Maaltijdservice Leffinge

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Leffinge voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Leffinge? Door gebruik te maken van www.maaltijdbutler.be bekijkt u supersnel alle bezorgers die leveren in uw plaats. Warme gerechten, of dagverse maaltijden die u gemakkelijk zelf opwarmt: u bepaalt het helemaal zelf. Dit kan al vanaf €5,55. Genieten van Quinoa met gra­naat­ap­pel & avo­ca­do en Gebakken heek met bearnaisesaus. Risotto van zilvervliesrijst met groenten? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Er is een oplossing! Geholpen door de maaltijddienst in Leffinge geniet u van uitstekende gerechten, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteMiddelkerke
ReactiePrecies zoals verwacht
Postcode8432
Gemiddelde prijs€6,43
Populaire maaltijdGehakt in roomsaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Leffinge

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in de regio van Leffinge. We hebben het over populaire bezorgers als Vlotter of Cora. Maar ook lokaal zijn er verscheidene leveranciers en restaurants. Elke partij heeft weer een eigen manier van bereiding en bestel- en bezorgmogelijkheden. D.m.v. onze vergelijker kunt u dus de organisaties snel en makkelijk met elkaar vergelijken. Uitkomen bij de beste verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan ook wat overzichtelijker. Twijfelt u nog? Bestel dan een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Bestaan er speciale voorkeuren zoals o.a. gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Leffinge? Er kan meer dan u denkt! Een aanzienlijk deel van de traiteurs voor ouderen zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met 100% verse ingrediënten. Hierna worden deze maaltijden gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Met deze techniek blijven smaak en vitamines ongeschonden. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Vers van het land
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding shock-freeze ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven optimaal behouden. 10 weken lang eetbaar. Een wekelijkse bezorging is niet altijd nodig.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Leffinge. Een goede vervanger voor bijv. ouderendie geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Gerechten zijn direct op te eten. In de regel geïnitieerd door lokale vrijwilligers.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Maximale versheid
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Verscheideneaanbieders hebben ook een extra boodschappendienst voor senioren. Zodoende koop men snel de boodschappen zoals toetjes of thee. In de regel zonder extra kosten bezorgd op een vast tijdstip.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Leffinge vergelijken

Liefhebber van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Leffinge? Of houdt u juist van een structurele oplossing zoals koelverse maaltijden voor senioren? Of neigt u meer naar een bedrijf gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? U kunt kiezen uit velerlei bezorgmaaltijden die in lijn zijn met uw gesteldheid en diëten/allergieën. Genieten van de lekkerste gerechten als Blinde Vink Bloemkool-Broccoli Kaassaus En Puree of Boereworst Met Wortelstamppot? Op maaltijdbutler.be ontdekt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in en rondom Middelkerke. Overweeg ook altijd het proefpakket. Bij veel aanbieders kunt u extra voordelig complete bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig kunstmatige toevoegingen keuren. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De gerechten worden bezorgd door een vaste bezorger op een vast moment. U zit niet vast aan een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Leffinge voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs die wordt gerekend wordt gevormd door aspecten als de organisatie, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd als Vleesbrood Krieken En Aardappelen Met Peterselie kunt u al laten bezorgen vanaf €5,55.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Volkoren Penne Erwtjes Zoete Aardappelen Kaassaus bestelt u vanaf €4,1.
 • De daghap voor ouderen als Vegetarische nuggets in honing-mosterdsaus. Tuinbonen à la crème. Gekookte aardappelen kan je kopen vanaf €6,7.
Het eten kan uitgebreid worden. Bestel ook Bloemkoolsoep, een gezonde salade en niet te vergeten een toetje als Dame blanche na. Heeft u weinig financiële middelen? Soms kan men ondersteuning aanvragen via uw gemeente Middelkerke voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Populaire bereide maaltijden

 • Beef Squats
 • Aspergesoep
 • Uiensoep
 • Rundergehakt, witlof, aardappelpuree
 • Spitskoolschotel en aardappelpuree

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Leffinge bestellen

 1. Inventariseer behoeftes

  Onderzoek allereerst wat voor type opwarmmaaltijd matcht met uw eetpatroon. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de beschikbare maaltijd-bedrijven en selecteer er een. Achterhaal altijd eerst de voedingswaarden, keuze in bezorgdagen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De professionele aanbieders hanteren een voordelig proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Zo kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met professionele dienstverleners.

 4. Maaltijden afnemen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Zo ja, dan kan men direct een nieuwe bestelling plaatsen. Doorgaans doet u dat door te bellen, door de menukaart in te vullen, of via de website. De gerechten worden in de regel geleverd door een lokaal gezicht / bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

In het geval van koelverse maaltijden profiteert u van een menukaart met gemiddeld 30 maaltijden. Als we het hebben over diepvries is er een keus te maken uit 75 – 125 vaste vaste gerechten. Met een tafeltje dekje treft men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Bij sommige aanbieders is zelf samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Ja, heel veel maaltijdservices gebruiken een ruim assortiment dieetmaaltijden. Als o.a. Thais gestoofde vis, pikante cajun rijst of Zalmfilet, dillesaus, spinazie/erwten mix, aardappelpuree peterselie-bieslook. Daardoor kan iedereen genieten van kant-en-klaar maaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen vast abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd in het geval u zelf een bestelling geplaatst heeft. Aan de hand van de menulijsten kan men op eigen houtje – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de gerechten laten brengen.

Hoe werken de leveringen?

De maaltijden worden normaliter door uw eigen bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Het koelverse assortiment 1 of 2 keer per week. Het vriesverse aanbod 1 – 2 keer per 4 weken.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een verse maaltijd vormt de basis voor een goede balans en energie. Een verse warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Sommige ouderen of hulpbehoevenden hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Mede daardoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden voor thuis. Dit heeft te maken met zoutarm, glutenvrij, natriumarm, gemalen of wellicht vloeibaar, koolhydraatarm, veganistisch, eiwitrijk: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Leffinge. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst bij bijvoorbeeld een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen en/of slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit