Maaltijdservice Lauwe

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Lauwe voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Lauwe? Middels deze website bekijkt u supersnel alle bezorgers die maaltijden thuisbezorgen. Tafeltje dekje, of koelverse gerechten die u gemakkelijk zelf opwarmt: de mogelijkheden zijn enorm. Te bestellen vanaf €4,35. Ouderwets genieten van Gestoofde wortel en Pittige Thaise soep? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? Er is gelukkig een alternatief. Met behulp van de maaltijdendienst in Lauwe profiteert u van smaakvolle gerechten, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteMenen
Waarom bestellen?Ik kan niet meer zonder
Postcode8930
Maaltijd prijs€5,75
Vaak bestelde maaltijdLinzensoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Lauwe

We zien meer en meer maaltijdendiensten die bezorgen in Lauwe. Neem grote leveranciers als 15Gram en Yumbel. Echter, ook heel lokaal ontwikkelen zich prima aanbieders en verswinkels. Iedere partij hanteert zijn eigen manier van bereiding en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Via www.maaltijdbutler.be kan u daardoor de organisaties probleemloos met elkaar vergelijken. Uitkomen bij een goede bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt hierdoor wat overzichtelijker. Zijn er nog twijfels? Begin dan met een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval speciale voorkeuren als bijvoorbeeld eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Lauwe? Geen probleem! Nogal wat traiteurs voor senioren kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met de meest verse ingrediënten. Daaropvolgend worden deze maaltijden gekoeld en goed verpakt. Hierdoor blijven geur, kleur en smaak gegarandeerd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • 100% dagvers
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding shock-freeze ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven in goede conditie. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Continue bestellingen plaatsen is niet altijd nodig.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Lauwe. Vaak toegepast door bijv. senioren die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Doorgaans verzorgd door een lokale zorginstelling.

 • Warm thuisbezorgd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

De meeste services hebben ook een bruikbare boodschappendienst voor senioren. Zo koop u snel praktische of verse producten als desem bol grof en havervlokken. Veelal zonder extra kosten bezorgd door de vaste bezorger.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Tot in de keuken geleverd
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Lauwe vergelijken

Incidenteel eens genieten van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Lauwe? Of heeft u liever gezonde en lekkere koelverse maaltijden voor ouderen? Of heeft u liever een lokale organisatie die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? Er zijn vele maaltijdservices die in lijn zijn met uw situatie en mogelijke diëten. Neem nu Medaillon Blackwell Bloemkool, Broccoli Met Friet of Boereworst Rode Kool Aardappel Peterselie? Op maaltijdbutler.be ontdekt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de regio Menen. Let ook goed op het proefpakket. Bij veel aanbieders kunt u tegen een zeer scherpe prijs smaakvolle bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig vet beoordelen. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. Uw bestelling wordt geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Zij werken vaak niet met een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Lauwe voor ouderen lopen zeer uiteen. Het tarief voor een maaltijd is afhankelijk van bijvoorbeeld de leverancier, de mate van versheid, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd als Groenteburger Prei Gekookte Aardappelen is verkrijgbaar vanaf €5,2.
 • Vriesverse maaltijd als Medaillon Blackwell Bloemkool, Broccoli Met Friet is beschikbaar vanaf €4,4.
 • Een warme daghap voor senioren als Gekruide speklapjes in jus. Kapucijners met amandel. Aardappelpuree met tuinkruiden kan je kopen vanaf €6,35.
Een verse maaltijd hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Gamjatang, een stukje fruit en voor de volledigheid een Baba au rhum achteraf. Heeft u weinig financiële middelen? Wellicht kunt u vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Menen voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Gebakken aardappels
 • Ribkarbonade in jus
 • Gebakken krieltjes
 • Gehakt in roomsaus
 • Stamppot andijvie

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Lauwe aanvragen

 1. Inventariseer wensen

  Check als eerst wat voor type seniorenmaaltijd matcht met uw wensen. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk professionele leveranciers en kies er een. Achterhaal altijd eerst het gerechten-aanbod, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en de klantwaardering.

 3. Start met een proefpakket

  De belangrijkste aanbieders bieden een voordelig proefpakket. U kunt denken aan 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Hierdoor kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met voordelige maaltijd-verzorgers.

 4. Vaste levermomenten

  Was de proefbestelling goed? Dan kunt u gemakkelijkeen nieuwe bestelling doorgeven. Gewoonlijk doet u dat telefonisch, door de menukaart in te vullen, of via de website. Het eten wordt vaak geleverd door een persoonlijke bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er vaak een menulijst met plusminus 30 gerechten. Kiest u voor diepvries dan kan men kiezen uit 90+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan kiest u voor een vaststaand menu per dag. In steeds meer gevallen is zelf uw bord samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Doorgaan wel. Veel maaltijdservices bieden een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. ZoalsKalkoengeschnetzeltes arrabiatasaus. Romanescomix. Volkoren macaroni of Gebakken heek met bearnaisesaus. Risotto van zilvervliesrijst met groenten. Op die manier krijgt iedereen geschikte gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw leverancier.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd op het moment dat u zelf een bestelling geplaatst heeft. Via een speciale menukaart kunt u snel en simpel – op meerdere manieren – de maaltijden inplannen.

Hoe verloopt de bezorging?

De kant-en-klaar maaltijden worden in de regel door een vaste bezorgdienst op een vast tijdstip geleverd. In het geval van koelvers: 2 wekelijks. Het vriesverse assortiment elke 14 dagen.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een goede maaltijd is van belang voor een optimale lichamelijke gesteldheid. Een dagverse warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Diverse bejaarden of invaliden hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Om die reden ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden voor thuis. U kunt denken aan glutenvrij, lactosevrij, gemalen, zoutarm en ook veganistisch, koolhydraatarm, vloeibaar, vegetarisch: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Lauwe. Is er sprake van een laag inkomen? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch als er iets speelt als een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat slikken of kauwen voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit