Maaltijdservice Temse

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Temse voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Temse? Aan de hand van deze pagina doorzoekt u moeiteloos alle aanbieders in uw regio! Een warme maaltijdvoorziening, of een opwarmmaaltijd die nog even in de microgolf moeten: de mogelijkheden zijn enorm. Dit kan al vanaf €5,30 per gerecht. Aanschuiven voor Kibbeling in dillesaus, babyworteltjes en aardappelpuree en Groentesoep Met Balletjes? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Geen probleem! Met behulp van de maaltijdendienst in Temse hebt u toegang tot smaakvolle maaltijden, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteTemse
RecensieGeen doorlopende verplichting
Postcode9140
Gemiddelde kosten€6,44
Meest gekozen maaltijdPompoensoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Temse

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten die actief zijn in Temse. U kunt denken aan erkende firma’s als Colruyt en Wink. Ook in deze plaats zelf ontwikkelen zich verschillende organisaties en speciale eetpunten. Iedere organisatie heeft zo een eigen type maaltijd en bestel- en bezorgmogelijkheden. Dankzij deze website kunt u dus de aanbieders probleemloos tegen elkaar afzetten. Het kiezen van een relevante service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt hierdoor wat aangenamer. Moeite met kiezen? Start eens met een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Bestaan er bepaalde wensen zoals onder andere glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Temse? Dat hoeft niet erg te zijn! Steeds meer traiteurs voor ouderen kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, vol verse producten en veel groenten. Daaropvolgend wordt het eten gekoeld naar onder 5⁰C. Hierdoor blijven vitaminen en mineralen optimaal behouden. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Vers van het land
 • Rijke smaak en beleving
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken shock-freeze ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven zo erg lang goed. 10 weken lang eetbaar. Elke week een bezorging is geen verplichting.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Eenvoudig op te warmen
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Temse. Vaak toegepast door bijv. hulpbehoevenden die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Vaak gedaan door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • 100% vers
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Verscheidenebedrijven hanteren ook een praktische boodschappendienst voor ouderen. Hierdoor koop men direct belangrijke boodschappen als afbak croissants naturel of jong belegen kaas. Niet zelden kosteloos afgeleverd wanneer u dat wil.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Temse vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Temse? Of bent u meer op zoek naar een blijvende oplossing als koelverse maaltijden voor senioren? Of bent u meer op zoek naar een lokale organisatie die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? U kunt kiezen uit meerdere thuismaaltijden die in lijn zijn met uw wensenlijstje en eetpatroon. Genieten van de lekkerste gerechten als Groentesoep Met Balletjes en Dieet Kippenwit Mosterdsaus Prinsessen Aardappelen? Aan de hand van deze website ziet u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de streek Temse. Bestel eerst eens een proefpakket. In veel gevallen kunt u extra voordelig smaakvolle bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig zout keuren. U kunt via verschillende manieren bestellen. Uw bestelling wordt geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. U zit niet vast aan een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Temse voor ouderen wijken nogal af. De prijs is afhankelijk van o.a. het bedrijf, het aantal verwerkte maaltijden, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd als Gentse Waterzooi is verkrijgbaar vanaf €6,45.
 • Een vriesverse maaltijd als Witloof Met Ham En Kaassaus Met Puree is beschikbaar vanaf €5,05.
 • De daghap voor ouderen als Kipfilet in saus bestelt u vanaf €5,95.
Het eten is niet het enigste: Wat te denken van Bouillon, een extra salade en om het compleet te maken Vlaflip als afsluiter. Zijn kosten voor u een probleem? In sommige gevallen kunt u hulp aanvragen bij de gemeente Temse voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Populaire bereide maaltijden

 • Kersenpannenkoek
 • Chili sin carne
 • Ossestaartsoep
 • Slavink in jus
 • Broccolisoep

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Temse aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Trek eerst na welk type ouderenmaaltijd matcht met uw omstandigheden. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk de gespecialiseerde bezorgdiensten en geef de voorkeur door. Check vooral de versheid van ingrediënten, bezorg- en betaalmogelijkheden, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Probeer het proefpakket

  De meeste verstrekkers hebben een extra goedkoop proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Op basis daarvan kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met goede dienstverleners.

 4. Bestellingen plaatsen

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? In dat geval kan men zonder problemen nog een bestelling doen. Vaak doet u dat via telefoon, met behulp van de menulijst, of email / internet. De gerechten worden in de regel aan huis gebracht via een behulpzame bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden kunt u gerechten kiezen op een lijst met plusminus 20 gerechten. Als we het hebben over diepvries is het assortiment beperkt tot 80+ vaste vaste gerechten. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan is er vaak een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Soms is vers op maat ook een optie.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle services gebruiken een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. ZoalsTongschar-zalmrol met hollandaisesaus, gekookte aardappelen, broccoli en Quinoa met gra­naat­ap­pel & avo­ca­do. Daardoor kan iedereen genieten van seniorenmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw eigen dienstverlener.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht abonnementsvorm voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd op het moment dat u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Door middel van een handige bestellijst kunt u snel en simpel – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – uw wensen doorgeven.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De verse maaltijden worden normaliter door een regionale bezorger op een vast tijdstip geleverd. Koelvers: elke week. Binnen het vriesverse segment om de 2 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een maaltijd met verse ingrediënten stimuleert een goede balans en energie. Een lekkere en gezonde warme schotel is daarbij cruciaal. Veel senioren of mensen met een beperking hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Daardoor zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Het betreft glutenvrij, gemalen, zoutarm, lactosevrij en niet te vergeten vegetarisch, eiwitrijk, vloeibaar, veganistisch: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Temse. Voor ouderen met een laag inkomen bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect als er iets speelt als glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra als slikken & kauwen steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente