Maaltijdservice Nouvelles

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Nouvelles voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Nouvelles? Door gebruik te maken van www.maaltijdbutler.be vindt u moeiteloos alle firma’s die leveren in uw plaats. Warm geleverd, of diepvriesmaaltijden die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: dat kunt u zelf beslissen. Dit kan al vanaf €3,65 per maal. Aan tafel voor Moussaka, aubergine, courgette, aardappelschijfjes of Schnitzel, sperziebonen, gebakken aardappelen? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Er is gelukkig een alternatief. Door de maaltijdendienst in Nouvelles hebt u toegang tot de lekkerste gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieHenegouwen
GemeenteMons
RecensieOnline betalen of automatisch
Postcode7022
Maaltijd prijs€5,43
Vaak bestelde maaltijdLasagna bolognese

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Nouvelles

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten die bezorgen in Nouvelles. Neem bijv. grote leveranciers als Smartmat of Foodbag. Maar ook op regionaal niveau kunt u terecht bij uitstekende aanbieders en restaurants. Iedere leverancier heeft zo een eigen keuken en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Middels onze tool kan u daardoor de aanbieders snel en makkelijk op een rijtje zetten. Het kiezen van een goede verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zodoende leuker en makkelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Bestel dan eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Bestaan er bepaalde wensen zoals onder andere veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Nouvelles? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Een groot aantal traiteurs voor bejaarden passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, vol verse producten en veel groenten. Daarna worden deze producten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Daardoor blijven structuur en smaak in topconditie. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Rijke smaak en beleving
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Kleur, smaak en geur gaan zo niet verloren. Voor meerdere maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Gezond en lekker
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Nouvelles. Een redding voor bijv. hulpbehoevenden die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Doorgaans verzorgd door lokale vrijwilligers.

 • Direct aanschuiven
 • Extra hulp mogelijk
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Verschillende firma’s faciliteren daarnaast een praktische boodschappendienst voor bejaarden. Hierdoor bestelt men eenvoudig de boodschappen zoals chocopasta of krentenbrood. In algemene zin zonder extra kosten bezorgd met de maaltijden.

 • Direct alles in huis
 • Alles aan huis bezorgd
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Nouvelles vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Nouvelles? Of houdt u juist van een blijvende oplossing als koelverse opwarmmaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een organisatie die zich focust op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? Er zijn flink wat leveranciers die passen bij uw uw omstandigheden en menu voorkeuren. Zelf maaltijden online bestellen als Kippenbout Met Appelmoes En Puree of Dieet Kippenblanket Roerbakgroenten Aardappelen? Op maaltijdbutler.be vindt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de regio Mons. Onze tip: begin met een proefpakket. Meestal kan men voor aantrekkelijke prijzen voedzame bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig zout keuren. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. Het eten wordt geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Nouvelles voor ouderen zijn erg wisselend. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van factoren als de leverancier, het aanbod in gerechten, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Lamsnavarin Prinsessenbonen Gebak. Aardappelkubus is er al voor €4,55.
 • Vriesverse maaltijd als Varkensstoofvlees Andijvie En Krielaardappelen is verkrijgbaar vanaf €3,6.
 • Een warme dagschotel als Asperge beenham schotel kunt u al laten bezorgen vanaf €5,8.
De maaltijden is vaak uit te breiden met o.a. Avocadosoep, iets te drinken en om het compleet te maken Sundae achteraf. Is uw budget niet toereikend? Soms kan u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Mons voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Populaire bereide maaltijden

 • Penne pesto, kip, groene groenten
 • Bloemkool met rundvlees schotel
 • Wisselmenu Asperge Brabanconne
 • Vegetarische lasagna, spinazie
 • Stamppot rode kool met hachee

Plaatsen in de buurt


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Nouvelles bestellen

 1. Inventariseer wensen

  Check als eerst welk soort seniorenmaaltijd in lijn is met uw situatie. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de beschikbare maaltijd-bedrijven en bepaal uw voorkeuren. Let met name op de voedingswaarden, de wijze van bezorgen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De belangrijkste dienstverleners verstrekken een spotgoedkoop proefpakket. Typische acties zijn 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Hierdoor kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met alle dienstverleners.

 4. Maaltijden afnemen

  Genoten van de proefmaaltijd? Dan kan men snel en simpel nog een bestelling doen. Meestal doet u dit per telefoon, met behulp van de menukaart, of met de tablet. De kant-en-klaar maaltijden worden gewoonlijk tot in de keuken geleverd via een vertrouwde bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Bij koelverse gerechten krijgt u meestal te maken met een bestellijst met pakweg 15 menu’s. Binnen het diepvries-segment kunt u kiezen uit 80+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Via het tafeltje dekje principe heeft u te maken met een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. In sommige gevallen is zelf een maaltijd samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Ja, de meeste services hebben een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Denk aan Kippendijrolletje met kippenjus. Groentestoverij amandel-rozijn. Gekookte aardappelen of Gebakken zalmfilet met Normandische saus. Bladspinazie. Aardappelpuree met bieslook. Handig, want zo kan iedereen genieten van kant-en-klaar maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw eigen dienstverlener.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, er is geen sprake van een doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd wanneer u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door gebruik te maken van een speciale menukaart kunt u snel en simpel – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de maaltijdservice bestellen.

Hoe verloopt de levering?

De opwarmmaaltijden worden in algemene zin door een lokale bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. In het geval van koelvers: 1 of 2 keer per week. Het vriesverse assortiment maandelijks.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Gezond en vers eten bevordert uw algehele gesteldheid. Een verse warme schotel is essentieel. Sommige senioren of mensen met een beperking hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Mede daardoor zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis. Het betreft zoutarm, lactosevrij, glutenvrij, gemalen en niet te vergeten veganistisch, koolhydraatarm, eiwitrijk, vegetarisch: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Nouvelles. Is er sprake van een laag inkomen? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig bij bijvoorbeeld coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat kauwen of slikken lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit