Maaltijdservice Wierde

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Wierde voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Wierde? Middels onze vergelijker vindt u snel en simpel alle services die bij u thuisbezorgen. Een warme maaltijdvoorziening, of dagverse maaltijden die u zelf moet opwarmen: er is veel mogelijk. En dat al vanaf €5,45 per maal. Flink uitpakken met Witlofschotel met ham en kaas en Varkenshaasje in pepersaus? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Er is gelukkig een alternatief. Via de maaltijddienst in Wierde ontvangt u gezonde gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieNamen
GemeenteNamur
Waarom bestellen?Voor mij de uitkomst
Postcode5100
Prijs per gerecht€5,49
Maaltijd-topperKipschnitzel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Wierde

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten die bezorgen in Wierde. We hebben het over belangrijke bedrijven als Home Cuisine en/of Delhaize. Echter, ook heel lokaal kunt u terecht bij allerlei organisaties en wijkrestaurants. Iedere optie wordt bestempeld door een eigen aanbod en bestelvoorwaarden. D.m.v. www.maaltijdbutler.be kunt u derhalve de bezorgdiensten op uw gemak op een rijtje zetten. De keuze maken voor een degelijke service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij op die manier een stuk eenvoudiger. Eerst eens proberen? Start eens met een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Zijn er speciale voorkeuren zoals bijvoorbeeld kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Wierde? Geen probleem! Erg veel traiteurs voor bejaarden houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met 100% verse ingrediënten. Later worden de ingrediënten gekoeld en goed verpakt. Zo blijven smaak en vitamines gegarandeerd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Vol van smaak
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en razendsnel ingevroren (shock-freeze). Belangrijke voedingsstoffen blijven zo erg lang goed. Weken lang goed te houden. Continue bestellingen plaatsen hoeft dan ook vaak niet.

 • Lang houdbaar
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Wierde. Een goede vervanger voor bijv. chronisch zieken waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Er is geen verdere handeling nodig. In veel gevallen geregeld via een plaatselijk restaurant.

 • Direct aanschuiven
 • WMO mogelijkheden
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Verschillende aanbieders beschikken over een handige boodschappendienst voor ouderen. Op die manier krijgt men snel praktische of verse producten als dranken of oploskoffie. Normaliter gratis bezorgd wanneer u dat wil.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Wierde vergelijken

Liefhebber van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Wierde? Of prefereert u echt 100% verse koelverse seniorenmaaltijden? Of heeft u liever een bedrijf gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? U kunt kiezen uit flink wat soorten maaltijden die kloppen met uw gesteldheid en mogelijke allergieën. Denk maar aan Gehaktballetjes Tomatensaus Met Broccoli En Rösti of Tagliatelle Met Kip En Bospaddestoelen? Onderstaand bekijkt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in en rondom Namur. Bekijk goed het proefpakket. Bij veel aanbieders kan men voor aantrekkelijke prijzen heerlijke bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig vet keuren. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. Uw bestelling wordt bezorgd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Er is geen sprake van een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Wierde voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs per maaltijd wordt samengesteld door onderdelen als de aanbieder, herkomst ingrediënten, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd zoals Gemalen Zalm In Vissaus Met Wortelen En Puree wordt al bezorgd vanaf €5,5.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Macaroni Ham Kaassaus kunt u al laten bezorgen vanaf €3,8.
 • Een thuisbezorgde daghap als Slavink in jus kan je kopen vanaf €6,75.
De gerechten is vaak uit te breiden met o.a. Pureesoep, extra groenten en iets fris zoals Slagroom als nagerecht. Heeft u een laag inkomen? Soms kan u vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Namur voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

 • Provincie: Namen
 • Gemeente: Namur
 • Centrale postcode: 5100

Top-5 bereide maaltijden

 • Rundvlees, rode kool, aardappelpuree
 • Groentemix, kormasaus, basmatirijst
 • Speklapjes met jus en preistamppot
 • Boerenkoolstampot, 2 gehaktballen
 • Gebonden kerrie-champignonsoep

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Wierde aanvragen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Check als eerst wat voor opwarmmaaltijd matcht met uw gesteldheid. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk de gespecialiseerde maaltijddiensten en kies er een. Controleer goed het assortiment, de manier van bezorging, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Start met een proefpakket

  Het gros van de leveranciers werken met een zeer betaalbaar proefpakket. Denk dan aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Op basis daarvan kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met alle dienstverleners.

 4. Bestellingen plaatsen

  Was het proefpakket naar wens? Dan kunt u gemakkelijkeen nieuwe bestelling plaatsen. In veel gevallen is dat mogelijk via een speciaal telefoonnummer, via een menulijst, of online. Het eten wordt meestal bezorgd tot in de keuken via een lokaal gezicht / bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan profiteert u van een menukaart met om en nabij de 20 maaltijden. Spreken we over diepvries, dan is het assortiment beperkt tot 80+ vaste vaste gerechten. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan is er vaak een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. In steeds meer gevallen is vers op maat een mogelijkheid.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer aanbieders voorzien in een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Alaska-koolvis in mosterdsaus of Varkensfiletlapje met vleesjus, gebakken aardappelen, wortelen met doperwten. Daardoor zijn er voor alle ouderen bezorgmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw eigen dienstverlener.

Is er een minimale afname?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen wanneer u een bestelling heeft doorgegeven. Aan de hand van een handige bestellijst kunt u snel en simpel – online, telefonisch of met een bestellijst – de maaltijden inplannen.

Wanneer wordt er geleverd?

De seniorenmaaltijden worden in de meeste gevallen door uw persoonlijke bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelverse maaltijden wekelijks. Vriesvers: om de 14 dagen.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een maaltijd met voldoende groenten draagt bij aan uw vitaliteit en gezondheid. Een dagelijkse warme schotel is daarbij cruciaal. Veel bejaarden of invaliden hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Daardoor onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Bijvoorbeeld lactosevrij, natriumarm, zoutarm, glutenvrij of veganistisch, vegetarisch, eiwitrijk, vloeibaar: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Wierde. Is uw inkomen niet toereikend? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst als er iets speelt als coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen & slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit