Maaltijdservice Jemappes

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Jemappes voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Jemappes? D.m.v. deze website vindt u overzichtelijk alle bezorgers die aan huis leveren. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een thuismaaltijd die u gemakkelijk zelf opwarmt: het kan allemaal. Dit kan al vanaf €4,10 p.p. Genieten van Rundergoulash of Aspergesoep? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Dat hoeft niet erg te zijn! Middels de maaltijdendienst in Jemappes beschikt u over gezonde maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieHenegouwen
GemeenteMons
RecensiePersoonlijke bezorgdienst
Postcode7012
Prijs per gerecht€5,35
Vaak bestelde maaltijdGekruide speklap

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Jemappes

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in de regio van Jemappes. Bijvoorbeeld populaire firma’s als Smartmat en/of Cora. Ook in de gemeente zelf zien we interessante initiatieven en wijkrestaurants. Iedere aanbieder hanteert een eigen menu en voorwaarden. D.m.v. www.maaltijdbutler.be kunt u dus de aanbieders gemakkelijk naast elkaar bekijken. Het uitzoeken van de best passende dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan wat overzichtelijker. Twijfelt u nog? Begin dan met een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Spelen er specifieke wensen als bijv. gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Jemappes? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Erg veel traiteurs voor ouderen zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, vol verse producten en veel groenten. Daaropvolgend wordt het gerecht snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Door deze handeling blijven smaak en voedingswaarden beschermd. Het is 1 week houdbaar.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Heerlijke en smaakvol
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct shock-freeze ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen gaan zo niet verloren. Voor meerdere maanden houdbaar. Elke week bestellen is geen verplichting.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Jemappes. Perfect voor bijv. gehandicapten die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Doorgaans geregeld via een meer lokale partij.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Extra hulp mogelijk
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Meerdere aanbieders hebben daarnaast een handige boodschappendienst voor bejaarden. Zo koop men probleemloos verse of handige boodschappen als tofu naturel en karnemelk. Normaal zonder extra kosten bezorgd tot in de keuken.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Jemappes vergelijken

Incidenteel eens genieten van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Jemappes? Of zoekt u de meest verse koelverse maaltijden voor senioren? Of heeft u liever een lokale organisatie die zich focust op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? U kunt kiezen uit vele leveranciers die voldoen aan uw gesteldheid en menu voorkeuren. Wat dacht u van Dieet Gentse Waterzooi of Vleesbrood Krieken En Aardappelen Met Peterselie? Hieronder vindt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in en nabij Mons. Bestel eerst eens een proefpakket. Steeds vaker kunt u tegen een zeer scherpe prijs heerlijke bereide gerechten met verse ingrediënten en weinig vet uitproberen. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De gerechten worden geleverd door een vaste bezorger. Er is geen sprake van een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Jemappes voor ouderen lopen zeer uiteen. Het tarief voor een maaltijd hangt af van zaken als het bedrijf, het soort maaltijd, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Kippenbout Appelmoes Aardappelen vindt u vaak al vanaf €5,1.
 • Vriesverse maaltijd als Dieet Gentse Waterzooi is beschikbaar vanaf €4,45.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Rundersaucijsje met vleesjus, gebakken aardappelen, spinazie à la crème is beschikbaar vanaf €6,5.
De avondmaaltijd is vaak uit te breiden met o.a. Bietensoep, een stukje fruit en voor de volledigheid een Dame blanche als nagerecht. Beschikt u niet over voldoende geld? Dan kunt u mogelijk een subsidie of regeling treffen met de gemeente Mons voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Raapstelen stamppot met beenham
 • Hete Bliksem met een speklapje
 • Draadjesvlees in rode wijnsaus
 • Witlofschotel met ham en kaas
 • Linzensoep met bleekselderij

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Jemappes aanvragen

 1. Wat zijn de wensen?

  Stel eerst vast wat voor soort seniorenmaaltijd klopt met uw eetpatroon. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk de beschikbare aanbieders en bepaal uw voorkeuren. Controleer goed het assortiment, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en recensies van andere klanten.

 3. Proefpakket bestellen

  Het gros van de aanbieders geven een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. U kunt denken aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Op basis daarvan kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met bepaalde aanbieders.

 4. Een vaste leverdag

  Genoten van de proefmaaltijd? Vervolgens kan men direct nieuwe gerechten bestellen. Vaak doet u dat per telefoon, door maaltijden aan te kruisen, of online. De maaltijden voor ouderen worden gewoonlijk geleverd door een lokale leverancier in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Bij koelverse gerechten profiteert u van een menukaart met ruwweg 25 gerechten. Gaat men voor diepvries, dan is het assortiment beperkt tot 70+ blijvende gerechten. Rondom tafeltje dekje krijgt men één maaltijd per dag. Steeds vaker is zelf ingrediënten combineren ook mogelijk.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Praktisch alle maaltijd-verzorgers werken met een ruim assortiment dieetmaaltijden. ZoalsSlavink met champignonroomsaus, sperziebonen en gele rijst en Alaska-koolvis. Handig, want zo krijgt iedereen geschikte warme maaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met de organisatie waar u klant bent.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, leveranciers werken niet met een doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd indien men deze ook zelf besteld heeft. Door middel van de standaard bestellijst kan men direct en zonder moeite – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – uw wensen doorgeven.

Wanneer wordt er bezorgd?

De maaltijden voor ouderen worden meestal door een regionale bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelverse maaltijden 1 of 2 keer per week. Het vriesverse assortiment 1 of 2 keer per maand.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een verse maaltijd bevordert uw algehele gesteldheid. Een verse warme schotel is daarbij een voorwaarde. Sommige ouderen of gehandicapten hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Daardoor bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden thuisbezorgd. Denk aan natriumarm, lactosevrij, zoutarm, glutenvrij of wellicht vloeibaar, vegetarisch, veganistisch, koolhydraatarm: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Jemappes. Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst bij bijvoorbeeld glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken en/of kauwen steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit