Maaltijdservice Eke

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Eke voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Eke? Geholpen door de maaltijdservice-vergelijker treft u probleemloos alle services die bij u thuisbezorgen. Tafeltje dekje, of dagverse maaltijden die een paar minuten in de microgolf gaan: u bepaalt het helemaal zelf. Al te verkrijgen vanaf €4,60 per persoon. Aan tafel voor Lekkerbekje, doperwten,wortelen, gebakken aardappelen en Slavink met jus, doperwten en gekookte aardappelen? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Met behulp van de maaltijdendienst in Eke beschikt u over ambachtelijke maaltijden, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteNazareth
RecensieMet aandacht bereid
Postcode9810
Kosten maaltijd (gemiddeld)€5,87
Geliefde maaltijdRundersaucijs in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Eke

We zien meer en meer maaltijdendiensten in Eke. Denk aan landelijke services als 15Gram of Cora. Echter, ook heel lokaal ontstaan er prima aanbieders en speciale eetpunten. Iedere partij onderscheidt zich door een eigen type maaltijd en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Geholpen door onze tool kan u de bedrijven op uw gemak naast elkaar zetten. Het uitzoeken van een goede service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan ook wat overzichtelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Begin dan met een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Spelen er bepaalde wensen zoals onder andere eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Eke? Geen probleem! Best veel traiteurs in België zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met de meest verse ingrediënten. Vervolgens wordt het gerecht snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Door dit proces blijven voedingsstoffen en smaak intact. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Rijke smaak en beleving
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding ingevroren via de shock-freeze methode. Structuur en smaak blijven gewaarborgd. Voor meerdere maanden houdbaar. Wekelijks een bezorger aan huis is dus niet noodzakelijk.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Eke. Ideaal voor bijv. hulpbehoevenden die het eten niet meer kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. In de regel afgehandeld door een meer lokale partij.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Maximale versheid
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Diverse leveranciers faciliteren daarnaast een nuttige boodschappendienst voor gehandicapten. Hiermee bestelt men moeiteloos broodnodige boodschappen als krentenbrood en leverpastei. Normaliter gratis afgeleverd met de maaltijden.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Op een vast moment in de week
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Eke vergelijken

Af en toe profiteren van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Eke? Of prefereert u een blijvende oplossing als koelverse maaltijden voor ouderen? Of neigt u meer naar een service gericht op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? We onderscheiden vele menu’s die in lijn zijn met uw wensen en eetpatroon. Wat te denken van Veg. Balletjes Italiaanse Saus, Volkoren Penne of Dieet Hamburger Viergroentenstamppot? Op maaltijdbutler.be treft u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in en rondom Nazareth. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Doorgaans kan men voor aantrekkelijke prijzen smaakvolle bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig zout beoordelen. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De gerechten worden geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Eke voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs voor een gerecht heeft te maken met onderdelen als de aanbieder, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd als Kalkoenroulade Fine Champagne Saus Met Kroketten vindt u vaak al vanaf €6,05.
 • Diepvriesmaaltijd als Boereworst Met Wortelstamppot is beschikbaar vanaf €5,15.
 • De daghap voor ouderen als Varkenslapje in champignonsaus kan je kopen vanaf €5,8.
De avondmaaltijd is niet waar het bij blijft. Ook Schaaldierensoep, een lekker bijgerecht en een dessert als Tiramisu mousse als nagerecht. Heeft u een laag inkomen? Doorgaans kunt u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Nazareth voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Top-5 bereide maaltijden

 • Pannekoeken met een gebakken ei
 • Kipragout met Parijse wortelen
 • Hete Bliksem met een speklapje
 • Runderlapje in champignonsaus
 • Lekkerbekje met sperziebonen

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Eke bestellen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Check als eerst welk soort opwarmmaaltijd past bij uw situatie. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk meest gekozen maaltijdservices en geef de voorkeur door. Let met name op het soort gerechten, de bestel en bezorgopties, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Een proefpakket nemen

  De bekende aanbieders hebben een goedkoop of gratis proefpakket. Denk dan aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Zo kunt u zonder hoge kosten kennismaken met bepaalde services.

 4. Wekelijks bestellen

  Genoten van de proefmaaltijd? Vervolgens kan men gelijk opnieuw bestellen. Dikwijls kan dit telefonisch, via de papieren bestellijst of met de tablet. De menu’s worden in algemene zin geleverd aan huis door een persoonlijke bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Zodra u kiest voor koelvers, dan krijgt u meestal te maken met een bestellijst met plusminus 20 gerechten. Spreken we over diepvries, dan is er een keus te maken uit 75 – 125 vaste menu’s. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan heeft u te maken met een vast weekmenu. Bij sommige aanbieders is zelf mixen en combineren een speciale feature.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle maaltijdservices gebruiken een ruim assortiment dieetmaaltijden. ZoalsBlinde vink, bietjes, aardappelschijfjes in kaassaus en Speklapje met vleesjus, gekookte aardappelen, rode bieten. Zodoende zijn er voor alle ouderen kant-en-klaar maaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw bezorger.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, er geldt geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd zodra u een bestelling heeft doorgegeven. Met behulp van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u snel en simpel – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de gerechten inkopen.

Hoe werkt de bezorging?

De opwarmmaaltijden worden in de meeste gevallen door een eigen bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Het koelverse assortiment elke week. Binnen het vriesverse segment elke 14 dagen.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een maaltijd met verse ingrediënten vormt het fundament van uw vitaliteit en gezondheid. Een verse warme schotel is heel belangrijk. Sommige bejaarden of hulpbehoevenden volgen een dieet of hebben een allergie. Hierom ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden aan huis. U kunt denken aan gemalen, zoutarm, lactosevrij, glutenvrij of wellicht veganistisch, eiwitrijk, vloeibaar, vegetarisch: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Eke. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: menu’s met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst bij bijvoorbeeld een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat kauwen of slikken lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit