Maaltijdservice Rekkem

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Rekkem voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Rekkem? Door middel van de maaltijdservice-vergelijker treft u gemakkelijk alle leveranciers in uw eigen gemeente. Tafeltje dekje, of een kant-en-klaar maaltijd die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: het kan allemaal. Dit kan al vanaf €5,20 p.p. Ouderwets genieten van Kipfilet met vleesjus, witte rijst, wokgroenten en Gemalen Kip Met Worteltjes En Aardappelpuree? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Door de maaltijdendienst in Rekkem smult u weer van ambachtelijke gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteMenen
ErvaringNaar mijn goesting
Postcode8930
Gemiddelde kosten€5,76
Geliefde maaltijdKerriesoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Rekkem

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in de regio van Rekkem. U kunt denken aan erkende partijen als Prego en/of Prego. Maar ook op regionaal niveau ontwikkelen zich uitstekende initiatieven en restaurants. Iedere service wordt bestempeld door zijn eigen type maaltijd en bestel- en bezorgmogelijkheden. Via onze vergelijker kan u daarom de bedrijven rustig op een rijtje zetten. De keuze maken voor een solide aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan ook een stuk gemakkelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Bestel dan een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval bepaalde voorkeuren zoals o.a. eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Rekkem? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Veel traiteurs voor bejaarden houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met altijd kakelverse ingrediënten. In de volgende stap wordt het eten gekoeld naar onder 5⁰C. Door deze handeling blijven smaak en voedingswaarden ongedeerd. Het is 1 week houdbaar.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Vol van smaak
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en middels de shock-freeze procedure ingevroren. Structuur en smaak blijven zo erg lang goed. 10 weken lang eetbaar. Een wekelijkse bezorging hoef je niet te doen.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Gezond en lekker
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Rekkem. Ideaal voor bijv. senioren waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Meestal geïnitieerd door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Extra hulp mogelijk
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Een aantal organisaties voorzien in een speciale boodschappendienst voor bejaarden. Op die manier koop u gelijk belangrijke boodschappen als magere kwark of handzeep. In de regel gratis afgeleverd tot in de keuken.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Rekkem vergelijken

Incidenteel eens genieten van een handige diepvriesmaaltijd in Rekkem? Of bent u meer op zoek naar een wekelijkse bezorgde koelverse opwarmmaaltijden? Of prefereert u een leverancier die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? U kunt kiezen uit vele thuismaaltijden die voldoen aan uw wensenlijstje en eventuele dieet. Denk maar aan Hamburger Bbq Saus Appelmoes Gebakken Aardappel of Gemalen Rundergehakt Met Rode Kool En Puree? Verderop vindt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de regio Menen. Bekijk goed het proefpakket. In veel gevallen kan men voor aantrekkelijke prijzen gezonde bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig kunstmatige toevoegingen uitproberen. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. Het eten wordt geleverd door een persoonlijke bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Rekkem voor ouderen variëren nogal. De prijs wordt gevormd door zaken als de aanbieder, herkomst ingrediënten, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd zoals Lasagne Bolognese vindt u vaak al vanaf €4,5.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Hamburger Bbq Saus Appelmoes Gebakken Aardappel kunt u al laten bezorgen vanaf €4,3.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Omelet, hollandaisesaus, broccoli, aardappelpuree bestelt u vanaf €6,8.
Het eten is vaak uit te breiden met o.a. Mosterdsoep, extra groenten en om het compleet te maken Natas do Céu na. Is uw budget niet toereikend? Dan kunt u mogelijk hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Menen voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Populaire bereide maaltijden

 • Boerengehaktschotel
 • Varkenslapje in jus
 • Gepofte aardappels
 • Prei-gehaktschotel
 • Stamppot zuurkool

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Rekkem aanvragen

 1. Inventariseer wensen

  Stel eerst vast welk type kant-en-klaar maaltijd in lijn is met uw omstandigheden. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk aangesloten maaltijddiensten en bekijk de beschikbaarheid. Let goed op het type maaltijden, bezorg- en betaalmogelijkheden, en de klantwaardering.

 3. Start met een proefpakket

  De populaire services hanteren een zeer betaalbaar proefpakket. Vaak gaat het om 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Hierdoor kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met aantrekkelijke leveranciers.

 4. Vaste levermomenten

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Dan kunt u gelijk een nieuwe bestelling doorgeven. Doorgaans is dat mogelijk via de telefoon, door gerechten in te vullen, of met de tablet. De (warme) maaltijden wordt dikwijls geleverd aan huis door een persoonlijke bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Bij koelverse gerechten is er een wekelijks wisselend assortiment met plusminus 15 gerechten. Binnen het diepvries-segment kan men kiezen uit 75 – 125 blijvende menu’s. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan kiest u voor een speciaal dagmenu. Bij sommige aanbieders is zelf samenstellen ook een optie.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, heel veel services hebben een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Denk aan Speklapje met vleesjus, stamppot andijvie of Kipfilet met vleesjus, witte rijst, wokgroenten. Handig, want zo ontvangt men altijd goede seniorenmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw maaltijdservice.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen in het geval u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Door middel van een speciale menukaart kunt u gemakkelijk – op meerdere manieren – de gerechten laten brengen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De bezorgmaaltijden worden normaliter door een vaste bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelvers spreken we van elke week 2 keer. Het vriesverse assortiment om de 14 dagen.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een verse maaltijd bevordert uw algehele gesteldheid. Een lekkere en gezonde warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Sommige bejaarden of gehandicapten hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Hierdoor onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Bijvoorbeeld zoutarm, glutenvrij, lactosevrij, gemalen of veganistisch, vegetarisch, eiwitrijk, vloeibaar: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Rekkem. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch wanneer er sprake is van een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen & slikken lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit