Maaltijdservice Wilskerke

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Wilskerke voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in verse maaltijden aan huis voor ouderen in Wilskerke? Dankzij maaltijdbutler.be achterhaalt u snel en simpel alle aanbieders die leveren in uw plaats. Maaltijden warm bezorgd, of een diepvries maaltijd die alleen maar even de microgolf in hoeven: het kan allemaal. Verkrijgbaar vanaf €4,90 per keer. Ouderwets genieten van Andijvie stamppot met een gehaktbal en Nasi goreng, quorn, satésaus? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Geen probleem! Door de maaltijdendienst in Wilskerke beschikt u over de lekkerste maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteMiddelkerke
ErvaringGoede en snelle service
Postcode8431
Gemiddelde menuprijs€6,42
Maaltijd-topperGehaktschijf met appelcompote

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Wilskerke

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten die bezorgen in Wilskerke. U kunt denken aan interessante bedrijven als Meal-Story en Marley Spoon. Maar ook lokaal ontwikkelen zich allerlei leveranciers en sociale voorzieningen. Iedere organisatie hanteert een “eigen” type maaltijd en bestel-, betaal-, en bezorgopties. D.m.v. de maaltijdservice-vergelijker kan u de bedrijven overzichtelijk op een rijtje zetten. Het uitkiezen van een geschikte verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan ook een stuk eenvoudiger. Eerst kijken of het wat is? Ga dan eerst voor een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u menu-voorkeuren als bijvoorbeeld vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Wilskerke? Dat hoeft niet erg te zijn! Legio traiteurs voor senioren worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met 100% verse ingrediënten. Daaropvolgend wordt het gerecht teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Door deze handeling blijven smaak en vitamines in topconditie. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • 100% dagvers
 • Heerlijke en smaakvol
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Smaak, geur en mineralen blijven gewaarborgd. 10 weken lang eetbaar. Wekelijks een bezorger aan huis is geen verplichting.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Porties ruim voldoende
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Wilskerke. Een prima oplossing voor bijv. ouderendie geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Vaak gedaan door een meer lokale partij.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Veel bezorgers hebben daarnaast een speciale boodschappendienst voor gehandicapten. Op die manier haalt men direct broodnodige boodschappen als desem naturel of sinaasappels. Niet zelden gratis bezorgd tot in de keuken.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Wilskerke vergelijken

Incidenteel eens genieten van een voedzame diepvriesmaaltijd in Wilskerke? Of bent u meer op zoek naar gezonde en lekkere koelverse bezorgmaaltijden? Of heeft u liever een instelling met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? U kunt kiezen uit vele opties die overeenstemmen met uw voorkeuren en voedingsadvies. Zelf maaltijden online bestellen als Dieet Noors Vispannetje Fijne Kruiden Puree of Kipgyros Rijst? Op maaltijdbutler.be treft u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in en rondom Middelkerke. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Gewoonlijk kunnen ouderen via een proefbox uitstekende bereide gerechten met veel groenten en weinig koolhydraten uittesten. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. De menu’s worden geleverd door een lokale / regionale bezorger. U zit niet vast aan een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Wilskerke voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs die u betaalt komt tot stand door o.a. de aanbieder, kwaliteit van ingrediënten, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Kippenbout Perziken Puree wordt al bezorgd vanaf €5,85.
 • Diepvriesmaaltijd als Dieet Visfilet Dillesaus Groenten Aardappelen is verkrijgbaar vanaf €4,3.
 • De daghap voor ouderen als Reepjes kalkoenvlees in saus is beschikbaar vanaf €5,8.
De gerechten is niet waar het bij blijft. Ook Ciorbă, een extra salade en iets lichts zoals Bananenvla na. Heeft u een laag inkomen? Doorgaans kunt u vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Middelkerke voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Geliefde bereide maaltijden

 • Savooiekool
 • Tomatensoep
 • Biogarde
 • Varkensvlees, erwten, aardappelpuree
 • Hachee met rodekool en witte rijst

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Wilskerke bestellen

 1. Wat zijn de wensen?

  Trek eerst na welk soort kant-en-klaar maaltijd aansluit op uw leefpatroon. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de meest gekozen maaltijdservices en kies een geschikte. Kijk goed na het gerechten-aanbod, bezorg- en betaalmogelijkheden, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Probeer het proefpakket

  De meeste services hebben een scherp geprijsd proefpakket. Vaak gaat het om 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Mede daarom kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met gespecialiseerde maaltijdservices.

 4. Vaste levermomenten

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Vervolgens kunt u snel en simpel een nieuwe bestelling plaatsen. Gewoonlijk is dat mogelijk door te bellen, via een menulijst, of met de tablet. De maaltijden voor ouderen worden dikwijls aan huis gebracht via een vertrouwde bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er een wekelijks wisselend assortiment met ongeveer 30 gerechten. Spreken we over diepvries, dan kan men kiezen uit 70+ vaste vaste gerechten. Bij de tafeltje dekje service krijgt men één maaltijd per dag. In steeds meer gevallen is zelf uw menu samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Ja, steeds meer maaltijdverstrekkers gebruiken een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. ZoalsDieet Rundsvlees Fijne Kruiden Aardappelen of Kalkoenmedaillons in saus. Handig, want zo zijn er voor alle bejaarden warme maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw eigen dienstverlener.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht abonnementsvorm voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen op het moment dat men deze ook zelf besteld heeft. Middels een speciale menukaart kunt u wekelijks zelf – online, telefonisch of met een bestellijst – een bestelling plaatsen.

Hoe verloopt de bezorging?

De maaltijden voor ouderen worden vaak door een lokale bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelverse maaltijden wekelijks. Bij vriesvers is dat om de 14 dagen.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een maaltijd met verse ingrediënten vormt de basis voor uw algehele gesteldheid. Elke dag een warme schotel is heel belangrijk. Diverse bejaarden of beperkten eten volgens een bepaald dieet. Hierdoor ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden thuisbezorgd. We hebben het over natriumarm, lactosevrij, glutenvrij, zoutarm of juist vegetarisch, veganistisch, eiwitrijk, koolhydraatarm: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Wilskerke. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: zeer nuttig in het geval van een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat slikken en kauwen lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit