Maaltijdservice Champion

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Champion voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Champion? D.m.v. onze vergelijker treft u overzichtelijk alle bedrijven in uw eigen gemeente. Warme gerechten, of een thuismaaltijd die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: de mogelijkheden zijn enorm. En dat al vanaf €4,85 per keer. Genieten van Gehakt, bloemkool, aardappelpuree of Gehaktbal, andijvie à la crème, aardappelpuree? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Door middel van de maaltijddienst in Champion ontvangt u voedzame gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieNamen
GemeenteNamur
BeoordelingVeilig betalen (ideal + incasso)
Postcode5020
Prijs per gerecht€5,04
Populaire maaltijdZalmfilet in roomsaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Champion

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in en rondom Champion. U kunt denken aan erkende firma’s als Yumbel en Smartmat. Ook binnen de gemeente zijn er verscheidene partijen en vrijwilligersorganisaties. Iedere organisatie hanteert een “eigen” manier van bereiding en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Met behulp van www.maaltijdbutler.be kan u daarom de services snel en makkelijk naast elkaar bekijken. Het kiezen van een goede bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is op die manier wat minder gecompliceerd. Zijn er meerdere opties? Profiteer nu van een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Is er sprake van voorkeuren als bijvoorbeeld eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Champion? Ook dan bent u welkom! Steeds meer cateraars en traiteurs kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, bomvol natuurlijke ingrediënten. Daaropvolgend worden ze direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Hierdoor blijven voedingsstoffen en smaak gegarandeerd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Vers van het land
 • Vol van smaak
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en shock-freeze ingevroren. Vitamines en mineralen blijven optimaal behouden. Voor meerdere maanden houdbaar. Elke week bestellen is dus niet noodzakelijk.

 • Lang houdbaar
 • Gezond en lekker
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Champion. Een redding voor bijv. chronisch zieken waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Het eten wordt warm bezorgd. In veel gevallen op touw gezet door een lokale keuken.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Veel leveranciers hebben daarnaast een handige boodschappendienst voor ouderen. Op die manier bestelt u gelijk de supermarktartikelen als oploskoffie en roomboter. In algemene zin gratis mee bezorgd op een vooraf gekozen moment.

 • Direct alles in huis
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Champion vergelijken

Liefhebber van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Champion? Of houdt u juist van de meest verse koelverse maaltijden? Of neigt u meer naar een leverancier die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? Er zijn allerlei opwarmmaaltijden die aansluiten bij uw voorkeuren en eetpatroon. Wat dacht u van Spirelli In Tomatensaus Met Ham En Kaas en Kabeljauw Garnaal-Bieslook Saus Venkeltomaatpuree? Op deze pagina bekijkt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de omgeving Namur. Bestel eerst eens een proefpakket. Meestal kunt een voor een lage prijs heerlijke bereide gerechten met dagverse artikelen en zonder conserveringsmiddelentesten. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De gerechten worden geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Er is geen sprake van een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Champion voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs per maaltijd hangt af van zaken als de leverancier, het productieproces, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Gentse Waterzooi wordt al bezorgd vanaf €5.
 • Diepvriesmaaltijd als Penne Vier Kazen Spinazie & Tomaat bestelt u vanaf €3,75.
 • Een thuisbezorgde daghap als Varkensschnitzel, sperziebonen en gebakken aardappelschijfjes is er al vanaf €6,95.
De gerechten is vaak uit te breiden met o.a. Kokos-bonensoep, een gezonde salade en niet te vergeten een toetje als Natas do Céu na. Heeft u moeite met de financiën? Wellicht kunt u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Namur voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Geliefde bereide maaltijden

 • Rookworst met stamppot zuurkool
 • Asperge beenhamschotel met kip
 • Rundvlees met gegrilde groente
 • Kip kerrie ananas met risotto
 • Hamburger, ui en champignons

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Champion bestellen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Ga eerst na wat voor type ouderenmaaltijd in lijn is met uw eetpatroon. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk de meest gekozen aanbieders en bekijk de beschikbaarheid. Let goed op de voedingswaarden, de manier van bezorging, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Bestel het proefpakket

  De meeste verstrekkers werken met een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Bijvoorbeeld 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Door hier gebruik van te maken kunt u op een prettige manier kennismaken met voordelige leveranciers.

 4. Bezorgafspraken maken

  Was de proefbestelling goed? In dat geval kunt u overzichtelijk nieuwe gerechten bestellen. Steeds vaker kan dit telefonisch, met behulp van de menulijst, of via de website. De (warme) maaltijden wordt meestal tot in de keuken geleverd via een vriendelijke bezorgservice in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Binnen het koelverse segment is er een wekelijks wisselend assortiment met pakweg 20 menu’s. Spreken we over diepvries, dan kunt u kiezen uit 80+ vaste menu’s. Bij tafeltje dekje heeft u te maken met een vaste menulijst zonder al te veel keuze. In steeds meer gevallen is zelf ingrediënten combineren een optie die wordt aangeboden.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Zeker. Landelijke aanbieders werken met een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. ZoalsMedaillon Champignonsaus Groenten Gebakken Aard. en Kippenpoot met doperwtjes wortel. Zodoende zijn er voor alle ouderen thuismaaltijden voor senioren! Voor meer info neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, er is geen sprake van een vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis wanneer men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Middels de menulijsten kan men direct en zonder moeite – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – uw wensen doorgeven.

Hoe verloopt de levering?

De menu’s worden meestal door uw eigen bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelvers spreken we van elke 3/4 dagen. In het geval van vriesvers: 1 – 2 keer per 4 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een maaltijd met voldoende groenten stimuleert uw lichamelijke gezondheid. Elke dag een warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Diverse ouderen of hulpbehoevenden hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Daardoor faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Het betreft gemalen, zoutarm, lactosevrij, natriumarm en niet te vergeten eiwitrijk, veganistisch, vloeibaar, vegetarisch: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Champion. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: zeer nuttig in het geval van glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat slikken of kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit