Maaltijdservice Daussois

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Daussois voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Daussois? Met behulp van de maaltijdservice-vergelijker vergelijkt u supersnel alle organisaties die maaltijden thuisbezorgen. Tafeltje dekje, of een opwarmmaaltijd die u zelf moet opwarmen: de mogelijkheden zijn enorm. Verkrijgbaar vanaf €4,80. Genieten van Savooiekool of Dieet Gentse Waterzooi? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Er is een oplossing! Met behulp van de maaltijdendienst in Daussois krijgt u voedzame maaltijden, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieNamen
GemeenteCerfontaine
ErvaringEenvoudig opwarmen
Postcode5630
Gemiddelde menuprijs€5,73
Geliefde maaltijdStoofpotje (rundvlees)

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Daussois

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in de regio van Daussois. Bijvoorbeeld interessante aanbieders als Delhaize en/of Wink. Ook in de gemeente zelf ontwikkelen zich interessante instanties en verswinkels. Elke partij wordt gekenmerkt door een eigen menu en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Door middel van deze pagina kan u de bezorgers eenvoudig tegen elkaar afzetten. Het kiezen van een geschikte bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat derhalve wat minder gecompliceerd. Eerst eens proberen? Kijk dan eerst naar eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Spelen er bepaalde wensen als o.a. lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Daussois? Geen probleem! Best veel traiteurs voor senioren zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met altijd kakelverse ingrediënten. In de volgende stap wordt het eten gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Door dit proces blijven smaak en vitamines ongedeerd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en middels de shock-freeze procedure ingevroren. Vitamines en mineralen blijven zo erg lang goed. Meerdere maanden te bewaren. Elke week bestellen is geen verplichting.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Daussois. Ideaal voor bijv. ouderendie geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Dikwijls geïnitieerd door een lokale keuken.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Verschillende bezorgers hanteren ook een premium boodschappendienst voor senioren. Hiermee koop u moeiteloos belangrijke boodschappen als huishoudelijke artikelen en bananen. Niet zelden zonder extra kosten bezorgd tot in de keuken.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Daussois vergelijken

Zoekt u een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Daussois? Of prefereert u de meest verse koelverse maaltijden voor senioren? Of neigt u meer naar een organisatie gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? Er zijn verscheidene menu’s die passen bij uw uw voorkeuren en voedingsadvies. Wat dacht u van Hamburger Bbq Saus Appelmoes Gebakken Aardappel of Dieet Visfilet Portugese Wijze Pasta Groenten? Verderop bekijkt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de gemeente Cerfontaine. Bestel eerst eens een proefpakket. Bij veel aanbieders kunt u extra voordelig heerlijke bereide gerechten met veel voedingsstoffen en zonder ongezonde toevoegingen uitproberen. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De maaltijden worden geleverd door een persoonlijke bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Daussois voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs per maaltijd is afhankelijk van onderdelen als de leverancier, de mate van versheid, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd zoals Tomatensoep Met Balletjes is beschikbaar vanaf €6,5.
 • Een vriesverse maaltijd als Lamsnavarin Prinsessenbonen Gebak. Aardappelkubus kunt u al bestellen vanaf €3,65.
 • Een warme dagschotel als Witlofschotel, ham, kaassaus, aardappelpuree wordt al bezorgd vanaf €5,75.
De maaltijden kan men aanvullen met onder andere Aspergesoep, een gezonde salade en voor de volledigheid een Griesmeelpap om mee af te sluiten. Heeft u weinig financiële middelen? Soms kan men hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Cerfontaine voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Populaire bereide maaltijden

 • Kruudmoes met gortepap
 • Rundergehaktbal in jus
 • Vispotje in botersaus
 • Wokgroenten teriyaki
 • Pasta/tonijnschotel

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Daussois bestellen

 1. Inventariseer wensen

  Onderzoek allereerst welk soort thuismaaltijd klopt met uw voedingspatroon. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk gespecialiseerde bezorgdiensten en kies een geschikte. Let goed op het gerechten-aanbod, keuze in bezorgdagen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Bestel het proefpakket

  De meeste maaltijdservices geven een spotgoedkoop proefpakket. U moet dan denken aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Door hier gebruik van te maken kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met aantrekkelijke verstrekkers.

 4. Elke week een levering

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Vervolgens kan men wekelijks weer nieuwe gerechten bestellen. Doorgaans kan dat via een speciaal telefoonnummer, via een menulijst, of online. De maaltijden voor ouderen worden niet zelden bezorgd tot in de keuken via een vertrouwde bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij koelverse gerechten kunt u zelf kiezen van een bestellijst met pakweg 25 gerechten. Als we het hebben over diepvries kunt u kiezen uit 50 – 100 vaste menu’s. Bij de tafeltje dekje service krijgt men een speciaal dagmenu. Meer en meer is zelf uw bord samenstellen ook een optie.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke aanbieders hebben een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. ZoalsTwentse gehaktbal met vleesjus, aardappelpuree, snijbonen of Vissoep. Daardoor zijn er voor iedereen gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw bezorger.

Is er een minimale afname?

Nee, er is geen sprake van een abonnementsvorm voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis indien men deze ook zelf besteld heeft. Door middel van de menulijsten kan men eenvoudig – op meerdere manieren – de gerechten laten brengen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De gerechten worden in algemene zin door een regionale bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelvers: 1 a 2 keer per 7 dagen. Bij vriesvers spreken we van om de 14 dagen.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een maaltijd met voldoende groenten draagt bij aan een vitaal en energiek lichaam. De warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Diverse ouderen of invaliden hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Mede daardoor bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden voor thuis. Het betreft natriumarm, lactosevrij, glutenvrij, zoutarm of wellicht vloeibaar, eiwitrijk, vegetarisch, koolhydraatarm: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Daussois. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect wanneer er sprake is van glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen of slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit