Maaltijdservice Poelkapelle

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Poelkapelle voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Poelkapelle? Via onze tool vindt u supersnel alle services in uw eigen gemeente. Een warme maaltijdservice, of dagverse gerechten die nog even in de microgolf moeten: u maakt zelf de keuze. Nu al voor €5,50 per persoon. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Gekruide speklapjes in jus. Kapucijners met amandel. Aardappelpuree met tuinkruiden en Witlofschotel, ham, kaassaus, aardappelpuree? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Dat hoeft niet erg te zijn! Via de maaltijddienst in Poelkapelle krijgt u vers bereidde gerechten, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteLangemark-Poelkapelle
RecensieVoor mij de uitkomst
Postcode8920
Maaltijd prijs€5,74
Vaak gekozen maaltijdErwtensoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Poelkapelle

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in Poelkapelle. Neem bijv. veel gekozen organisaties als Vlotter en/of 0. Maar ook op regionaal niveau bestaan er verschillende instanties en speciale eetpunten. Iedere optie wordt gekenmerkt door zijn eigen menu en voorwaarden. Via onze vergelijker kunt u derhalve de firma’s gemakkelijk naast elkaar zetten. Uitkomen bij een geschikte maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zodoende wat minder gecompliceerd. Zijn er nog twijfels? Bestel dan een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Zijn er in uw geval bepaalde wensen als o.a. kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Poelkapelle? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Meer en meer traiteurs voor ouderen passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, vol verse producten en veel groenten. Later wordt het eten direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Door deze handeling blijven smaak en voedingswaarden gewaarborgd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Meest verse maaltijden
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en ingevroren via de shock-freeze methode. Vitamines en mineralen blijven gewaarborgd. Maximaal 3 maanden houdbaar. Elke week een bezorging is niet altijd nodig.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Poelkapelle. Een goede vervanger voor bijv. ouderendie niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Dikwijls geregeld via een lokale zorginstelling.

 • Direct aanschuiven
 • Extra hulp mogelijk
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Meerdere leveranciers hanteren ook een handige boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Hiermee krijgt men probleemloos nuttige boodschappen zoals margarine en halfvolle kwark. Normaal gratis afgeleverd tot in de keuken.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Poelkapelle vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Poelkapelle? Of heeft u liever vers bereidde koelverse seniorenmaaltijden? Of houdt u juist van een lokale organisatie die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? We onderscheiden velerlei type aanbieders die in lijn zijn met uw omstandigheden en mogelijke allergieën. Genieten van de lekkerste gerechten als Kalfsblanket Oude Wijze Met Aardappelen Peterselie of Veg. Balletjes Italiaanse Saus, Volkoren Penne? Hieronder achterhaalt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de gemeente Langemark-Poelkapelle. Overweeg ook altijd het proefpakket. Meestal is er een proef-mogelijkheid. U kan gezonde bereide gerechten met veel groenten en weinig vet keuren. U kunt via verschillende manieren bestellen. De maaltijden worden bezorgd door een lokale / regionale bezorger. Zij werken vaak niet met een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Poelkapelle voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs voor een gerecht wordt samengesteld door zaken als de aanbieder, de mate van versheid, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Boerenkool Met Kalfsgehaktbal kunt u al bestellen vanaf €6,05.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Groenteburger, Groene Groenten, Wortelsaus Spelt kunt u al bestellen vanaf €4,8.
 • Een warme daghap voor senioren als Gebakken heek in botersaus. Gesmoorde prei. Gekookte aardappelen wordt al bezorgd vanaf €7,45.
De avondmaaltijd hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Rozenbottelsoep, extra groenten en een toetje als Fraises Wilhelmine om mee af te sluiten. Heeft u weinig financiële middelen? Dan kunt u mogelijk vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Langemark-Poelkapelle voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Top-5 bereide maaltijden

 • Andijvie a la creme
 • Kip korma, rijstmix
 • Gebakken kibbeling
 • Hutspot, rundvlees
 • Babi ketjap, bami

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Poelkapelle aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Achterhaal eerst wat voor soort seniorenmaaltijd aansluit op uw voedingspatroon. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk professionele maaltijdvoorzieningen en geef de voorkeur door. Kijk goed na het assortiment, bezorg- en betaalmogelijkheden, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Probeer het proefpakket

  De grote verstrekkers geven een scherp geprijsd proefpakket. U kunt denken aan 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Zodoende kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met geschikte leveranciers.

 4. Een vaste leverdag

  Beviel het proefpakket? Gelukkig, nu kan men wekelijks een nieuwe bestelling plaatsen. Vaak kan dit per telefoon, met behulp van de menukaart, of via internet. De bezorgmaaltijden worden gemiddeld genomen geleverd door een lokaal gezicht / bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

In het geval van koelverse maaltijden profiteert u van een menukaart met plusminus 20 maaltijden. Gaat men voor diepvries, dan is er een keus te maken uit 100+ blijvende maaltijden. In het geval van tafeltje dekje is er vaak een vaststaand menu per dag. Bij sommige aanbieders is zelf mixen en combineren ook een optie.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Praktisch alle services voorzien in een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Denk aan Rundergehaktballetjes in saus en Kipfilet, sperziebonen, gekookte aardappelen. Hierdoor zijn er voor iedereen gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw eigen dienstverlener.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, er geldt geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen zodra u deze besteld heeft. Door gebruik te maken van de welbekende bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – op meerdere manieren – de maaltijden inplannen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De verse maaltijden worden vaak door een vaste bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelvers: wekelijks. Bij vriesverse gerechten elke 14 dagen.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een voedzame maaltijd is cruciaal voor uw vitaliteit en gezondheid. Een lekkere en gezonde warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Sommige bejaarden of mensen met een beperking hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Hierdoor bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden aan huis. We hebben het over natriumarm, gemalen, zoutarm, glutenvrij en ook vloeibaar, veganistisch, eiwitrijk, koolhydraatarm: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Poelkapelle. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Wat voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: zeer nuttig als u te maken heeft met glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat slikken of kauwen complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit