Maaltijdservice Biesme

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Biesme voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in verse maaltijden aan huis voor ouderen in Biesme? Door middel van www.maaltijdbutler.be ontdekt u gemakkelijk alle bezorgers die aan huis leveren. Maaltijden warm bezorgd, of een thuismaaltijd die nog even in de microgolf moeten: de mogelijkheden zijn enorm. Nu al voor €5,30 p.p. Aan tafel voor Braadworst in barbecuesaus of Alaska Pollak filet, waterkerssaus, Parijse wortelen, krieltjes? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Dat hoeft geen obstakel te vormen. D.m.v. de maaltijddienst in Biesme profiteert u van ambachtelijke maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieNamen
GemeenteMettet
RecensieVerlicht de mantelzorg
Postcode5640
Prijs per maaltijd€5,78
Geliefde maaltijdPastaschotel: kip met broccoli

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Biesme

We zien meer en meer maaltijdendiensten in en rondom Biesme. Neem grote services als Delhaize of 15Gram. Ook in de gemeente zelf ontwikkelen zich allerlei aanbieders en zorginstellingen. Iedere organisatie levert z’n eigen type maaltijd en voorwaarden. Via deze pagina kan u daarom de services overzichtelijk tegen elkaar afzetten. Het kiezen van de beste verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zo een stuk gemakkelijker. Moeite met kiezen? Begin dan met een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u dieetwensen zoals onder andere eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Biesme? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Veel traiteurs voor ouderen houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met de meest verse ingrediënten. In de volgende stap wordt de maaltijd gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Door deze handeling blijven geur, kleur en smaak in topconditie. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Meest verse ingrediënten
 • Heerlijke en smaakvol
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven gewaarborgd. 10 weken lang eetbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen is dus niet noodzakelijk.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Kleine en grote porties
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Biesme. Perfect voor bijv. hulpbehoevenden die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. In veel gevallen gedaan door lokale vrijwilligers.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Mogelijke subsidie
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Veel aanbieders hanteren ook een speciale boodschappendienst voor chronisch zieken. Hierdoor haalt men eenvoudig de supermarktartikelen als komijnekaas en slagroom. Niet zelden zonder extra kosten bezorgd door de vaste bezorger.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Op een vast moment in de week
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Biesme vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een complete diepvriesmaaltijd in Biesme? Of zoekt u een blijvende oplossing als koelverse maaltijden? Of zoekt u een service gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? Er is de keuze uit diverse opwarmmaaltijden die aansluiten bij uw wensen en mogelijke diëten. U kunt denken aan Dieet Blinde Vink Puree Met Prei en Macaroni Ham Kaassaus? Aan de hand van deze website treft u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in en nabij Mettet. Bekijk goed het proefpakket. Vaak kunt u extra voordelig verse bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig zout testen. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De gerechten worden geleverd door een lokale / regionale bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Biesme voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs die u betaalt is afhankelijk van aspecten als de leverancier, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd zoals Kabeljauw Garnaal-Bieslook Saus Venkeltomaatpuree vindt u vaak al vanaf €5,9.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Linzen Met Varkensvlees, Spek Wortelen Aardappel wordt al bezorgd vanaf €4,55.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Zalmfilet in roomsaus is beschikbaar vanaf €6,2.
Het diner kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Minosoep, een stukje fruit en om het compleet te maken Kwark om het feest compleet te maken. Heeft u een laag inkomen? Mogelijk kan u dan een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Mettet voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Beste bereide maaltijden

 • Gehaktballen in uienjus
 • Spaghetti met broccoli
 • Witlofschotel met ham
 • Gebonden tomatensoep
 • Kip Andorra schotel

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Biesme aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Bedenk eerst wat voor categorie thuismaaltijd matcht met uw eisen. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk de aangesloten bezorgdiensten en maak een keuze. Let met name op de versheid van ingrediënten, keuze in bezorgdagen, en recensies van andere klanten.

 3. Probeer het proefpakket

  De professionele services werken met een zeer betaalbaar proefpakket. Vaak gaat het om 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Op basis daarvan kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met geschikte services.

 4. Elke week een levering

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? In dat geval kunt u direct een nieuwe bestelling doorgeven. Dikwijls is dat mogelijk via telefoon, door gerechten in te vullen, of via de iPad. De maaltijden voor senioren worden standaard geleverd door een vertrouwde bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Bij de koelverse variant, dan is er een wekelijks wisselend assortiment met gemiddeld 20 menu’s. Spreken we over diepvries, dan kunt u meestal kiezen uit 70 – 150 vaste vaste gerechten. In het geval van tafeltje dekje kiest u voor een daghap, zonder keuze. In sommige gevallen is zelf gerechten samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Ja, heel veel services werken met een speciale categorie met dieetmaaltijden. Als bijv. Stoofpotje rundvlees en Varkenshaas, botergroenten, gebakken aardappelen. Handig, want zo zijn er voor alle bejaarden warme maaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw eigen aanbieder.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd op het moment dat u zelf een bestelling geplaatst heeft. Middels de menulijsten kan men direct en zonder moeite – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de maaltijdservice bestellen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De kant-en-klaar maaltijden worden in de meeste gevallen door een vaste bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. In het geval van koelvers: elke 3/4 dagen. Bij vriesvers spreken we van maandelijks.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een goede maaltijd draagt bij aan een goede balans en energie. Een dagelijkse warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Diverse ouderen of gehandicapten eten volgens een bepaald dieet. Daarom ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden aan huis. Het gaat om glutenvrij, gemalen, lactosevrij, zoutarm en ook eiwitrijk, vloeibaar, veganistisch, koolhydraatarm: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Biesme. Is er sprake van een laag inkomen? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst als u te maken heeft met coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen en/of slikken lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit