Maaltijdservice Naninne

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Naninne voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Naninne? Met behulp van deze pagina vergelijkt u gemakkelijk alle firma’s die leveren in uw plaats. Een warme maaltijdservice, of een dagvers gerecht die alleen maar even de microgolf in hoeven: u kunt alle kanten op. Te bestellen vanaf €3,75 per gerecht. Ouderwets genieten van Champignonroomsoep of Stukjes rundvlees in jus? Maar lukt zelf koken niet meer? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Met behulp van de maaltijdendienst in Naninne krijgt u complete gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieNamen
GemeenteNamur
ReactieIk ben weer zelfstandig
Postcode5100
Maaltijd prijs€5,47
Geliefde maaltijdPreiroomsoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Naninne

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten die actief zijn in Naninne. Neem bijv. landelijke organisaties als Prego en/of 0. Maar ook lokaal kan men kiezen voor allerlei initiatieven en zorginstellingen. Elke optie biedt een eigen aanbod en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Geholpen door deze website kan u daardoor de leveranciers snel en makkelijk met elkaar vergelijken. Uitkomen bij een goede verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij op die manier een stuk gemakkelijker. Eerst kijken of het wat is? Begin dan met een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Heeft u te maken met menu-voorkeuren zoals lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Naninne? Er is gelukkig een alternatief. Veel traiteurs en cateraars kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met uitsluitend verse groenten. Later worden ze teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Daardoor blijven voedingswaarden ongedeerd. Het is 1 week houdbaar.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Vitamines en mineralen gaan zo niet verloren. Voor meerdere maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging is niet altijd nodig.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Naninne. Een goede vervanger voor bijv. bejaarden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! In de regel op touw gezet door een lokale keuken.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Mogelijke subsidie
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Veel organisaties beschikken over een praktische boodschappendienst voor ouderen. Zodoende bestelt men gelijk broodnodige boodschappen als peren en sinas. In de regel gratis afgeleverd door uw eigen bezorger.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Naninne vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een handige diepvriesmaaltijd in Naninne? Of houdt u juist van een wekelijkse bezorgde koelverse thuismaaltijden? Of prefereert u een leverancier die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? U kunt kiezen uit velerlei bezorgmaaltijden die aansluiten bij uw eisen en diëten/allergieën. Denk maar aan Dieet Visfilet Portugese Wijze Pasta Groenten of Groenteburger Prei Gekookte Aardappelen? Op deze pagina treft u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in en rondom Namur. Overweeg ook altijd het proefpakket. Bij veel aanbieders kunt een voor een lage prijs ambachtelijke bereide gerechten met veel groenten en weinig koolhydraten proeven. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De menu’s worden geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. U zit niet vast aan een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Naninne voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs die wordt gerekend wordt gevormd door zaken als de leverancier, de grootte van de keuken, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Kalkoen Tomatensaus Prinsessen Puree kunt u al bestellen vanaf €5,45.
 • Diepvriesmaaltijd als Dieet Visfilet Dillesaus Groenten Aardappelen vindt u vaak al vanaf €5,45.
 • Een warme dagschotel als Spaghetti Napoli wordt al bezorgd vanaf €5,65.
Een verse maaltijd kan men aanvullen met onder andere Hot pot, een extra salade en om het compleet te maken Hemelse modder als nagerecht. Heeft u een laag inkomen? In sommige gevallen kunt u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Namur voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Sucadelapje, bladspinazie, krieltjes
 • Spinazie à la crème met champignons
 • Macaroni in tomatensaus, ham, kaas
 • Stamppot Boerenkool met rookworst
 • Hete Bliksem met een speklapje

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Naninne regelen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Bedenk eerst welk type seniorenmaaltijd klopt met uw eisen. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk populaire maaltijd-bedrijven en kies een geschikte. Achterhaal altijd eerst het maaltijd-aanbod, de bestel en bezorgopties, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Proefpakket bestellen

  De belangrijkste aanbieders geven een voordelig proefpakket. U kunt denken aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Zodoende kunt u laagdrempelig kennismaken met goede verstrekkers.

 4. Wekelijks bestellen

  Beviel het proefpakket? Gelukkig, nu kan men wekelijks weer nieuwe gerechten bestellen. Steeds vaker kan dit telefonisch, door maaltijden aan te kruisen, of met de tablet. De gerechten worden standaard geleverd door een persoonlijke bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Bij dagvers / koelverse gerechten kunt u zelf kiezen van een bestellijst met gemiddeld 30 gerechten. Bij diepvries kunt u meestal kiezen uit 80+ blijvende menu’s. In het geval van tafeltje dekje is er sprake van een daghap, zonder keuze. In steeds meer gevallen is vers op maat een extra dienst die afgenomen kan worden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Ja, heel veel maaltijdservices hebben een speciale categorie met dieetmaaltijden. Zoals bijv. Groentesoep met balletjes of Minestronesoep. Hiermee zijn er voor alle bejaarden bezorgmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Is er een minimale afname?

Nee, er geldt geen vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis als u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door het invullen van de welbekende bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de gerechten laten brengen.

Hoe werkt de bezorging?

De kant-en-klaar maaltijden worden in algemene zin door een eigen bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. In het geval van koelvers: 1 a 2 keer per 7 dagen. Bij vriesvers spreken we van maandelijks.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een maaltijd met voldoende groenten heeft invloed op een vitaal en energiek lichaam. Een verse warme schotel is daarbij een voorwaarde. Veel senioren of mensen met een beperking hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Op basis daarvan zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden voor thuis. U kunt denken aan natriumarm, gemalen, lactosevrij, zoutarm en niet te vergeten koolhydraatarm, eiwitrijk, vegetarisch, veganistisch: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Naninne. Voor ouderen met een laag inkomen kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Enkele voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal bij glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen en slikken een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit