Maaltijdservice Suarlée

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Suarlée voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan verse maaltijden aan huis voor ouderen in Suarlée? Door gebruik te maken van deze pagina vergelijkt u moeiteloos alle firma’s in uw eigen gemeente. Warme gerechten, of een bezorgmaaltijd die een paar minuten in de microgolf gaan: u bepaalt het helemaal zelf. En dat al vanaf €3,80 per maal. Smullen van Bami goreng met rundvlees en Slavink met uienjus. Worteltjes. Gekookte aardappelschijfjes? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Via de maaltijddienst in Suarlée ontvangt u de lekkerste maaltijden, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieNamen
GemeenteNamur
RecensieAantrekkelijke prijzen
Postcode5020
Gemiddelde kosten€5,08
Geliefde maaltijdAlaska-koolvis in mosterdsaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Suarlée

We zien meer en meer maaltijdendiensten in de regio van Suarlée. We hebben het over landelijke partijen als Vlotter en 0. Ook binnen de gemeente bestaan er prima initiatieven en vrijwilligersorganisaties. Iedere organisatie biedt zijn eigen assortiment en bestel- en bezorgmogelijkheden. Met behulp van deze pagina kan u daarom de organisaties probleemloos op een aantal punten vergelijken. Het selecteren van een relevante service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zodoende een stuk eenvoudiger. Zijn er nog twijfels? Ga dan eerst voor een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u specifieke wensen zoals eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Suarlée? Dat hoeft niet erg te zijn! Opvallend veel traiteurs en cateraars kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met uitsluitend verse groenten. In de volgende stap worden ze gekoeld en goed verpakt. Zo blijven geur, kleur en smaak optimaal behouden. Het is 1 week houdbaar.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Vol van smaak
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en middels de shock-freeze procedure ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven zo erg lang goed. Maanden lang op te slaan. Iedere 7 dagen inkopen doen is hier niet aan de orde.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Suarlée. Een redding voor bijv. chronisch zieken die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Veelvuldig verzorgd door een lokale keuken.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • WMO mogelijkheden
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Diverse organisaties voorzien in een handige boodschappendienst voor chronisch zieken. Daarmee haalt u snel praktische of verse producten als toiletpapier of kipfilet. Normaliter zonder bezorgkosten door uw eigen bezorger.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Suarlée vergelijken

Zoekt u een uitstekende diepvriesmaaltijd in Suarlée? Of prefereert u een wekelijkse bezorgde koelverse opwarmmaaltijden? Of prefereert u een organisatie die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? U kunt kiezen uit allerlei leveranciers die matchen met uw situatie en mogelijke diëten. Genieten van de lekkerste gerechten als Lamsslavink Bloemkool Bechamelsaus En Krieltjes of Kippenbout Groentenkrans Met Puree? Op deze pagina ziet u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in de streek Namur. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Bij veel aanbieders kunnen ouderen via een proefbox ambachtelijke bereide gerechten met verse producten en weinig koolhydraten uittesten. U kunt via verschillende manieren bestellen. Uw bestelling wordt geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Aanbieders werken niet met een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Suarlée voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs die wordt gerekend hangt af van factoren als de aanbieder, herkomst ingrediënten, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Koolvis Hollandaisesaus Preiroom Krielaardappel wordt al bezorgd vanaf €5,15.
 • Een vriesverse maaltijd als Kalfsblanket Oude Wijze Met Aardappelen Peterselie is beschikbaar vanaf €3,9.
 • Een warme daghap voor senioren als Prei-gehaktschotel wordt al bezorgd vanaf €5,55.
De recepten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Roomsoep, een gezonde salade en een dessert als Clafoutis om mee af te sluiten. Beschikt u niet over voldoende geld? Soms kan men een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Namur voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

 • Provincie: Namen
 • Gemeente: Namur
 • Postcodegebied: 5020

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Stamppot knolselderij met rucola
 • Pannekoeken met een gebakken ei
 • Zalmfilet in zoete mosterdsaus
 • Hete Bliksem met een speklapje
 • Groentensoep met gehaktballen

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Suarlée aanvragen

 1. Inventariseer wensen

  Ga eerst na welk type opwarmmaaltijd aansluit op uw gesteldheid. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk de aangesloten bezorgdiensten en kies een geschikte. Let goed op het maaltijd-aanbod, de wijze van bezorgen, en de klantwaardering.

 3. Begin met het proefpakket

  Het gros van de maaltijdservices hanteren een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Zo’n aanbieding kan betekenen 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Mede daarom kunt u op een prettige manier kennismaken met geschikte verstrekkers.

 4. Een vaste leverdag

  Beviel het proefpakket? Gelukkig, nu kan men eenvoudignieuwe gerechten bestellen. Vaak kan dit telefonisch, met behulp van de menulijst, of via de iPad. De kant-en-klaar maaltijden worden in de regel aan huis gebracht via een behulpzame bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

In het geval van koelverse maaltijden is er een wekelijks keuzemenu met grofweg 20 gerechten. Als we het hebben over diepvries kunt u meestal kiezen uit 70 – 150 vaste menu’s. Bij de tafeltje dekje service treft men een daghap, zonder keuze. In sommige gevallen is zelf gerechten samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Doorgaan wel. Veel maaltijdverstrekkers hebben een ruim assortiment dieetmaaltijden. Denk aan Macaroni in tomatensaus, ham, kaas of Gemengde groenteschotel. Zo ontvangt men altijd goede warme maaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen op het moment dat u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door middel van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de maaltijdservice bestellen.

Wanneer wordt er geleverd?

De seniorenmaaltijden worden in de regel door uw persoonlijke bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelvers: 1 of 2 keer per week. Binnen het vriesverse segment om de 14 dagen.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een maaltijd met voldoende groenten is van belang voor uw algehele gesteldheid. Een dagverse warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Diverse bejaarden of mensen met een beperking hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Om die reden zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Het betreft zoutarm, natriumarm, lactosevrij, gemalen of misschien vloeibaar, koolhydraatarm, eiwitrijk, veganistisch: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Suarlée. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: gerechten met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: ideaal bij een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen of slikken een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit