Maaltijdservice Saint-Denis-Bovesse

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Saint-Denis-Bovesse voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Saint-Denis-Bovesse? Met behulp van onze tool achterhaalt u probleemloos alle services in de buurt! Een warme maaltijdservice, of vriesverse gerechten die u gemakkelijk zelf opwarmt: er is veel mogelijk. Verkrijgbaar vanaf €4,60 per maal. Smullen van Rundergehaktbal met vleesjus, gekookte aardappelen, rode kool met appel en Spinaziestamppot, omelet? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Geen probleem! Door middel van de maaltijddienst in Saint-Denis-Bovesse geniet u van heerlijke gerechten, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieNamen
GemeenteLa Bruyère
RecensieWeinig retouren
Postcode5081
Maaltijd prijs€5,44
Meest gekozen maaltijdGroentensoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Saint-Denis-Bovesse

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in de omgeving van Saint-Denis-Bovesse. Bijvoorbeeld belangrijke aanbieders als Colruyt en Intermarché. Echter, ook heel lokaal ontstaan er verschillende instellingen en zorginstellingen. Iedere optie onderscheidt zich door z’n eigen menu en bestel-, betaal-, en bezorgopties. D.m.v. de maaltijdservice-vergelijker kan u daarom de firma’s probleemloos naast elkaar zetten. De keuze maken voor een relevante bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan ook wat aangenamer. Weet u niet of het wat voor u is? Bestel dan een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u menu-voorkeuren zoals onder andere lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Saint-Denis-Bovesse? Er is gelukkig een alternatief. Meer en meer cateraars en traiteurs kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, vol verse producten en veel groenten. In de volgende stap wordt het gerecht gekoeld en goed verpakt. Met deze techniek blijven voedingswaarden ongedeerd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Vers van het land
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Smaak, geur en mineralen gaan zo niet verloren. Maximaal 3 maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging is niet altijd nodig.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Saint-Denis-Bovesse. Een redding voor bijv. bejaarden die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. In veel gevallen gedaan door een lokale keuken.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • WMO mogelijkheden
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Veel bezorgers faciliteren daarnaast een bruikbare boodschappendienst voor chronisch zieken. Zodoende bestelt u zonder moeite belangrijke boodschappen als snoeptomaatjes of cola. Veelal zonder bezorgkosten tot in de keuken.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Op een vast moment in de week
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Saint-Denis-Bovesse vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Saint-Denis-Bovesse? Of neigt u meer naar echt 100% verse koelverse seniorenmaaltijden? Of houdt u juist van een leverancier gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? We onderscheiden vele type aanbieders die kloppen met uw gesteldheid en menu voorkeuren. Wat te denken van Groentesoep Met Balletjes of Dieet Gehaktballetje Tomaat Prinsessen Aardappelen? Verderop ziet u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de omgeving La Bruyère. Let ook goed op het proefpakket. Meestal kunt u tegen een zeer scherpe prijs heerlijke bereide gerechten met verse ingrediënten en zonder ongezonde toevoegingen testen. U kunt via verschillende manieren bestellen. De menu’s worden geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Zij werken vaak niet met een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Saint-Denis-Bovesse voor ouderen wijken nogal af. De prijs die u betaalt hangt af van elementen als de organisatie, herkomst ingrediënten, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd zoals Kipcordon Bleu Appel/Abrikoos Met Puree kunt u al bestellen vanaf €6,35.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Dieet Kalfsworst Rode Kool Aardappel kan je kopen vanaf €5,45.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Tomatensoep met prei vg wordt al bezorgd vanaf €6,4.
Een verse maaltijd is niet het enigste: Wat te denken van Pompoensoep, een lekker bijgerecht en niet te vergeten een toetje als Dulce de leche na. Heeft u een laag inkomen? Doorgaans kunt u een subsidie of regeling treffen met de gemeente La Bruyère voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Huisgemaakte rundergehaktbal in jus
 • Pasta Carbonara met ei, spek en ui
 • Macaroni in tomatensaus, ham, kaas
 • Kippenpoot met doperwtjes wortel
 • Spinazie schotel met gehaktbal

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Saint-Denis-Bovesse aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Trek eerst na welk soort maaltijdservice aansluit op uw eetpatroon. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk beschikbare bezorgdiensten en bepaal uw voorkeuren. Achterhaal altijd eerst het assortiment, de bestel en bezorgopties, en recensies van andere klanten.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De populaire aanbieders bieden een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Vaak gaat het om 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Door hier gebruik van te maken kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met gespecialiseerde dienstverleners.

 4. Elke week een levering

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Dat is fijn, nu kunt u snel en simpel een nieuwe bestelling plaatsen. In veel gevallen doet u dit door even te bellen, door gerechten in te vullen, of met de tablet. Het eten wordt doorgaans bezorgd tot in de keuken via een lokale leverancier in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij koelverse gerechten is er een wekelijks wisselend assortiment met ongeveer 25 maaltijden. Binnen het diepvries-segment kan men kiezen uit 100+ vaste menu’s. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan kiest u voor een speciaal dagmenu. Soms is zelf mixen en combineren een speciale feature.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer maaltijdverstrekkers komen u tegemoet met een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Onder andere Schnitzel met jachtsaus en rozemarijn aardappel en Lekkerbekje met tomatensaus en rijst-groenteschotel. Op die manier zijn er voor alle bejaarden warme maaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw maaltijdservice.

Is er een minimale afname?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats op het moment dat u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Via de menulijsten kunt u snel en simpel – online, telefonisch of met een bestellijst – de gerechten laten brengen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De menu’s worden in de meeste gevallen door een eigen bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelvers is dat elke 3/4 dagen. In het geval van vriesvers: 1 – 2 keer per 4 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een maaltijd met verse ingrediënten stimuleert een optimale lichamelijke gesteldheid. De warme schotel is daarbij cruciaal. Sommige senioren of hulpbehoevenden eten volgens een strikt dieet. Mede daardoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden aan huis. Denk aan lactosevrij, natriumarm, gemalen, zoutarm of wellicht koolhydraatarm, eiwitrijk, veganistisch, vloeibaar: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Saint-Denis-Bovesse. Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst als er iets speelt als glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat als slikken & kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit