Maaltijdservice Temploux

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Temploux voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Temploux? Door gebruik te maken van de maaltijdservice-vergelijker vindt u probleemloos alle bedrijven die maaltijden thuisbezorgen. Warme gerechten, of dagverse maaltijden die u gemakkelijk zelf opwarmt: u bepaalt het helemaal zelf. Dit kan al vanaf €5,20 per maal. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Schnitzel pepersaus en Sukadelapje in jus, stoofpeertjes en gekookte aardappelen? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Er is gelukkig een alternatief. Middels de maaltijdendienst in Temploux profiteert u van voedzame gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieNamen
GemeenteNamur
Waarom bestellen?Lage prijs per maaltijd
Postcode5020
Maaltijd prijs€5,09
Populaire maaltijdVarkensvlees in saus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Temploux

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten die bezorgen in Temploux. Denk aan belangrijke organisaties als Delhaize of Ekomenu. Maar ook in de buurt ontwikkelen zich uitstekende instellingen en zorginstellingen. Elke optie biedt een eigen keuken en bestel- en bezorgmogelijkheden. Aan de hand van de maaltijdservice-vergelijker kan u daarom de bezorgers probleemloos vergelijken op allerlei onderdelen. Het uitkiezen van een solide verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zo wat overzichtelijker. Moeite met kiezen? Bestel dan een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Is er sprake van speciale voorkeuren als bijvoorbeeld zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Temploux? Geen probleem! Nogal wat traiteurs in België zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, bomvol natuurlijke ingrediënten. Vervolgens worden de ingrediënten direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Zo blijven smaak en vitamines onaangeroerd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct ingevroren via de shock-freeze methode. Smaak en gezonde vitaminen blijven gewaarborgd. Maximaal 3 maanden houdbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen hoef je niet te doen.

 • Lang houdbaar
 • Porties ruim voldoende
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Temploux. Ideaal voor bijv. bejaarden die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Normaliter geïnitieerd door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Maximale versheid
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Diverse firma’s hebben ook een speciale boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Op die manier krijgt men gelijk nuttige boodschappen zoals halfvolle melk en slagroom. Doorgaans gratis bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Temploux vergelijken

Liefhebber van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Temploux? Of zoekt u een blijvende oplossing als koelverse seniorenmaaltijden? Of zoekt u een organisatie gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit verscheidene thuismaaltijden die voldoen aan uw voorkeuren voedingspatroon. Zelf maaltijden online bestellen als Dieet Kalfsworst Bloemkool Aardappelen of Kalkoenroulade Fine Champagne Saus Met Kroketten? Verderop achterhaalt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in de regio Namur. Bestel eerst eens een proefpakket. Doorgaans kunt u extra voordelig de lekkerste bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig zout beoordelen. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. Uw bestelling wordt geleverd door een vaste bezorger. Zij werken vaak niet met een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Temploux voor ouderen wijken nogal af. De prijs die u betaalt komt tot stand door onderdelen als het bedrijf, kwaliteit van ingrediënten, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd als Gebraad Kruidige Saus Schorseneren Béchamel Kriel kunt u al laten bezorgen vanaf €6,05.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Gemalen Varkensvlees Met Erwten En Aardappelpuree vindt u vaak al vanaf €3,85.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Gehakt in jus kan je kopen vanaf €5,95.
De avondmaaltijd is niet het enigste: Wat te denken van Uiensoep, een stukje fruit en iets fris zoals Aardbeien als nagerecht. Heeft u moeite met de financiën? Doorgaans kunt u vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Namur voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

 • Provincie: Namen
 • Gemeente: Namur
 • Centrale postcode: 5020

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Stamppot Hete bliksem met stroop
 • Viergroentenstamppot, gehaktbal
 • Vegetarische balletjes in saus
 • Stamppot spruitjes met chorizo
 • Spaghetti, tonijn, kappertjes

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Temploux bestellen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Kijk eerst na wat voor type maaltijdservice past bij uw gesteldheid. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de populaire bezorgservices en kies een geschikte. Kijk goed na het type maaltijden, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en de klantwaardering.

 3. Een proefpakket nemen

  De meeste verstrekkers hebben een extra goedkoop proefpakket. Vaak gaat het om 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Mede daarom kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met gespecialiseerde maaltijdservices.

 4. Een vaste leverdag

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Dat is fijn, nu kan men dagelijks een nieuwe menulijst invullen. Gewoonlijk kan dat telefonisch, met behulp van de menukaart, of via de iPad. De gerechten worden niet zelden bezorgd tot in de keuken via een behulpzame bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden is er doorgaans een keuze menulijst met gemiddeld 25 gerechten. Bij diepvries kunt u meestal kiezen uit 70+ blijvende gerechten. Via het tafeltje dekje principe krijgt men een vaststaand menu per dag. Bij meer en meer leveranciers is zelf samenstellen ook een optie.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Praktisch alle maaltijd-verzorgers hanteren een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Neem nou Vegetarische rookworst met vegetarische jus, stamppot hutspot en Kipvink in jus. Hierdoor krijgt iedereen geschikte warme maaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw eigen aanbieder.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, leveranciers werken niet met een doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd op het moment dat u deze besteld heeft. Via de standaard bestellijst kunt u wekelijks zelf – online, telefonisch of met een bestellijst – uw wensen doorgeven.

Wanneer wordt er geleverd?

De opwarmmaaltijden worden in algemene zin door een lokale bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelvers: om de 3 dagen. Bij vriesvers spreken we van elke 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een goede maaltijd draagt bij aan uw vitaliteit en gezondheid. Een lekkere en gezonde warme schotel is daarbij van groot belang. Sommige senioren of mensen met een beperking hebben bepaalde dieetwensen. Om die reden faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden voor thuis. Dit heeft te maken met zoutarm, lactosevrij, glutenvrij, natriumarm of misschien veganistisch, vegetarisch, vloeibaar, eiwitrijk: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Temploux. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Enkele voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: zeer nuttig bij een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken en/of kauwen een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit