Maaltijdservice Erpent

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Erpent voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Erpent? Door gebruik te maken van www.maaltijdbutler.be ontdekt u gemakkelijk alle bezorgers in uw regio! Warm geleverd, of koelverse gerechten die een paar minuten in de microgolf gaan: de mogelijkheden zijn enorm. Al beschikbaar vanaf €3,65 p.p. Aan tafel voor Wrap kip madras of Spaghetti Bolognese, kaas? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Geen probleem! Middels de maaltijdendienst in Erpent hebt u toegang tot vers bereidde maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieNamen
GemeenteNamur
ReactieIk kan niet meer zonder
Postcode5101
Maaltijd prijs€5,5
Meest gekozen maaltijdSperziebonen

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Erpent

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in de buurt van Erpent. Denk aan belangrijke bedrijven als Prego en 0. Maar ook in de buurt ontstaan er verschillende instellingen en sociale voorzieningen. Elke service onderscheidt zich door een “eigen” menu en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Middels maaltijdbutler.be kunt u derhalve de leveranciers snel en makkelijk op een aantal punten vergelijken. Het kiezen van de beste verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan wat minder gecompliceerd. Zijn er nog twijfels? Bestel in dat geval eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Heeft u bepaalde voorkeuren als o.a. kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Erpent? Er is gelukkig een alternatief. Een aanzienlijk deel van de cateraars en traiteurs zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, vol verse producten en veel groenten. Daaropvolgend wordt het gerecht direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Hierdoor blijven smaak en vitamines beschermd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Meest verse ingrediënten
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Kleur, smaak en geur gaan zo niet verloren. Meerdere maanden te bewaren. Continue bestellingen plaatsen is niet altijd nodig.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Erpent. Perfect voor bijv. bejaarden die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Meestal verzorgd door een lokale keuken.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Extra hulp mogelijk
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Een aantal leveranciers beschikken over een handige boodschappendienst voor senioren. Zodoende krijgt u zonder moeite nuttige boodschappen zoals halfvolle vanille yoghurt en zuivelproducten. Meestal zonder bezorgkosten op een vast tijdstip.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Erpent vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Erpent? Of neigt u meer naar de meest verse koelverse maaltijden? Of prefereert u een organisatie gericht op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? We onderscheiden veel verschillende soorten maaltijden die rijmen met uw situatie en mogelijke diëten. Neem nu Ardeensgebraad Italiaansesaus Gebak. Roseval Aard. of Spirelli In Tomatensaus Met Ham En Kaas? Verderop achterhaalt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in de streek Namur. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Doorgaans kunt een voor een lage prijs heerlijke bereide gerechten met min. 200 gram groenten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen keuren. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De menu’s worden bezorgt door uw eigen bezorger. Er geldt geen doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Erpent voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs voor een gerecht is afhankelijk van aspecten als de leverancier, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Groenteburger Prei Gekookte Aardappelen kunt u al bestellen vanaf €6,1.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Runderstoofpot Champignonsaus Sperziebonen Puree kunt u al laten bezorgen vanaf €5,15.
 • Een warme daghap voor senioren als Thaise curry is er al vanaf €6,5.
Een verse maaltijd kan men aanvullen met onder andere Tom yum, een extra salade en om het compleet te maken Dulce de leche als afsluiter. Beschikt u niet over voldoende geld? In sommige gevallen kunt u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Namur voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Beste bereide maaltijden

 • Varkensvlees, erwten, aardappelpuree
 • Doperwtje wortel kippenpoot schotel
 • Hachee met rodekool en witte rijst
 • Gehakt, bloemkool, aardappelpuree
 • Pannekoeken met een gebakken ei

Plaatsen in deze regio


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Erpent regelen

 1. Wat zoekt u precies?

  Achterhaal eerst wat voor soort ouderenmaaltijd rijmt met uw leefpatroon. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk de meest gekozen leveranciers en kies een geschikte. Let goed op het type maaltijden, de bestel en bezorgopties, en de klantwaardering.

 3. Begin met het proefpakket

  Het gros van de services stunten met een spotgoedkoop proefpakket. U kunt denken aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Hierdoor kunt u op een prettige manier kennismaken met geschikte verstrekkers.

 4. Maaltijden afnemen

  Genoten van de proefmaaltijd? Zo ja, dan kan men moeiteloos nog een bestelling doen. Vaak kan dit via telefoon, door de menukaart in te vullen, of via internet. Uw bestelling wordt standaard aan huis gebracht via een lokaal gezicht / bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Bij de koelverse variant, dan kunt u gerechten kiezen op een lijst met ongeveer 25 gerechten. Binnen het diepvries-segment is het assortiment beperkt tot 100+ vaste maaltijden. Bij de tafeltje dekje service heeft u te maken met een speciaal dagmenu. Soms is zelf ingrediënten combineren een optie die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Praktisch alle dienstverleners gebruiken een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Varkensreepjes Zoetzure Saus Met Groenten En Rijst of Kippenbout Archiduc Saus Met Kroketten. Daardoor zijn er voor alle bejaarden warme maaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw eigen aanbieder.

Is er een minimale afname?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd op het moment dat u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Aan de hand van de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men eenvoudig – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – een bestelling doorgeven.

Hoe verloopt de bezorging?

De maaltijden voor ouderen worden in de meeste gevallen door een regionale bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Binnen het koelverse segment elke week. Het vriesverse aanbod maandelijks.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een maaltijd met voldoende groenten is van belang voor een goede balans en energie. Een verse warme schotel is essentieel. Diverse senioren of hulpbehoevenden eten volgens een strikt dieet. Om die reden onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Dit heeft te maken met gemalen, natriumarm, glutenvrij, zoutarm of misschien eiwitrijk, koolhydraatarm, vloeibaar, vegetarisch: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Erpent. Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Enkele voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst als u te maken heeft met coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat als slikken & kauwen steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit