Maaltijdservice Jambes

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Jambes voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Jambes? Met behulp van maaltijdbutler.be doorzoekt u moeiteloos alle bezorgers in uw eigen gemeente. Een warme maaltijdservice, of een diepvries maaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: het kan allemaal. Dit kan al vanaf €4,35. Aanschuiven voor Gebakken lekkerbekje met vegetarische jus, aardappelpuree, wortelen met doperwten en Vis in hollandaisesaus, tuttifrutti en babyworteltjes en gebakken krieltjes? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Via de maaltijddienst in Jambes ontvangt u de lekkerste gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieNamen
GemeenteNamur
Waarom bestellen?Het houd mij op de been
Postcode5100
Gemiddelde prijs€5,46
Vaak gekozen maaltijdAppelcompote

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Jambes

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten die actief zijn in Jambes. U kunt denken aan populaire partijen als Delhaize en/of 0. Maar ook in de buurt zien we allerlei initiatieven en zorginstellingen. Iedere optie levert een heel eigen manier van bereiding en voorwaarden. Met behulp van onze tool kunt u dus de bedrijven eenvoudig op een aantal punten vergelijken. Het selecteren van een solide dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan ook wat aangenamer. Weet u niet of het wat voor u is? Bestel dan een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u te maken met menu-voorkeuren als vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Jambes? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Meer en meer traiteurs voor bejaarden zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met uitsluitend verse groenten. Nadien wordt de maaltijd snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Hierdoor blijven smaak en vitamines beschermd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Met verse producten bereid
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct middels de shock-freeze procedure ingevroren. Vitamines en mineralen blijven zo intact. Maximaal 3 maanden houdbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen hoef je niet te doen.

 • Lang houdbaar
 • Gezond en lekker
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Jambes. Een redding voor bijv. hulpbehoevenden die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Het eten wordt warm bezorgd. Normaliter geregeld via een lokale zorginstelling.

 • Warm thuisbezorgd
 • Maximale versheid
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Veel leveranciers bieden ook een premium boodschappendienst voor chronisch zieken. Zodoende bestelt u direct nuttige boodschappen zoals kaas of afbak croissants naturel. Veelal kosteloos afgeleverd door uw eigen bezorger.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Alles aan huis bezorgd
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Jambes vergelijken

Incidenteel eens genieten van een complete diepvriesmaaltijd in Jambes? Of bent u meer op zoek naar vers bereidde koelverse opwarmmaaltijden? Of heeft u liever een aanbieder met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? We onderscheiden vele leveranciers die aansluiten bij uw omstandigheden en eventuele voedingsvoorschrift. Genieten van de lekkerste gerechten als Ardeensgebraad Italiaansesaus Gebak. Roseval Aard. en Penne Pesto Kip Wokgroenten? Aan de hand van deze website treft u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in en rondom Namur. Let ook goed op het proefpakket. Doorgaans kunt een voor een lage prijs uitstekende bereide gerechten met verse ingrediënten en weinig koolhydraten beoordelen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De menu’s worden bezorgt door een vaste bezorger op een vast moment. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Jambes voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs voor een gerecht komt tot stand door aspecten als het bedrijf, kwaliteit van ingrediënten, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd zoals Gehaktballetjes Tomatensaus Met Broccoli En Rösti is er al vanaf €5,2.
 • Diepvriesmaaltijd als Medaillon Blackwell Bloemkool, Broccoli Met Friet wordt al bezorgd vanaf €5,1.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Varkenslapje in jus bestelt u vanaf €6,55.
De maaltijden kan men aanvullen met onder andere Veloutésoep, een extra salade en een dessert als Vanille ijs als nagerecht. Heeft u een laag inkomen? Mogelijk kan u dan een subsidie of regeling treffen met de gemeente Namur voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Hongaarse goulash, doperwtjes, rijst
 • Stoofpotje peer, rundvlees en puree
 • Rode bieten met een speklap en jus
 • Maaltijdsalade met kip en avocado
 • Asperge beenhamschotel met kip

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Jambes regelen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Kijk eerst na welk type ouderenmaaltijd rijmt met uw situatie. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Vergelijk traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk beschikbare leveranciers en selecteer er een. Bekijk met name het aanbod, keuze in bezorgdagen, en de klantwaardering.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De populaire services verstrekken een extra goedkoop proefpakket. Typische acties zijn 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Mede daarom kunt u zonder hoge kosten kennismaken met bekende verstrekkers.

 4. Een vaste leverdag

  Beviel het proefpakket? Dan kan men wekelijks nieuwe gerechten bestellen. In veel gevallen doet u dit via telefoon, via een menulijst, of via internet. De maaltijden worden gewoonlijk thuisbezorgd middels een lokaal gezicht / bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er een wekelijks keuzemenu met circa 15 gerechten. Binnen het diepvries-segment is er een keus te maken uit 80+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Met een tafeltje dekje kiest u voor één maaltijd per dag. Meer en meer is zelf uw menu samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Praktisch alle dienstverleners komen u tegemoet met een speciale categorie met dieetmaaltijden. Als o.a. Draadjesvlees in jus en Aardappelrösti. Hiermee kan iedereen genieten van opwarmmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw bezorger.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, leveranciers werken niet met een doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd op het moment dat u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Middels de standaard bestellijst kunt u gemakkelijk – online, telefonisch of op papier – een bestelling plaatsen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De verse maaltijden worden in de meeste gevallen door een eigen bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelverse maaltijden om de 4 dagen. In het geval van vriesvers: 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Verse voeding stimuleert uw lichamelijke gezondheid. Een dagelijkse warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Veel bejaarden of gehandicapten hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Mede daardoor bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden aan huis. Dit heeft te maken met lactosevrij, gemalen, zoutarm, glutenvrij en ook vloeibaar, koolhydraatarm, veganistisch, vegetarisch: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Jambes. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect bij een situatie als glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen of slikken voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit