Maaltijdservice Mettet

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Mettet voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Mettet? Dankzij deze pagina vergelijkt u eenvoudig alle bezorgers in uw regio! Een warme maaltijdservice, of een bezorgmaaltijd die een paar minuten in de microgolf gaan: er is veel mogelijk. Verkrijgbaar vanaf €5,30 per maal. Smullen van Bami goreng speciaal, kip in satésaus of Kippenbout. Bonne femme? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Door middel van de maaltijddienst in Mettet geniet u van heerlijke maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieNamen
GemeenteMettet
ErvaringHandige welkomstkorting
Postcode5640
Gemiddelde prijs€6,28
Meest gekozen maaltijdChili con carne, gehakt, rijst

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Mettet

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in de omgeving van Mettet. Neem populaire partijen als 15Gram en Carrefour. Ook binnen de gemeente zijn er allerlei instanties en restaurants. Elke partij onderscheidt zich door een “eigen” type maaltijd en procedures rondom bestellen en betaling. Geholpen door deze pagina kunt u dus de bezorgdiensten gemakkelijk naast elkaar zetten. Het kiezen van een geschikte bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt op die manier een beetje makkelijker. Twijfelt u nog? Bestel dan eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Is er sprake van dieetwensen als lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Mettet? Er is gelukkig een alternatief. Steeds meer traiteurs voor senioren houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, bomvol natuurlijke ingrediënten. Hierna wordt het eten gekoeld en goed verpakt. Daardoor blijven voedingsstoffen en smaak onaangeroerd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Ambachtelijk bereid
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Smaak, geur en mineralen gaan zo niet verloren. Maanden lang op te slaan. Een wekelijkse bezorging is dus niet noodzakelijk.

 • Maandenlang te bewaren
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Mettet. Een uitkomst voor bijv. bejaarden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Het eten wordt warm bezorgd. Doorgaans verzorgd door een lokale keuken.

 • Direct aanschuiven
 • Mogelijke subsidie
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Verscheideneservices hebben ook een speciale boodschappendienst voor bejaarden. Hierdoor krijgt u direct de boodschappen zoals koeken en koffiemelk. Gewoonlijk gratis bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Op een vast moment in de week
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Mettet vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een handige diepvriesmaaltijd in Mettet? Of geeft u de voorkeur aan echt 100% verse koelverse seniorenmaaltijden? Of neigt u meer naar een lokale organisatie die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? We onderscheiden meerdere opties die matchen met uw situatie en eetpatroon. Neem nu Bloemkoolsoep of Penne Vier Kazen Spinazie & Tomaat? Via onze vergelijker treft u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in en rondom Mettet. Bestel eerst eens een proefpakket. Dikwijls kunt u extra voordelig heerlijke bereide gerechten met verse producten en zonder ongezonde toevoegingen uitproberen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De gerechten worden bezorgd door een persoonlijke bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Mettet voor ouderen zijn erg wisselend. Het tarief voor een maaltijd hangt namelijk af van factoren als de organisatie, de mate van versheid, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Linguine Zalm Met Erwten & Courgette vindt u vaak al vanaf €5,4.
 • Diepvriesmaaltijd als Dieet Rundsvlees Spruiten Kookaardappelen is beschikbaar vanaf €4,05.
 • Een warme daghap voor senioren als Rundersaucijsje met vleesjus, aardappelpuree, stoofpeertjes kan je kopen vanaf €7,3.
Het eten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Gazpacho, een extra rauwkostsalade en om het compleet te maken Rijstebrij om mee af te sluiten. Heeft u te maken met geldproblemen? Wellicht kunt u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Mettet voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Beste bereide maaltijden

 • Couscous, kip, mergueze worst
 • Reepjes kalkoenvlees in saus
 • Kippenbout à la bonne femme
 • Hutspot, gesneden rundvlees
 • Snijbonen met een kipfilet

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Mettet aanvragen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Achterhaal eerst wat voor opwarmmaaltijd klopt met uw wensen. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk aangeraden leveranciers en kies een geschikte. Let goed op het assortiment, bezorg- en betaalmogelijkheden, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Start met een proefpakket

  De professionele maaltijd-verzorgers bieden een zeer betaalbaar proefpakket. Vaak gaat het om 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Zo kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met bepaalde dienstverleners.

 4. Wekelijks bestellen

  Was het proefpakket naar wens? Zo ja, dan kan men elke dag nieuwe gerechten bestellen. Vaak kan dit via telefoon, door de menukaart in te vullen, of via de website. De kant-en-klaar maaltijden worden niet zelden bezorgd tot in de keuken via een persoonlijke bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Bij de koelverse variant, dan profiteert u van een menukaart met ongeveer 25 gerechten. Bij diepvries kunt u meestal kiezen uit 90+ blijvende gerechten. Via het tafeltje dekje principe kiest u voor een vaststaand menu per dag. Soms is zelf mixen en combineren een extra service die wordt aangeboden.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel aanbieders bieden een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Onder andere Runderlapje, stoofperen, aardappelpuree, bieslook of Kipvink in jus. Zo zijn er voor iedereen opwarmmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw maaltijdservice.

Is er een minimale afname?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen vast abonnement voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats nadat u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door het invullen van de welbekende bestellijst kan men op eigen houtje – online, telefonisch of met een bestellijst – de maaltijdservice bestellen.

Hoe werken de leveringen?

De seniorenmaaltijden worden in algemene zin door een lokale bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Het koelverse assortiment wekelijks. Binnen het vriesverse segment maandelijks.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Gezond en vers eten bevordert uw vitaliteit en gezondheid. Een dagelijkse warme schotel is daarbij een voorwaarde. Diverse ouderen of beperkten hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Om die reden zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. We hebben het over glutenvrij, gemalen, zoutarm, lactosevrij of wellicht eiwitrijk, vloeibaar, koolhydraatarm, veganistisch: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Mettet. Voor ouderen met een laag inkomen is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Wat voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: maaltijden met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: perfect bij een situatie als een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken of kauwen lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente