Maaltijdservice Mont-De-L'Enclus

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Mont-De-L'Enclus voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u verse maaltijden aan huis voor ouderen in Mont-De-L’Enclus? Met behulp van deze pagina vindt u moeiteloos alle leveranciers die bij u thuisbezorgen. Warm geleverd, of een koelvers gerecht die alleen maar even de microgolf in hoeven: het kan allemaal. Nu al voor €5,30 per maaltijd. Flink uitpakken met Lekkerbekje of Vispannetje fruits de mer met groenten in kreeftensaus. Aardappelgratin? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Er is gelukkig een alternatief. Middels de maaltijdendienst in Mont-De-L’Enclus krijgt u de lekkerste gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieHenegouwen
GemeenteMont-De-L’Enclus
ReactiePerfecte oplossing
Postcode7750
Prijs per maaltijd€5,58
Geliefde maaltijdVispotje in botersaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Mont-De-L’Enclus

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in en rondom Mont-De-L’Enclus. Denk dan aan veel gekozen leveranciers als Ekomenu of Delhaize. Ook in de gemeente zelf ontwikkelen zich verscheidene organisaties en restaurants. Elk bedrijf onderscheidt zich door een eigen assortiment en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Dankzij de maaltijdservice-vergelijker kan u de leveranciers eenvoudig vergelijken op allerlei onderdelen. Het uitzoeken van een goede dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat hierdoor leuker en makkelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Begin dan met een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er specifieke wensen als bijvoorbeeld vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Mont-De-L’Enclus? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Opvallend veel traiteurs zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met de meest verse ingrediënten. Vervolgens worden deze producten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Hierdoor blijven voedingswaarden ongeschonden. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Maximale versheid
 • Rijke smaak en beleving
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en razendsnel ingevroren (shock-freeze). Vitamines en mineralen blijven gewaarborgd. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Continue bestellingen plaatsen is geen verplichting.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Mont-De-L’Enclus. Perfect voor bijv. chronisch zieken die het eten niet meer kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Normaal georganiseerd door een lokale keuken.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Mogelijke subsidie
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Veel leveranciers hebben daarnaast een praktische boodschappendienst voor chronisch zieken. Zo krijgt u probleemloos broodnodige boodschappen als tomaten of druiven. In algemene zin gratis mee bezorgd tot in de keuken.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Op een vast moment in de week
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Mont-De-L’Enclus vergelijken

Liefhebber van een complete diepvriesmaaltijd in Mont-De-L’Enclus? Of zoekt u een blijvende oplossing als koelverse opwarmmaaltijden? Of heeft u liever een instelling die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? Er is de keuze uit een hoop opwarmmaaltijden die kloppen met uw wensenlijstje en eventuele voedingsvoorschrift. Neem nu Dieet Noors Vispannetje Fijne Kruiden Puree of Spaghetti Carbonara? Op maaltijdbutler.be bekijkt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de omgeving Mont-De-L’Enclus. Let ook goed op het proefpakket. Doorgaans is er een proef-mogelijkheid. U kan smaakvolle bereide gerechten met veel groenten en weinig zout proberen. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. De menu’s worden geleverd door een vaste bezorger. Aanbieders werken niet met een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Mont-De-L’Enclus voor ouderen wijken nogal af. De prijs komt tot stand door o.a. de leverancier, de mate van versheid, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Aardappelgratin Rundsgehakt Bladspinazie vindt u vaak al vanaf €5,6.
 • Diepvriesmaaltijd als Lamsslavink Bloemkool Bechamelsaus En Krieltjes is beschikbaar vanaf €3,7.
 • Een warme dagschotel als Koolvis Hollandaisesaus, worteltjes en aardappelpuree bestelt u vanaf €7,4.
Het diner is niet het enigste: Wat te denken van Thukpa, een gezonde salade en een dessert als Croquembouche achteraf. Zijn kosten voor u een probleem? Mogelijk kan u dan ondersteuning aanvragen via uw gemeente Mont-De-L’Enclus voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Populaire bereide maaltijden

 • Paëlla
 • Hongaarse goulash, doperwtjes, rijst
 • Spinazie à la crème met champignons
 • Rode bieten met een speklap en jus
 • Rookworst met stamppot zuurkool

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Mont-De-L’Enclus regelen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Trek eerst na wat voor soort bezorgmaaltijd past bij uw wensen. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk aangeraden maaltijddiensten en geef de voorkeur door. Let goed op de voedingswaarden, de bestel en bezorgopties, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Proefpakket bestellen

  De grote maaltijdservices bieden een spotgoedkoop proefpakket. Bijvoorbeeld 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Hierdoor kunt u zonder hoge kosten kennismaken met bekende dienstverleners.

 4. Een vaste leverdag

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? In dat geval kunt u dagelijks opnieuw bestellen. Doorgaans is dat mogelijk per telefoon, door gerechten in te vullen, of online. De gerechten worden meestal aan huis gebracht via een lokale leverancier in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er vaak een menulijst met circa 25 maaltijden. Bij diepvries is het aanbod gelimiteerd tot 70+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Met een tafeltje dekje gebruikt men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Bij meer en meer leveranciers is zelf samenstellen ook mogelijk.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, de meeste leveranciers hanteren een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. ZoalsOmelet in bearnaisesaus. Zilvervliesrijst-groenteschotel of Runderstoofpotje. Hiermee zijn er voor alle bejaarden kant-en-klaar maaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw maaltijdservice.

Is er een minimale afname?

Nee, er is geen sprake van een vast abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd indien u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Met behulp van de standaard bestellijst kan men op eigen houtje – online, telefonisch of met een bestellijst – de maaltijdservice bestellen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De opwarmmaaltijden worden in de meeste gevallen door een eigen bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. In het geval van koelvers: elke 3/4 dagen. Bij vriesvers is dat 1 of 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Verse voeding vormt de basis voor uw algehele gesteldheid. Een verse warme schotel is daarbij van groot belang. Veel ouderen of beperkten volgen een dieet of hebben een allergie. Daardoor zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis. U kunt denken aan gemalen, zoutarm, glutenvrij, lactosevrij of misschien vloeibaar, koolhydraatarm, veganistisch, vegetarisch: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Mont-De-L’Enclus. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect bij een situatie als een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken of kauwen een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente