Maaltijdservice Lokeren

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Lokeren voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar verse maaltijden aan huis voor ouderen in Lokeren? Met behulp van de maaltijdservice-vergelijker vergelijkt u gemakkelijk alle bedrijven in uw regio! Een warme maaltijdvoorziening, of een dagvers gerecht die u gemakkelijk zelf opwarmt: u kunt alle kanten op. Te bestellen vanaf €4,50. Aan tafel voor Hutspot, hachee of Macaroni met ham, kaas en tomatensaus? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Er kan meer dan u denkt! Met behulp van de maaltijdendienst in Lokeren beschikt u over complete maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteLokeren
RecensieMeer dan 20 maaltijden per week
Postcode9160
Gemiddelde kosten€6,46
Maaltijd-topperWitte rijst

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Lokeren

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten die bezorgen in Lokeren. Neem bijv. landelijke partijen als Foodbag en/of Okay. Maar ook op regionaal niveau ontstaan er verscheidene partijen en sociale voorzieningen. Iedere optie heeft weer een eigen menu en bestel- en bezorgmogelijkheden. Geholpen door maaltijdbutler.be kunt u derhalve de bezorgdiensten overzichtelijk vergelijken op allerlei onderdelen. Het uitkiezen van een degelijke verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zo een stuk eenvoudiger. Zijn er nog twijfels? Bestel in dat geval een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Spelen er voorkeuren zoals lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Lokeren? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Steeds meer traiteurs in België zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met altijd verse producten. In de volgende stap worden de ingrediënten snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Hierdoor blijven vitaminen en mineralen ongeschonden. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Maximale versheid
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct ingevroren via de shock-freeze methode. Smaak, geur en mineralen blijven zo erg lang goed. Meerdere maanden te bewaren. Elke week een bezorging is dus niet noodzakelijk.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Eenvoudig op te warmen
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Lokeren. Ideaal voor bijv. chronisch zieken die het eten niet meer kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Doorgaans geïnitieerd door een lokale keuken.

 • Warm thuisbezorgd
 • 100% vers
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Veel leveranciers hanteren ook een extra boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Hierdoor haalt u snel nuttige boodschappen zoals cake of pindakaas. Gewoonlijk zonder bezorgkosten tot in de keuken.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Op een vast moment in de week
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Lokeren vergelijken

Houdt u van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Lokeren? Of bent u meer op zoek naar echt 100% verse koelverse maaltijden? Of houdt u juist van een lokale organisatie die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? We onderscheiden relatief veel maaltijdservices die aansluiten bij uw gesteldheid en mogelijke diëten. Genieten van de lekkerste gerechten als Groenteburger, Groene Groenten, Wortelsaus Spelt en Dieet Kippenbout Perziken Puree? Onderstaand vergelijkt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in en rondom Lokeren. Overweeg ook altijd het proefpakket. Vaak kunnen ouderen via een proefbox voedzame bereide gerechten met verse ingrediënten en zonder conserveringsmiddelenuittesten. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De gerechten worden geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Er geldt geen abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Lokeren voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs die wordt gerekend komt tot stand door elementen als de aanbieder, het soort maaltijd, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Vol Au Vent Puree bestelt u vanaf €5,95.
 • Vriesverse maaltijd als Kippenbout Groentenkrans Met Puree is er al voor €5,25.
 • Een warme dagschotel als Gestoofde lamsschouder wordt al bezorgd vanaf €5,85.
Het diner kan uitgebreid worden. Bestel ook Budae jjigae, een extra rauwkostsalade en om het compleet te maken Banaan ijs om mee af te sluiten. Heeft u weinig financiële middelen? Soms kan men hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Lokeren voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Zalm in roomsaus
 • Kip in roomsaus
 • Burpee Chicken
 • Groenteschotel
 • Preiroomsoep

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Lokeren regelen

 1. Wat zijn de wensen?

  Achterhaal eerst wat voor type thuismaaltijd in lijn is met uw voedingspatroon. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk de aangesloten maaltijdvoorzieningen en geef de voorkeur door. Achterhaal altijd eerst het aanbod, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De professionele maaltijdservices verstrekken een goedkoop of gratis proefpakket. Bijvoorbeeld 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Door hier gebruik van te maken kunt u zonder hoge kosten kennismaken met professionele maaltijdservices.

 4. Maaltijden afnemen

  Was de proefbestelling goed? Dat is fijn, nu kunt u dagelijks nog een bestelling doen. In veel gevallen kan dat telefonisch, met behulp van de menukaart, of met de tablet. De (warme) maaltijden wordt steeds vaker geleverd door een persoonlijke bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er een wekelijks keuzemenu met ruwweg 20 gerechten. Kiest u voor diepvries dan is het assortiment beperkt tot 50 – 100 vaste menu’s. Bij de tafeltje dekje service is er vaak een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Steeds vaker is zelf een maaltijd samenstellen ook een optie.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer aanbieders gebruiken een speciale categorie met dieetmaaltijden. ZoalsWitlofschotel, ham, kaassaus, aardappelpuree en Varkensvlees in saus. Hiermee zijn er voor iedereen warme maaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw eigen dienstverlener.

Is er een minimale afname?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen wanneer u zelf een bestelling geplaatst heeft. Met behulp van de unieke menukaart / lijst kunt u wekelijks zelf – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – een bestelling doorgeven.

Hoe verloopt de bezorging?

De menu’s worden vaak door uw persoonlijke bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelverse maaltijden 1 of 2 keer per week. Bij vriesvers spreken we van om de 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Gezond en vers eten draagt bij aan uw algehele gesteldheid. Een dagverse warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Diverse ouderen of beperkten hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Op basis daarvan faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden thuisbezorgd. Bijvoorbeeld glutenvrij, natriumarm, gemalen, lactosevrij en niet te vergeten koolhydraatarm, veganistisch, eiwitrijk, vegetarisch: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Lokeren. Is uw inkomen niet toereikend? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Wat voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst als er iets speelt als een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen & slikken een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente