Maaltijdservice Graux

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Graux voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Graux? D.m.v. maaltijdbutler.be bekijkt u eenvoudig alle leveranciers die bij u thuisbezorgen. Warm geleverd, of dagverse maaltijden die een paar minuten in de microgolf gaan: er is veel mogelijk. Nu al voor €4,15 p.p. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Gebakken zalmfilet met Normandische saus. Bladspinazie. Aardappelpuree met bieslook of Gehaktbal, satésaus, sperziebonen, geb. aardappelen? Maar gaat het koken u moeilijk? Er kan meer dan u denkt! Dankzij de maaltijdendienst in Graux geniet u van heerlijke maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieNamen
GemeenteMettet
ReactieHandige welkomstkorting
Postcode5640
Gemiddelde menuprijs€5,8
Geliefde maaltijdKalkoenmedaillons in saus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Graux

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten die bezorgen in Graux. We hebben het over belangrijke partijen als Delhaize of Prego. Ook in de gemeente zelf zien we prima instanties en sociale voorzieningen. Iedere leverancier biedt zijn eigen productaanbod en voorwaarden. Door middel van deze website kan u de leveranciers snel en makkelijk naast elkaar bekijken. Uitkomen bij een relevante leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zodoende een stuk gemakkelijker. Twijfelt u nog? Bestel dan een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Is er sprake van voorkeuren zoals bijvoorbeeld vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Graux? Dat hoeft niet erg te zijn! Best veel traiteurs voor senioren passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met 100% verse ingrediënten. Later worden deze producten snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Daardoor blijven voedingswaarden gewaarborgd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Heerlijke en smaakvol
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken razendsnel ingevroren (shock-freeze). Mineralen, vitamines en smaak gaan zo niet verloren. Meerdere maanden te bewaren. Elke week een bezorging is niet altijd nodig.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Eenvoudig op te warmen
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Graux. Een goede vervanger voor bijv. chronisch zieken die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Doorgaans georganiseerd door een lokale zorginstelling.

 • Direct na bereiding geleverd
 • WMO mogelijkheden
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Diverse organisaties hebben daarnaast een nuttige boodschappendienst voor bejaarden. Hiermee bestelt men zonder moeite de supermarktartikelen als sappen of vanillevla. Gewoonlijk zonder bezorgkosten door de vaste bezorger.

 • Direct alles in huis
 • Op een vast moment in de week
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Graux vergelijken

Zoekt u een complete diepvriesmaaltijd in Graux? Of houdt u juist van echt 100% verse koelverse bezorgmaaltijden? Of heeft u liever een service met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? U kunt kiezen uit diverse type aanbieders die passen bij uw uw wensen en eventuele dieet. Denk maar aan Linguine Zalm Met Erwten & Courgette en Gemalen Rundergehakt Met Rode Kool En Puree? Aan de hand van deze website achterhaalt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in de streek Mettet. Let ook goed op het proefpakket. Meestal is er een proef-mogelijkheid. U kan de lekkerste bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig koolhydraten uitproberen. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De maaltijden worden geleverd door een persoonlijke bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Graux voor ouderen variëren nogal. De prijs die u betaalt wordt gevormd door aspecten als het bedrijf, het productieproces, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Koolvis Hollandaisesaus Preiroom Krielaardappel is er al voor €5,05.
 • Een vriesverse maaltijd als Dieet Vispannetje Met Zalm Broccoli/Puree vindt u vaak al vanaf €5,05.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Pittige Thaise soep kunt u al bestellen vanaf €6,3.
De avondmaaltijd is vaak uit te breiden met o.a. Knoflooksoep, iets te drinken en voor de volledigheid een Knoedel na. Zijn kosten voor u een probleem? Soms kan u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Mettet voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

 • Provincie: Namen
 • Gemeente: Mettet
 • Centrale postcode: 5640

Top-5 bereide maaltijden

 • Bami goreng met kipsaté
 • Koninginnesoep met kip
 • Gepaneerde kipstukjes
 • Bami, quorn, satésaus
 • Pannenkoekenschotel

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Graux regelen

 1. Wat zoekt u precies?

  Trek eerst na wat voor type thuismaaltijd aansluit op uw eisen. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk populaire maaltijd-bedrijven en geef de voorkeur door. Bekijk met name de voedingswaarden, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Bestel het proefpakket

  Het gros van de maaltijdservices verstrekken een spotgoedkoop proefpakket. Bijvoorbeeld 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Hierdoor kunt u laagdrempelig kennismaken met bepaalde verstrekkers.

 4. Bezorgafspraken maken

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? In dat geval kan men wekelijks nog een bestelling doen. Bij veel aanbieders doet u dat door even te bellen, door maaltijden aan te kruisen, of email / internet. Uw bestelling wordt gewoonlijk bezorgd middels een behulpzame bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Binnen het koelverse segment krijgt u meestal te maken met een bestellijst met plusminus 15 menu’s. In het aanbod van diepvries is het assortiment beperkt tot 50 – 100 blijvende maaltijden. Bij tafeltje dekje treft men een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Steeds vaker is zelf mixen en combineren ook een optie.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle maaltijd-verzorgers hebben een ruim assortiment dieetmaaltijden. Neem nou Gemalen Rundsvlees Met Rode Kool En Aardappelpuree of Runderstoofpot Champignonsaus Sperziebonen Puree. Handig, want zo zijn er voor alle ouderen warme maaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw eigen aanbieder.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met abonnementsvorm voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen indien u deze besteld heeft. Middels de menulijsten kan men op eigen houtje – met de papieren lijst, online of telefonisch – de gerechten laten brengen.

Hoe verloopt de bezorging?

De bezorgmaaltijden worden in algemene zin door uw persoonlijke bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelvers: om de 4 dagen. Het vriesverse aanbod 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een maaltijd met voldoende groenten is cruciaal voor uw vitaliteit en gezondheid. Een dagverse warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Diverse bejaarden of gehandicapten eten volgens een strikt dieet. Om die reden ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden voor thuis. Het betreft zoutarm, lactosevrij, gemalen, natriumarm en niet te vergeten koolhydraatarm, vloeibaar, eiwitrijk, veganistisch: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Graux. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: maaltijden met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: perfect bij een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat slikken en/of kauwen voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit