Maaltijdservice Warcoing

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Warcoing voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over verse maaltijden aan huis voor ouderen in Warcoing? Door middel van maaltijdbutler.be bekijkt u eenvoudig alle bezorgers in de buurt! Warme gerechten, of vriesverse maaltijden die u gemakkelijk zelf opwarmt: u bepaalt het helemaal zelf. Al beschikbaar vanaf €4,45 per maaltijd. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Scharrolletjes, hollandaisesaus, erwten, wilde spinazie, rijst en Procureur lapje met prei a la crème en aardappel? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? Er kan meer dan u denkt! D.m.v. de maaltijddienst in Warcoing hebt u toegang tot verse gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieHenegouwen
GemeentePecq
RecensieModerne hoogwaardige keuken
Postcode7740
Gemiddelde prijs€5,18
Vaak gekozen maaltijdDraadjesvlees in rode wijnsaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Warcoing

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in en rondom Warcoing. Denk aan populaire services als Colruyt of 0. Ook in de gemeente zelf ontwikkelen zich prima aanbieders en restaurants. Iedere partij hanteert zijn eigen manier van bereiding en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Geholpen door maaltijdbutler.be kan u de organisaties op uw gemak naast elkaar bekijken. Uitkomen bij de best passende bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt op die manier wat overzichtelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Start eens met eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Heeft u te maken met voorkeuren zoals bijv. lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Warcoing? Er is een oplossing! Opvallend veel traiteurs voor ouderen zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met de meest verse ingrediënten. Later worden deze maaltijden teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Door deze handeling blijven smaak en vitamines onaangeroerd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Ambachtelijk bereid
 • Rijke smaak en beleving
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken ingevroren via de shock-freeze methode. Kleur, smaak en geur raken niet bedorven. Voor meerdere maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging is niet altijd nodig.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Warcoing. Vaak toegepast door bijv. gehandicapten die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Veelvuldig georganiseerd door een plaatselijk restaurant.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Mogelijke subsidie
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Diverse services beschikken over een speciale boodschappendienst voor hulpbehoevenden. In dat geval haalt u probleemloos broodnodige boodschappen als halvarine of desembrood rogge. Normaliter kosteloos bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Warcoing vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een handige diepvriesmaaltijd in Warcoing? Of zoekt u een structurele oplossing zoals koelverse maaltijden voor ouderen? Of zoekt u een organisatie met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? Er is de keuze uit veel verschillende soorten maaltijden die matchen met uw gesteldheid en mogelijke allergieën. U kunt denken aan Dieet Visfilet Portugese Wijze Pasta Groenten of Dieet Aardappelgratin Rundsgehakt Bladspinazie? Onderstaand vergelijkt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in en nabij Pecq. Let ook goed op het proefpakket. Doorgaans is er een proef-mogelijkheid. U kan heerlijke bereide gerechten met min. 200 gram groenten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen testen. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. Uw bestelling wordt geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Warcoing voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs die u betaalt wordt gevormd door bijvoorbeeld de organisatie, het productieproces, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd zoals Hamburger Bbq Saus Appelmoes Gebakken Aardappel is beschikbaar vanaf €5,95.
 • Diepvriesmaaltijd als Kipcordon Bleu Appel/Abrikoos Met Puree is beschikbaar vanaf €4,7.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Kipragout champignons wordt al bezorgd vanaf €6,65.
De recepten kan uitgebreid worden. Bestel ook Soto, extra groenten en om het compleet te maken Poire belle Hélène als nagerecht. Heeft u moeite met de financiën? Soms kan men een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Pecq voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Top-5 bereide maaltijden

 • Hutspot met hachee
 • Bami babi pangang
 • Zalmfilet in saus
 • Bami babi ketjap
 • Hamlapje in jus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Warcoing aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Stel eerst vast wat voor soort kant-en-klaar maaltijd aansluit op uw wensenlijstje. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de meest gekozen leveranciers en selecteer er een. Achterhaal altijd eerst het gerechten-aanbod, de bestel en bezorgopties, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Een proefpakket nemen

  De professionele maaltijdservices hebben een scherp geprijsd proefpakket. Bijvoorbeeld 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Hierdoor kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met aantrekkelijke leveranciers.

 4. Wekelijks bestellen

  Genoten van de proefmaaltijd? Dat is fijn, nu kunt u eenvoudigeen nieuwe bestelling doorgeven. Dikwijls kan dat via een speciaal telefoonnummer, via een menulijst, of via de iPad. De maaltijden worden standaard tot in de keuken geleverd via een vriendelijke bezorgservice in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er doorgaans een keuze menulijst met gemiddeld 30 menu’s. Kiest u voor diepvries dan is er een keus te maken uit 90+ vaste vaste gerechten. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan heeft u te maken met een vaststaand menu per dag. Steeds vaker is zelf uw bord samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Ja, heel veel dienstverleners komen u tegemoet met een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Als o.a. Omelet champignon in Provencaalse saus. Parijse worteltjes. Aardappelpuree of Zalmblokjes in Hollandaisesaus met gestoofde prei en aardappeltjes met rozemarijn. Hierdoor ontvangt men altijd goede thuismaaltijden voor senioren! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw leverancier.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, leveranciers werken niet met een doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd indien men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door het invullen van de menulijsten kan men eenvoudig – digitaal, telefonisch of met pen en papier – uw wensen doorgeven.

Wanneer wordt er geleverd?

De bezorgmaaltijden worden normaliter door een eigen bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Binnen het koelverse segment elke week. Bij vriesvers spreken we van elke 14 dagen.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een maaltijd met voldoende groenten vormt het fundament van uw energie en levenslust. Elke dag een warme schotel is heel belangrijk. Diverse senioren of gehandicapten hebben bepaalde dieetwensen. Daarom bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden aan huis. Dit heeft te maken met zoutarm, natriumarm, glutenvrij, gemalen en ook eiwitrijk, koolhydraatarm, vloeibaar, vegetarisch: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Warcoing. Is uw inkomen niet toereikend? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal wanneer er sprake is van coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen of slikken lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit