Maaltijdservice Mannekensvere

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Mannekensvere voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u verse maaltijden aan huis voor ouderen in Mannekensvere? Aan de hand van deze website bekijkt u probleemloos alle aanbieders die leveren in uw plaats. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of dagverse maaltijden die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: u kunt alle kanten op. Nu al voor €3,55 p.p. Genieten van Gehaktbal, andijvie à la crème, aardappelpuree of Kippenbout Archiduc Saus Met Kroketten? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Door de maaltijdendienst in Mannekensvere ontvangt u smaakvolle maaltijden, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteMiddelkerke
BeoordelingNaar mijn verwachtingen
Postcode8433
Maaltijd prijs€6,44
Geliefde maaltijdPrei-gehaktschotel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Mannekensvere

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten die actief zijn in Mannekensvere. Neem bijv. erkende organisaties als Delhaize en Ekomenu. Echter, ook heel lokaal kan men kiezen voor uitstekende aanbieders en verswinkels. Elke organisatie hanteert zijn eigen manier van bereiding en bestel- en bezorgmogelijkheden. Aan de hand van www.maaltijdbutler.be kunt u de bedrijven rustig tegen elkaar afzetten. Het uitkiezen van een degelijke dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan een beetje makkelijker. Moeite met kiezen? Ga dan eerst voor eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Bestaan er menu-voorkeuren als bijv. vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Mannekensvere? Er is een oplossing! Erg veel traiteurs kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met 100% verse ingrediënten. Hierna wordt de maaltijd snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Zo blijven smaak en voedingswaarden gegarandeerd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Met verse producten bereid
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken middels de shock-freeze procedure ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen blijven optimaal behouden. Maximaal 3 maanden houdbaar. Elke week een bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Eenvoudig op te warmen
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Mannekensvere. Een goede vervanger voor bijv. hulpbehoevenden die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. In de regel op touw gezet door een plaatselijk restaurant.

 • Warm thuisbezorgd
 • Mogelijke subsidie
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Verschillende aanbieders bieden ook een speciale boodschappendienst voor ouderen. Zo krijgt men zonder moeite de boodschappen zoals kipfilet of handzeep. In algemene zin gratis bezorgd met de maaltijden.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Mannekensvere vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Mannekensvere? Of zoekt u een wekelijkse bezorgde koelverse maaltijden voor ouderen? Of zoekt u een lokale organisatie die zich focust op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? U kunt kiezen uit diverse opties die passen bij uw uw gesteldheid en eetpatroon. Neem nu Spelt Risotto Tomatensaus, Groentemix of Hamburger Bbq Saus Appelmoes Gebakken Aardappel? Op maaltijdbutler.be achterhaalt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de regio Middelkerke. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Doorgaans kan men voor aantrekkelijke prijzen de lekkerste bereide gerechten met dagverse artikelen en zonder conserveringsmiddelenkeuren. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De gerechten worden geleverd door een lokale / regionale bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Mannekensvere voor ouderen zijn ontzettend divers. Het tarief voor een maaltijd hangt af van bijvoorbeeld het bedrijf, het aanbod in gerechten, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Kippenblanket Roerbakgroenten Aardappelen is beschikbaar vanaf €5.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Koolvis Hollandaisesaus Preiroom Krielaardappel bestelt u vanaf €3,7.
 • Een warme dagschotel als Kick Through Spaghetti is er al vanaf €6,3.
De recepten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Thaise soep, extra groenten en voor de volledigheid een Appelmoes om het af te maken. Is uw budget niet toereikend? Soms kan u vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Middelkerke voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Groentensoep
 • Pompoensoep
 • Kiptajine
 • Snijbonenstamppot met slavink en jus
 • Rundergehaktbal met jus en hutspot

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Mannekensvere regelen

 1. Inventariseer wensen

  Stel eerst vast welk soort bezorgmaaltijd matcht met uw eisen. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de gespecialiseerde maaltijdservices en kies er een. Controleer goed het type maaltijden, de manier van bezorging, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Een proefpakket nemen

  De bekende services bieden een spotgoedkoop proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Zodoende kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met voordelige verstrekkers.

 4. Bestellingen plaatsen

  Genoten van de proefmaaltijd? In dat geval kunt u snel en simpel weer nieuwe gerechten bestellen. Steeds vaker doet u dit door even te bellen, door maaltijden aan te kruisen, of met de computer. De maaltijden worden vaak thuisbezorgd middels een lokale leverancier in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden is er een wekelijks keuzemenu met gemiddeld 20 menu’s. Kiest u voor diepvries dan is het assortiment beperkt tot 70 – 150 vaste maaltijden. Bij tafeltje dekje is er sprake van een vaste menulijst zonder al te veel keuze. In steeds meer gevallen is zelf samenstellen ook een optie.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Praktisch alle services werken met een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Denk aan Gestoofde vis met bieslooksaus, ratatouille en witte rijst en Zalmfilet, dillesaus, Parijse worteltjes, aardappelpuree. Zo zijn er voor iedereen thuismaaltijden voor senioren! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw eigen dienstverlener.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd wanneer u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Aan de hand van de standaard bestellijst kan men direct en zonder moeite – op meerdere manieren – uw wensen doorgeven.

Hoe verloopt de bezorging?

De gerechten worden normaliter door een lokale bezorger op een vast tijdstip geleverd. Het koelverse assortiment om de 4 dagen. Bij vriesvers is dat om de 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een maaltijd met verse ingrediënten vormt het fundament van uw vitaliteit en gezondheid. Een dagelijkse warme schotel is heel belangrijk. Sommige senioren of hulpbehoevenden eten volgens een strikt dieet. Daardoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden voor thuis. Het gaat om glutenvrij, natriumarm, zoutarm, lactosevrij en ook vloeibaar, vegetarisch, koolhydraatarm, eiwitrijk: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Mannekensvere. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Wat voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: zeer nuttig wanneer er sprake is van een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken en kauwen lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit