Maaltijdservice Wontergem

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Wontergem voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Wontergem? Geholpen door maaltijdbutler.be achterhaalt u overzichtelijk alle bedrijven in uw eigen gemeente. Een warme maaltijdvoorziening, of een vriesvers maaltijd die nog even in de microgolf moeten: de mogelijkheden zijn enorm. Te bestellen vanaf €4,30 per keer. Ouderwets genieten van Rundvlees, rode kool, aardappelpuree of Kipstukjes in kerriesaus, doperwten en witte rijst met rozijntjes? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Er is gelukkig een alternatief. Door de maaltijdendienst in Wontergem ontvangt u de lekkerste maaltijden, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteDeinze
ErvaringAltijd bereikbaar
Postcode9800
Gemiddelde kosten€5,85
Meest gekozen maaltijdRundergehaktballetjes in saus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Wontergem

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in Wontergem. We hebben het over belangrijke leveranciers als Delhaize en Wink. Ook binnen de gemeente ontstaan er verschillende instellingen en restaurants. Elke organisatie heeft zo z’n eigen manier van bereiding en bestelvoorwaarden. Geholpen door www.maaltijdbutler.be kunt u derhalve de bedrijven snel en makkelijk naast elkaar bekijken. Een keuze maken voor de best passende verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zo wat minder gecompliceerd. Zijn er meerdere opties? Start eens met eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Zijn er maaltijdvoorkeuren zoals o.a. veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Wontergem? Dat hoeft niet erg te zijn! Veel traiteurs in België zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, bomvol natuurlijke ingrediënten. Hierna wordt het gerecht teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Zo blijven voedingsstoffen en smaak ongedeerd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Ambachtelijk bereid
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven zo intact. Meerdere maanden te bewaren. Wekelijks een bezorger aan huis is hier niet aan de orde.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Wontergem. Perfect voor bijv. hulpbehoevenden die het eten niet meer kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. In veel gevallen afgehandeld door lokale vrijwilligers.

 • Warm thuisbezorgd
 • Mogelijke subsidie
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Veel organisaties hanteren ook een bruikbare boodschappendienst voor ouderen. Zo haalt u moeiteloos de supermarktartikelen als hopjesvla of knäckebröd. In algemene zin kosteloos afgeleverd door de vaste bezorger.

 • Direct alles in huis
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Wontergem vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Wontergem? Of neigt u meer naar echt 100% verse koelverse opwarmmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een bedrijf gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit vele opwarmmaaltijden die voldoen aan uw wensen en eetpatroon. Denk maar aan Dieet Kippenbout Appelmoes Aardappelen of Bloemkoolsoep? Op maaltijdbutler.be vergelijkt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in de omgeving Deinze. Onze tip: begin met een proefpakket. Bij veel aanbieders kunt een voor een lage prijs gezonde bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig kunstmatige toevoegingen keuren. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. Uw bestelling wordt geleverd door uw eigen bezorger. Er is geen sprake van een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Wontergem voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs die u betaalt hangt af van onderdelen als de aanbieder, het type gerecht en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd als Varkensgebraad Orloff Wortelen En Aardappelgratin kunt u al bestellen vanaf €6,5.
 • Een vriesverse maaltijd als Groenteburger Prei Gekookte Aardappelen is verkrijgbaar vanaf €4,6.
 • Een warme daghap voor senioren als Runderlapje met witlof a la crème gekookte aardappelen wordt al bezorgd vanaf €5,7.
De maaltijden hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Kimchi jjigae, een extra rauwkostsalade en om het compleet te maken Gortepap als nagerecht. Heeft u te maken met geldproblemen? In sommige gevallen kunt u vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Deinze voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Beste bereide maaltijden

 • Runderhachee, stamppot hutspot
 • Draadjesvlees in rode wijnsaus
 • Chili con carne, gehakt, rijst
 • Rundergehaktballetjes in saus
 • Gehakt, prei, aardappelpuree

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Wontergem bestellen

 1. Inventariseer wensen

  Kijk eerst na wat voor ouderenmaaltijd in lijn is met uw voedingspatroon. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk de populaire bezorgdiensten en maak een keuze. Check vooral het aanbod, bezorg- en betaalmogelijkheden, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Proefpakket bestellen

  De professionele maaltijd-verzorgers verstrekken een scherp geprijsd proefpakket. Bijvoorbeeld 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Zo kunt u laagdrempelig kennismaken met aantrekkelijke leveranciers.

 4. Bestellingen plaatsen

  Beviel het proefpakket? In dat geval kan men overzichtelijk een nieuwe bestelling plaatsen. Vaak kan dit via een speciaal telefoonnummer, door gerechten in te vullen, of met de tablet. De maaltijden voor ouderen worden doorgaans aan huis gebracht via een regionale bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij koelverse gerechten krijgt u meestal te maken met een bestellijst met pakweg 25 maaltijden. Als we het hebben over diepvries kunt u kiezen uit 75 – 125 vaste menu’s. In het geval van tafeltje dekje heeft u te maken met een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Bij sommige aanbieders is zelf uw menu samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke aanbieders werken met een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Als bijv. Rundersaucijs met jus. Zomerse zuurkool met ananas en rozijn. Gekookte aardappelen of Twentse gehaktbal met vleesjus, aardappelpuree, snijbonen. Daardoor ontvangt men altijd goede seniorenmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw maaltijdservice.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis in het geval men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door gebruik te maken van de unieke menukaart / lijst kunt u wekelijks zelf – online, telefonisch of met een bestellijst – een bestelling plaatsen.

Wanneer wordt er geleverd?

De maaltijden worden normaliter door een regionale bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelverse maaltijden om de 3 dagen. Bij vriesverse maaltijden maandelijks.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een voedzame maaltijd vormt het fundament van uw lichamelijke gezondheid. Een warme schotel in de avond is heel belangrijk. Diverse ouderen of gehandicapten hebben bepaalde dieetwensen. Om die reden bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden aan huis bezorgd. We hebben het over glutenvrij, lactosevrij, gemalen, natriumarm en ook veganistisch, eiwitrijk, vloeibaar, vegetarisch: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Wontergem. Heeft u een laag inkomen? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst bij een situatie als een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als als slikken & kauwen een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit