet erg te zijn! Opvallend veel traiteurs in België houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met altijd verse producten. Vervolgens worden ze gekoeld en goed verpakt. Daardoor blijven voedingswaarden ongeschonden. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Meest verse ingrediënten
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct razendsnel ingevroren (shock-freeze). Smaak en gezonde vitaminen blijven gewaarborgd. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging hoef je niet te doen.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Porties ruim voldoende
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Meix-Devant-Virton. Een goede vervanger voor bijv. ouderendie de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. In de regel op touw gezet door een lokale keuken.

 • Vanuit de pan op het bord
 • 100% vers
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Verschillende services voorzien in een bruikbare boodschappendienst voor ouderen. Hiermee krijgt men probleemloos de boodschappen zoals kaas extra belegen montbeliarde en wilde tomaten mix. Vaak gratis bezorgd op een vooraf gekozen moment.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Alles aan huis bezorgd
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Meix-Devant-Virton vergelijken

Af en toe profiteren van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Meix-Devant-Virton? Of houdt u juist van de meest verse koelverse maaltijden voor senioren? Of prefereert u een leverancier die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? Er zijn diverse maaltijdservices die aansluiten bij uw gesteldheid en diëten/allergieën. Denk maar aan Kippenbout Met Appelmoes En Puree of Bloemkoolsoep? Hieronder treft u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in de regio Meix-Devant-Virton. Bestel eerst eens een proefpakket. Meestal kunnen ouderen via een proefbox vers bereidde bereide gerechten met verse ingrediënten en weinig koolhydraten uitproberen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. Uw bestelling wordt geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Er geldt geen doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Meix-Devant-Virton voor ouderen wijken nogal af. De prijs die u betaalt komt tot stand door bijvoorbeeld de organisatie, het productieproces, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Gehaktballetje Tomaat Prinsessen Aardappelen kunt u al bestellen vanaf €6,5.
 • Diepvriesmaaltijd als Gehaktschotel Met Worteltjes kunt u al laten bezorgen vanaf €3,6.
 • Een warme dagschotel als Ribkarbonade in jus kunt u al laten bezorgen vanaf €5,6.
De maaltijden kan uitgebreid worden. Bestel ook Budae jjigae, een extra rauwkostsalade en een dessert als Kaas om het feest compleet te maken. Heeft u te maken met geldproblemen? Mogelijk kan u dan een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Meix-Devant-Virton voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Populaire bereide maaltijden

 • Kip tikka massala, basmatirijst
 • Vegetarische balletjes in saus
 • Tagliatelle, kip, paddestoelen
 • Pannenkoeken met appelvulling
 • Eendenvlees in zoetzure saus

Plekken in de omgeving


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Meix-Devant-Virton aanvragen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Achterhaal eerst wat voor categorie bezorgmaaltijd past bij uw gesteldheid. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk de meest gekozen maaltijddiensten en kies een geschikte. Check vooral het gerechten-aanbod, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Bestel het proefpakket

  Het gros van de leveranciers geven een spotgoedkoop proefpakket. Vaak gaat het om 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Zodoende kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met alle verstrekkers.

 4. Bezorgafspraken maken

  Was de proefbestelling goed? In dat geval kan men moeiteloos nieuwe gerechten bestellen. Bij veel aanbieders doet u dit via de telefoon, via een menulijst, of online. De maaltijden voor ouderen worden in algemene zin bezorgd middels een vriendelijke bezorgservice in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

In het geval van koelverse maaltijden profiteert u van een menukaart met ruwweg 30 menu’s. Binnen het diepvries-segment is het assortiment beperkt tot 75 – 125 blijvende gerechten. Met een tafeltje dekje krijgt men een daghap, zonder keuze. Soms is zelf uw bord samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer services voorzien in een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Als o.a. Dieet Blinde Vink Puree Met Prei of Runderbouillon. Handig, want zo zijn er voor iedereen bezorgmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw eigen dienstverlener.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, er geldt geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd op het moment dat u een bestelling heeft doorgegeven. Door middel van de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men op eigen houtje – online, telefonisch of met een bestellijst – een bestelling plaatsen.

Wanneer wordt er geleverd?

De microgolf-maaltijden worden in algemene zin door uw eigen bezorger op een vast tijdstip geleverd. Koelvers: om de 3 dagen. Het vriesverse aanbod 1 – 2 keer per 4 weken.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een gewoon goede maaltijd helpt mee aan uw lichamelijke gezondheid. Een dagelijkse warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Veel bejaarden of beperkten hebben bepaalde dieetwensen. Hierdoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden voor thuis. U kunt denken aan glutenvrij, zoutarm, gemalen, natriumarm of eiwitrijk, vloeibaar, koolhydraatarm, veganistisch: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Meix-Devant-Virton. Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: gerechten met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig bij glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat slikken en/of kauwen steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente