Maaltijdservice Kruibeke

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Kruibeke voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Kruibeke? Via onze vergelijker treft u probleemloos alle firma’s in de buurt! Een warme maaltijdservice, of dagverse maaltijden die u zelf moet opwarmen: de mogelijkheden zijn enorm. Te bestellen vanaf €4,30. Smullen van Babi pangang. Pikante groenten met ananas. Nasi goreng of Macaroni, groenten-tomatensaus? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Middels de maaltijdendienst in Kruibeke profiteert u van smaakvolle maaltijden, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteKruibeke
ReactieUitgebreid assortiment
Postcode9150
Gemiddelde kosten€6,45
Geliefde maaltijdKip Andorra

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Kruibeke

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten die actief zijn in Kruibeke. Bijvoorbeeld erkende bezorgers als Viangro of Okay. Ook in deze plaats zelf bestaan er uitstekende instellingen en zorginstellingen. Elk bedrijf onderscheidt zich door zijn eigen aanbod en voorwaarden. Aan de hand van de maaltijdservice-vergelijker kan u daardoor de bezorgdiensten gemakkelijk met elkaar vergelijken. Het selecteren van de beste aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is hierdoor wat aangenamer. Eerst eens proberen? Start eens met eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Is er sprake van dieetwensen zoals o.a. eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Kruibeke? Er is een oplossing! Meer en meer traiteurs voor senioren zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met 100% verse ingrediënten. Nadien wordt het gerecht direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Daardoor blijven smaak en voedingswaarden in topconditie. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • 100% dagvers
 • Vol van smaak
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken shock-freeze ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven zo intact. Meerdere maanden te bewaren. Wekelijks een bezorger aan huis hoef je niet te doen.

 • Maandenlang te bewaren
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Kruibeke. Een prima oplossing voor bijv. gehandicapten die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. In veel gevallen georganiseerd door een lokale keuken.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Veel bedrijven bieden ook een praktische boodschappendienst voor chronisch zieken. Hierdoor koop u direct nuttige boodschappen zoals leverpastei of dieetproducten. In de regel kosteloos bezorgd op een vast tijdstip.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Alles aan huis bezorgd
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Kruibeke vergelijken

Incidenteel eens genieten van een complete diepvriesmaaltijd in Kruibeke? Of heeft u liever een structurele oplossing zoals koelverse maaltijden voor senioren? Of geeft u de voorkeur aan een instelling die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? Er zijn een hoop opties die voldoen aan uw gesteldheid voedingspatroon. Wat dacht u van Kipfilet Provencaal, Groentemix Met Krieltjes of Kalkoenroulade Fine Champagne Saus Met Kroketten? Op deze pagina vindt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in de streek Kruibeke. Bestel eerst eens een proefpakket. Vaak kan men voor aantrekkelijke prijzen voedzame bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig zout uitproberen. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De menu’s worden geleverd door een persoonlijke bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Kruibeke voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs die u betaalt heeft te maken met zaken als de organisatie, herkomst ingrediënten, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd zoals Spaghetti Carbonara is er al voor €5,9.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Witte Pens Met Rodekool En Puree kan je kopen vanaf €3,6.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Gekarameliseerde witlof wordt al bezorgd vanaf €7,35.
De gerechten kan uitgebreid worden. Bestel ook Borsjtsj, een stukje fruit en om het compleet te maken Pap om het feest compleet te maken. Heeft u te maken met geldproblemen? Doorgaans kunt u vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Kruibeke voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Populaire bereide maaltijden

 • Speklapje in jus
 • Kipfilet in jus
 • Gestoofde prei
 • Omelet in saus
 • Appelcompote

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Kruibeke bestellen

 1. Inventariseer behoeftes

  Achterhaal eerst welke vorm van een ouderenmaaltijd rijmt met uw omstandigheden. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk de gespecialiseerde bezorgdiensten en bekijk de beschikbaarheid. Kijk goed na de versheid van ingrediënten, bezorg- en betaalmogelijkheden, en recensies van andere klanten.

 3. Probeer het proefpakket

  De bekende dienstverleners geven een goedkoop of gratis proefpakket. U kunt denken aan 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Hierdoor kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met goede dienstverleners.

 4. Wekelijks bestellen

  Genoten van de proefmaaltijd? Vervolgens kan men eenvoudignog een bestelling doen. Steeds vaker kan dit per telefoon, door maaltijden aan te kruisen, of via de website. Uw bestelling wordt meestal aan huis gebracht via een lokaal gezicht / bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Bij koelverse gerechten is er een wekelijks keuzemenu met circa 15 menu’s. Als we het hebben over diepvries hebt u de keuze uit 100+ blijvende menu’s. Rondom tafeltje dekje kiest u voor een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Soms is vers op maat een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke services werken met een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Neem nou Groentesoep of Varkensoester, spinazie à la crème, gekookte krieltjes. Hiermee zijn er voor iedereen bezorgmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw leverancier.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen vast abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd zodra u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Met behulp van de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men direct en zonder moeite – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – een bestelling plaatsen.

Hoe verloopt de levering?

De seniorenmaaltijden worden gewoonlijk door een lokale bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Koelvers: om de 3 dagen. Bij vriesvers is dat elke 14 dagen.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een gewoon goede maaltijd helpt mee aan een vitaal en energiek lichaam. Een verse warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Sommige bejaarden of hulpbehoevenden eten volgens een strikt dieet. Hierdoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden voor thuis. Het gaat om gemalen, zoutarm, natriumarm, glutenvrij en niet te vergeten vloeibaar, eiwitrijk, vegetarisch, koolhydraatarm: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Kruibeke. Voor ouderen met een laag inkomen is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: handig bij bijvoorbeeld coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: zodra kauwen en slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente