Maaltijdservice Moerbeke-Waas

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Moerbeke-Waas voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Moerbeke-Waas? Via www.maaltijdbutler.be doorzoekt u supersnel alle bezorgers die aan huis leveren. Een warme maaltijdservice, of een opwarmmaaltijd die nog even in de microgolf moeten: er is veel mogelijk. Te bestellen vanaf €3,60 per maal. Aan tafel voor Vegetarische omelet, gekookte aardappelen, sperziebonen of Stamppot zuurkool? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Er is gelukkig een alternatief. Door de maaltijdendienst in Moerbeke-Waas smult u weer van verse gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteMoerbeke-Waas
ErvaringUnieke recepten
Postcode9180
Maaltijd prijs€6,48
Vaak bestelde maaltijdWokgroenten

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Moerbeke-Waas

We zien meer en meer maaltijdendiensten in de omgeving van Moerbeke-Waas. U kunt denken aan interessante aanbieders als Prego en Aldi. Ook in de gemeente zelf bestaan er prima instellingen en speciale eetpunten. Iedere partij wordt gekenmerkt door een heel eigen menu en voorwaarden. Door gebruik te maken van maaltijdbutler.be kan u de bezorgdiensten rustig tegen elkaar afzetten. Het uitkiezen van een goede leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij zodoende leuker en makkelijker. Moeite met kiezen? Start eens met een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Is er sprake van specifieke wensen als zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Moerbeke-Waas? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Opvallend veel traiteurs voor bejaarden zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met altijd kakelverse ingrediënten. Hierna worden de ingrediënten direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Hierdoor blijven structuur en smaak gegarandeerd. Het is 1 week houdbaar.

 • Vers van het land
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding shock-freeze ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven optimaal behouden. Voor meerdere maanden houdbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen is dus niet noodzakelijk.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Moerbeke-Waas. Vaak toegepast door bijv. chronisch zieken die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Meestal georganiseerd door een plaatselijk restaurant.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • 100% vers
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Diverse bezorgers hebben ook een handige boodschappendienst voor ouderen. Op die manier bestelt men moeiteloos praktische of verse producten als rauwe ham en appelsap. Meestal gratis afgeleverd met de maaltijden.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Op een vast moment in de week
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Moerbeke-Waas vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een handige diepvriesmaaltijd in Moerbeke-Waas? Of prefereert u vers bereidde koelverse bezorgmaaltijden? Of neigt u meer naar een leverancier gericht op tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? Er zijn verscheidene maaltijdservices die overeenstemmen met uw situatie en mogelijke allergieën. Neem nu Kipcordon Bleu Appel/Abrikoos Met Puree of Kip Op Grootmoeders Wijze? Op deze pagina treft u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in de gemeente Moerbeke-Waas. Overweeg ook altijd het proefpakket. Steeds vaker kan men voor aantrekkelijke prijzen verse bereide gerechten met min. 200 gram groenten en zonder ongezonde toevoegingen proeven. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. De menu’s worden geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Er is geen sprake van een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Moerbeke-Waas voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs voor een gerecht is afhankelijk van bijvoorbeeld de leverancier, kwaliteit van ingrediënten, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Kipbrochette Ratatouille En Gebakken Aardappelen vindt u vaak al vanaf €4,75.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Spaghetti Bolognese Kaas is verkrijgbaar vanaf €5,1.
 • Een warme daghap voor senioren als Kipfilet, appelmoes gekruide gebakken krieltjes is er al vanaf €5,85.
De avondmaaltijd kan men aanvullen met onder andere Seolleongtang, een extra rauwkostsalade en niet te vergeten een toetje als Haagse bluf achteraf. Heeft u een laag inkomen? Wellicht kunt u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Moerbeke-Waas voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Populaire bereide maaltijden

 • Spinaziestamppot
 • Aardappelgratin
 • Een pizza hawai
 • Runderbouillon
 • Kipschnitzel

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Moerbeke-Waas bestellen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Trek eerst na welk soort thuismaaltijd klopt met uw omstandigheden. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk beschikbare maaltijd-bedrijven en maak een keuze. Controleer goed het gerechten-aanbod, op welke manieren u kunt bestellen, en recensies van andere klanten.

 3. Probeer het proefpakket

  De professionele aanbieders hebben een goedkoop of gratis proefpakket. Vaak gaat het om 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Daardoor kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met aantrekkelijke leveranciers.

 4. Wekelijks bestellen

  Was het proefpakket naar wens? Dan kan men probleemloos opnieuw bestellen. Dikwijls doet u dat telefonisch, met behulp van de menukaart, of met de computer. De maaltijden worden in algemene zin bezorgd middels een persoonlijke bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan krijgt u meestal te maken met een bestellijst met ongeveer 25 maaltijden. Spreken we over diepvries, dan is er een keus te maken uit 50 – 100 blijvende gerechten. In het geval van tafeltje dekje kiest u voor een vast weekmenu. Meer en meer is zelf samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer maaltijdservices voorzien in een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Denk aan Quinoa met gra­naat­ap­pel & avo­ca­do of Gebakken kibbeling. Zo kan iedereen gebruik maken van thuismaaltijden voor senioren! Vragen? Neem contact op met de organisatie waar u klant bent.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd zodra u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Met behulp van een handige bestellijst kunt u wekelijks zelf – digitaal, telefonisch of met pen en papier – een bestelling plaatsen.

Wanneer wordt er geleverd?

De seniorenmaaltijden worden normaliter door een regionale bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelvers: om de 4 dagen. Bij vriesvers spreken we van om de 14 dagen.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een voedzame maaltijd draagt bij aan uw algehele gesteldheid. Een lekkere en gezonde warme schotel is daarbij cruciaal. Diverse senioren of gehandicapten hebben bepaalde dieetwensen. Mede daardoor zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis. Het betreft lactosevrij, zoutarm, gemalen, natriumarm of misschien vloeibaar, vegetarisch, koolhydraatarm, eiwitrijk: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Moerbeke-Waas. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Wat voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst als er iets speelt als een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen of slikken een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit