Maaltijdservice Biesmerée

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Biesmerée voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Biesmerée? Via de maaltijdservice-vergelijker achterhaalt u overzichtelijk alle firma’s die bij u thuisbezorgen. Warm geleverd, of een opwarmmaaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: de mogelijkheden zijn enorm. En dat al vanaf €4,25 per gerecht. Smullen van Vegetarische pastaschotel met tomaten of Kipsaté, atjar, sambalboontjes en nasi? Maar is zelf koken geen optie meer? Dat hoeft niet erg te zijn! Via de maaltijddienst in Biesmerée krijgt u de lekkerste gerechten, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieNamen
GemeenteMettet
Waarom bestellen?Interessant proefpakket
Postcode5640
Kosten maaltijd (gemiddeld)€5,79
Vaak gekozen maaltijdKipstukjes in mosterdsaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Biesmerée

We zien meer en meer maaltijdendiensten in en rondom Biesmerée. Neem bijv. erkende services als Ekomenu of HelloFresh. Ook in deze plaats zelf ontstaan er allerlei organisaties en slagerijen. Elke leverancier wordt gekenmerkt door zijn eigen menu en bestelvoorwaarden. Door gebruik te maken van de maaltijdservice-vergelijker kunt u dus de leveranciers eenvoudig met elkaar vergelijken. Het uitzoeken van de best passende dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat op die manier wat minder gecompliceerd. Eerst eens proberen? Kijk dan eerst naar een aantrekkelijk proefpakket! Bestaan er dieetwensen als bijvoorbeeld vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Biesmerée? Ook dan bent u welkom! Legio traiteurs en cateraars kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, vol verse producten en veel groenten. Daaropvolgend wordt het gerecht gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Zo blijven geur, kleur en smaak gewaarborgd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Meest verse ingrediënten
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding middels de shock-freeze procedure ingevroren. Smaak, geur en mineralen blijven in goede conditie. Maanden lang op te slaan. Elke week een bezorging is hier niet aan de orde.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Eenvoudig op te warmen
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Biesmerée. Ideaal voor bijv. bejaarden die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Normaliter afgehandeld door een lokale keuken.

 • Direct aanschuiven
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Verschillende organisaties voorzien in een nuttige boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Zo bestelt u eenvoudig broodnodige boodschappen als ontbijtspek of appelstroom. Gewoonlijk kosteloos afgeleverd wanneer u dat wil.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Alles aan huis bezorgd
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Biesmerée vergelijken

Incidenteel eens genieten van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Biesmerée? Of neigt u meer naar vers bereidde koelverse maaltijden voor ouderen? Of zoekt u een aanbieder gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? Er zijn een hoop thuismaaltijden die kloppen met uw situatie en eventuele dieet. Wat te denken van Linguine Zalm Met Erwten & Courgette of Kabeljauw Kreeftensaus Spinazie Koolrabi Aardappel? Onderstaand ziet u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in en rondom Mettet. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. In veel gevallen kunt u extra voordelig gezonde bereide gerechten met verse producten en weinig zout keuren. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. Uw bestelling wordt bezorgd door een lokale / regionale bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Biesmerée voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs die u betaalt komt tot stand door zaken als het bedrijf, het soort maaltijd, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd als Kalkoen Sinaassaus Appelmoes Geb. Aardappelkubus kunt u al bestellen vanaf €5,95.
 • Vriesverse maaltijd als Kipfilet Provencaal, Groentemix Met Krieltjes bestelt u vanaf €4,1.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Dieet Kalkoen Tomatensaus Prinsessen Puree kunt u al bestellen vanaf €6,95.
De recepten kan men aanvullen met onder andere Vermicellisoep, een extra salade en iets lichts zoals Bananenvla na. Beschikt u niet over voldoende geld? Mogelijk kan u dan een subsidie of regeling treffen met de gemeente Mettet voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Beste bereide maaltijden

 • Gepaneerde kipschnitzel
 • Zalmfilet in botersaus
 • Kipragout champignons
 • Gebonden goulashsoep
 • Jumping Jack Salmon

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Biesmerée aanvragen

 1. Inventariseer wensen

  Achterhaal eerst welk soort thuismaaltijd in lijn is met uw eisen. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk de aangeraden maaltijdservices en selecteer er een. Bekijk met name het maaltijd-aanbod, bezorg- en betaalmogelijkheden, en de klantwaardering.

 3. Start met een proefpakket

  Het gros van de dienstverleners werken met een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. U moet dan denken aan 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Op basis daarvan kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met voordelige verstrekkers.

 4. Bezorgafspraken maken

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Dan kan men zonder problemen een nieuwe bestelling doorgeven. Doorgaans kan dit via de telefoon, met behulp van de menukaart, of via internet. De bezorgmaaltijden worden altijd thuisbezorgd middels een regionale bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Bij koelverse gerechten is er vaak een menulijst met ongeveer 20 maaltijden. Gaat men voor diepvries, dan is er een keus te maken uit 70+ blijvende gerechten. Via het tafeltje dekje principe is er vaak een vast weekmenu. Bij sommige aanbieders is zelf gerechten samenstellen ook een optie.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, de meeste aanbieders voorzien in een speciale categorie met dieetmaaltijden. Onder andere Stoofpotje peer, rundvlees en puree en Garnalensoep. Handig, want zo zijn er voor iedereen bezorgmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met de organisatie waar u klant bent.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht abonnementsvorm voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis zodra u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Door middel van de welbekende bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – online, telefonisch of met een bestellijst – een bestelling doorgeven.

Hoe verloopt de levering?

De maaltijden worden in algemene zin door uw persoonlijke bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Het koelverse assortiment 1 a 2 keer per 7 dagen. Het vriesverse assortiment om de 2 weken.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een verse maaltijd vormt het fundament van uw energie en levenslust. Een dagverse warme schotel is daarbij een voorwaarde. Sommige bejaarden of mensen met een beperking hebben bepaalde dieetwensen. Daardoor zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden aan huis bezorgd. We hebben het over lactosevrij, gemalen, zoutarm, natriumarm en niet te vergeten koolhydraatarm, veganistisch, vegetarisch, vloeibaar: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Biesmerée. Voor ouderen met een laag inkomen kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst als u te maken heeft met een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken en/of kauwen een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit