Maaltijdservice Soumoy

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Soumoy voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Soumoy? D.m.v. de maaltijdservice-vergelijker treft u snel en simpel alle firma’s in de buurt! Een warme maaltijdvoorziening, of een diepvries maaltijd die alleen maar even de microgolf in hoeven: u bepaalt het helemaal zelf. Verkrijgbaar vanaf €4,00 per maaltijd. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Draadjesvlees in jus en Aardappelpuree? Maar is zelf koken geen optie meer? Er is gelukkig een alternatief. Dankzij de maaltijdendienst in Soumoy ontvangt u voedzame gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieNamen
GemeenteCerfontaine
ReactieSociaal betrokken
Postcode5630
Kosten maaltijd (gemiddeld)€5,76
Meest gekozen maaltijdGepaneerde kalkoenschnitzel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Soumoy

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in de regio van Soumoy. Bijvoorbeeld grote services als Prego of 15Gram. Echter, ook heel lokaal kunt u terecht bij verschillende leveranciers en verswinkels. Elke service heeft zo een eigen menu en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. D.m.v. www.maaltijdbutler.be kunt u derhalve de firma’s rustig op een rijtje zetten. Uitkomen bij een goede bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat hierdoor een beetje makkelijker. Twijfelt u nog? Profiteer nu van een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Is er sprake van bepaalde wensen zoals onder andere vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Soumoy? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Flink wat traiteurs voor bejaarden zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met altijd verse producten. Hierna worden deze producten gekoeld en goed verpakt. Door deze handeling blijven voedingswaarden optimaal behouden. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Met verse producten bereid
 • Vol van smaak
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven optimaal behouden. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Elke week bestellen is hier niet aan de orde.

 • Maandenlang te bewaren
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Soumoy. Een prima oplossing voor bijv. hulpbehoevenden die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Er is geen verdere handeling nodig. In de regel georganiseerd door een meer lokale partij.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Verscheideneleveranciers bieden ook een speciale boodschappendienst voor ouderen. Zodoende koop u moeiteloos de supermarktartikelen als zuivelproducten of grillworst. Vaak zonder bezorgkosten tot in de keuken.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Soumoy vergelijken

Incidenteel eens genieten van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Soumoy? Of bent u meer op zoek naar echt 100% verse koelverse maaltijden voor senioren? Of heeft u liever een organisatie met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? Er zijn relatief veel thuismaaltijden die kloppen met uw eisen en menu voorkeuren. U kunt denken aan Lasagne Bolognese of Boereworst Met Wortelstamppot? Op maaltijdbutler.be ontdekt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in en nabij Cerfontaine. Onze tip: begin met een proefpakket. Steeds vaker kunt een voor een lage prijs de lekkerste bereide gerechten met verse producten en weinig koolhydraten beoordelen. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De menu’s worden geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Soumoy voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs hangt namelijk af van bijvoorbeeld de leverancier, de grootte van de keuken, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd zoals Runderrollade Jus Bloemkool Bechamel Aardappelen kunt u al bestellen vanaf €4,85.
 • Een vriesverse maaltijd als Koolvis Hollandaisesaus Preiroom Krielaardappel wordt al bezorgd vanaf €4,5.
 • De daghap voor ouderen als Groentesoep met balletjes kan je kopen vanaf €7,15.
De avondmaaltijd kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Misosoep, een extra rauwkostsalade en iets fris zoals Baklava als afsluiter. Heeft u te maken met geldproblemen? Wellicht kunt u hulp aanvragen bij de gemeente Cerfontaine voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Geliefde bereide maaltijden

 • Asperge beenham schotel
 • Visburger met groenten
 • Aardappelpannenkoeken
 • Klapstuk met hutspot
 • Spinazie a la creme

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Soumoy regelen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Check als eerst welk type bezorgmaaltijd in lijn is met uw wensenlijstje. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk de meest gekozen bezorgdiensten en kies er een. Kijk goed na de versheid van ingrediënten, keuze in bezorgdagen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Bestel het proefpakket

  Het gros van de dienstverleners bieden een voordelig proefpakket. Typische acties zijn 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Zo kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met bepaalde services.

 4. Maaltijden afnemen

  Was de proefbestelling goed? Dan kunt u zonder moeite opnieuw bestellen. Bij veel aanbieders kan dit via een speciaal telefoonnummer, via een menulijst, of via de iPad. Uw bestelling wordt gewoonlijk geleverd aan huis door een persoonlijke bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Bij de koelverse variant, dan krijgt u meestal te maken met een bestellijst met circa 30 gerechten. Als we het hebben over diepvries is het assortiment beperkt tot 90+ vaste maaltijden. In het geval van tafeltje dekje is er sprake van een vast weekmenu. Meer en meer is zelf ingrediënten combineren ook mogelijk.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke maaltijdverstrekkers komen u tegemoet met een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Zoals bijv. Gemalen Kip In Cremesaus Met Broccoli En Puree of Vegetarische zadenburger met vegetarische jus, witte rijst, wokgroenten. Handig, want zo kan iedereen gebruik maken van gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht abonnementsvorm voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen op het moment dat u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Door het invullen van een handige bestellijst kunt u wekelijks zelf – met de papieren lijst, online of telefonisch – de maaltijden inplannen.

Wanneer wordt er geleverd?

De menu’s worden gewoonlijk door een vaste bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Het koelverse assortiment wekelijks. Binnen het vriesverse segment om de 2 weken.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Verse voeding helpt mee aan een optimale lichamelijke gesteldheid. Een verse warme schotel is daarbij een voorwaarde. Sommige ouderen of gehandicapten hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Daardoor zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. We hebben het over zoutarm, glutenvrij, lactosevrij, gemalen of veganistisch, koolhydraatarm, eiwitrijk, vloeibaar: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Soumoy. Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst bij een situatie als een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken en kauwen steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit