Maaltijdservice Esquelmes

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Esquelmes voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Esquelmes? Geholpen door maaltijdbutler.be doorzoekt u snel en simpel alle bezorgers die aan huis leveren. Warm geleverd, of dagverse maaltijden die nog even in de microgolf moeten: u kunt alle kanten op. Verkrijgbaar vanaf €4,95 p.p. Aanschuiven voor Gemengde groenteschotel of Koninginnesoep met kip? Maar gaat het koken u moeilijk? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Geholpen door de maaltijddienst in Esquelmes smult u weer van smaakvolle maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieHenegouwen
GemeentePecq
ReactieHonderden tevreden klanten
Postcode7743
Prijs per maaltijd€5,2
Vaak bestelde maaltijdSukadelapje in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Esquelmes

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten die actief zijn in Esquelmes. Denk dan aan belangrijke firma’s als Delimeal en/of Cora. Ook in deze plaats zelf ontstaan er interessante instanties en verswinkels. Elke aanbieder wordt gekenmerkt door zijn eigen assortiment en bestelvoorwaarden. D.m.v. deze pagina kan u de bedrijven op uw gemak tegen elkaar afzetten. Uitkomen bij een geschikte verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan ook wat aangenamer. Twijfelt u nog? Ga dan eerst voor een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval bepaalde voorkeuren zoals o.a. glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Esquelmes? Er is een oplossing! Veel traiteurs voor bejaarden houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met de meest verse ingrediënten. Daaropvolgend wordt het eten direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Hierdoor blijven structuur en smaak beschermd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Altijd 200 gram groente
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen ingevroren via de shock-freeze methode. Smaak, geur en mineralen blijven optimaal behouden. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Wekelijks een bezorger aan huis hoeft dan ook vaak niet.

 • Maandenlang te bewaren
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Esquelmes. Een uitkomst voor bijv. gehandicapten die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. In veel gevallen afgehandeld door een lokale keuken.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Maximale versheid
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

De meeste bezorgers bieden ook een bruikbare boodschappendienst voor chronisch zieken. Op die manier koop u moeiteloos nuttige boodschappen zoals desembrood rogge of jonge kaas. Vaak gratis bezorgd tot in de keuken.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Alles aan huis bezorgd
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Esquelmes vergelijken

Houdt u van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Esquelmes? Of zoekt u een blijvende oplossing als koelverse maaltijden? Of prefereert u een aanbieder die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? Er zijn vele mogelijkheden die kloppen met uw voorkeuren en eventuele dieet. Zelf maaltijden online bestellen als Dieet Kalfsblanket Tomatensaus Prinsessen Puree of Boereworst Met Wortelstamppot? Op deze pagina ziet u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in en nabij Pecq. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Meestal kunt een voor een lage prijs voedzame bereide gerechten met dagverse artikelen en zonder conserveringsmiddelenuittesten. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. Uw bestelling wordt geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Zij werken vaak niet met een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Esquelmes voor ouderen variëren nogal. De prijs voor een gerecht wordt gevormd door zaken als de maaltijdservice, het aanbod in gerechten, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd zoals Runderstoofpotje Stroganoff Snijbonen Krieltjes kunt u al bestellen vanaf €5,9.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Groenteburger Prei Gekookte Aardappelen vindt u vaak al vanaf €4,55.
 • Een warme daghap voor senioren als Verse waldorfsalade kunt u al laten bezorgen vanaf €6,6.
De avondmaaltijd kan men aanvullen met onder andere Pompoensoep, extra groenten en een toetje als Pannenkoekjes als afsluiter. Zijn kosten voor u een probleem? Soms kan men vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Pecq voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Geliefde bereide maaltijden

 • Sucade Hollandaise
 • Flensjes met fruit
 • Champignon omelet
 • Lasagna bolognese
 • Forel met venkel

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Esquelmes bestellen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Check als eerst wat voor type kant-en-klaar maaltijd in overeenkomst is met uw voedingspatroon. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk de populaire bezorgservices en geef de voorkeur door. Let goed op de versheid van ingrediënten, de manier van bezorging, en de klantwaardering.

 3. Bestel het proefpakket

  De meeste maaltijd-verzorgers stunten met een goedkoop of gratis proefpakket. Vaak gaat het om 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Zo kunt u zonder hoge kosten kennismaken met bekende maaltijdservices.

 4. Bestellingen plaatsen

  Was de proefbestelling goed? Zo ja, dan kan men direct nieuwe gerechten bestellen. In veel gevallen kan dit via de telefoon, via de papieren bestellijst of met de computer. De kant-en-klaar maaltijden worden niet zelden thuisbezorgd middels een vriendelijke bezorgservice in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er een wekelijks keuzemenu met ongeveer 20 menu’s. In het aanbod van diepvries is het aanbod gelimiteerd tot 100+ vaste maaltijden. Via het tafeltje dekje principe heeft u te maken met een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Steeds vaker is zelf uw menu samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Praktisch alle services werken met een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Neem nou Bami goreng met kipsaté en Tagliatelle, scampi’s, gegrilde groenten in tomatensaus. Daardoor kan iedereen gebruik maken van kant-en-klaar maaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw maaltijdservice.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht vast abonnement voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis indien men deze ook zelf besteld heeft. Door gebruik te maken van de welbekende bestellijst kunt u gemakkelijk – digitaal, telefonisch of met pen en papier – uw wensen doorgeven.

Wanneer wordt er geleverd?

De microgolf-maaltijden worden in de meeste gevallen door een regionale bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelverse maaltijden wekelijks. Bij vriesvers spreken we van elke 14 dagen.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een gewoon goede maaltijd stimuleert uw vitaliteit en gezondheid. Een warme schotel in de avond is daarbij een voorwaarde. Veel ouderen of mensen met een beperking eten volgens een strikt dieet. Mede daardoor bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden aan huis. U kunt denken aan zoutarm, lactosevrij, natriumarm, glutenvrij en niet te vergeten veganistisch, vloeibaar, eiwitrijk, vegetarisch: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Esquelmes. Heeft u een laag inkomen? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: zeer nuttig als u te maken heeft met een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat kauwen en slikken lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit