Maaltijdservice Senzeilles

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Senzeilles voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Senzeilles? Via onze tool bekijkt u supersnel alle firma’s in uw eigen gemeente. Een warme maaltijdvoorziening, of een thuismaaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: de mogelijkheden zijn enorm. Dit kan al vanaf €4,15 per persoon. Smullen van Kipfiletstukjes in pestosaus. Toscaanse groentemix. Cannelloni of Risotto, roomsaus boschampignons, kip? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Er kan meer dan u denkt! Via de maaltijddienst in Senzeilles ontvangt u heerlijke gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieNamen
GemeenteCerfontaine
ReactieOok vegatarisch en vis
Postcode5630
Gemiddelde prijs€5,74
Geliefde maaltijdSukadelapje in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Senzeilles

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in en rondom Senzeilles. Bijvoorbeeld erkende firma’s als HelloFresh en/of Delhaize. Maar ook op regionaal niveau bestaan er verschillende instellingen en sociale voorzieningen. Elke leverancier biedt een “eigen” menu en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Middels onze tool kan u daardoor de leveranciers eenvoudig met elkaar vergelijken. De keuze maken voor de best passende service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan wat aangenamer. Moeite met kiezen? Bestel dan een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u te maken met dieetwensen als zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Senzeilles? Ook dan bent u welkom! Een groot aantal traiteurs voor ouderen zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met 100% verse ingrediënten. Nadien worden ze gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Door dit proces blijven voedingsstoffen en smaak ongedeerd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Maximale versheid
 • Rijke smaak en beleving
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken ingevroren via de shock-freeze methode. Mineralen, vitamines en smaak gaan zo niet verloren. Meerdere maanden te bewaren. Elke week een bezorging is dan ook overbodig.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Senzeilles. Een prima oplossing voor bijv. bejaarden die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Doorgaans georganiseerd door een lokale keuken.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Diverse firma’s beschikken over een premium boodschappendienst voor chronisch zieken. Zodoende haalt men eenvoudig broodnodige boodschappen als appelstroom en biscuits. Niet zelden kosteloos afgeleverd wanneer u dat wil.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Senzeilles vergelijken

Af en toe profiteren van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Senzeilles? Of bent u meer op zoek naar vers bereidde koelverse maaltijden voor senioren? Of houdt u juist van een bedrijf die zich focust op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? We onderscheiden flink wat maaltijdservices die passen bij uw uw gesteldheid en eventuele voedingsvoorschrift. Genieten van de lekkerste gerechten als Tagliatelle Ham Champignon Kaassaus en Kabeljauw Kreeftensaus Spinazie Koolrabi Aardappel? Aan de hand van deze website vindt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in en rondom Cerfontaine. Let ook goed op het proefpakket. In veel gevallen kunnen ouderen via een proefbox gezonde bereide gerechten met veel groenten en weinig zout proberen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. Uw bestelling wordt bezorgd door een persoonlijke bezorger. Zij werken vaak niet met een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Senzeilles voor ouderen variëren nogal. De prijs die wordt gerekend komt tot stand door bijvoorbeeld de aanbieder, de mate van versheid, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd zoals Lamsnavarin Prinsessenbonen Gebak. Aardappelkubus is er al voor €6.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Groenteburger Prei Gekookte Aardappelen is verkrijgbaar vanaf €4,35.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Runderhachee, stamppot hutspot kan je kopen vanaf €7,35.
Het diner is niet het enigste: Wat te denken van Juliennesoep, een gezonde salade en voor de volledigheid een Berlinerbol als afsluiter. Is uw budget niet toereikend? In sommige gevallen kunt u hulp aanvragen bij de gemeente Cerfontaine voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Heldere vermicellisoep
 • Varkens-groenteschotel
 • Vier-groentenstamppot
 • Kipfilet mosterdsaus
 • Schnitzel pepersaus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Senzeilles aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Achterhaal eerst welke vorm van een opwarmmaaltijd past bij uw voedingspatroon. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de professionele maaltijdvoorzieningen en selecteer er een. Kijk goed na de voedingswaarden, de manier van bezorging, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Probeer het proefpakket

  De belangrijkste dienstverleners verstrekken een scherp geprijsd proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Mede daarom kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met gespecialiseerde leveranciers.

 4. Bestellingen plaatsen

  Was de proefbestelling goed? Zo ja, dan kunt u overzichtelijk opnieuw bestellen. Steeds vaker kan dit via de telefoon, door maaltijden aan te kruisen, of email / internet. De menu’s worden doorgaans bezorgd middels een vertrouwde bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan kunt u gerechten kiezen op een lijst met pakweg 25 maaltijden. Binnen het diepvries-segment is er een keus te maken uit 50 – 100 blijvende maaltijden. Bij de tafeltje dekje service kiest u voor een daghap, zonder keuze. Meer en meer is zelf samenstellen ook een optie.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Ja, heel veel maaltijdservices komen u tegemoet met een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Als o.a. Gemalen Wortelpuree Met Rundsvlees en Varkensgeschnetzeltes in specerijenjus. Koolrabi met kruiden. Aardappelschotel met spek en ui. Hiermee kan iedereen genieten van gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw maaltijdservice.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd op het moment dat men deze ook zelf besteld heeft. Middels een handige bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – online, telefonisch of met een bestellijst – de maaltijden inplannen.

Hoe verloopt de levering?

De microgolf-maaltijden worden in algemene zin door een vaste bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelverse maaltijden om de 3 dagen. Binnen het vriesverse segment 1 of 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Gezond en vers eten heeft invloed op een vitaal en energiek lichaam. De warme schotel is daarbij van groot belang. Diverse senioren of hulpbehoevenden hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Hierdoor faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden aan huis. Het betreft lactosevrij, gemalen, natriumarm, zoutarm of vegetarisch, eiwitrijk, veganistisch, koolhydraatarm: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Senzeilles. Heeft u moeite met de financiën? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch als er iets speelt als glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat slikken en/of kauwen complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit