Maaltijdservice Zeveren

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Zeveren voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Zeveren? Met behulp van www.maaltijdbutler.be doorzoekt u snel en simpel alle bedrijven die maaltijden thuisbezorgen. Warm geleverd, of een vriesvers maaltijd die een paar minuten in de microgolf gaan: de mogelijkheden zijn enorm. Verkrijgbaar vanaf €5,45 per keer. Aan tafel voor Kaaskroketjes en Ajam pangang, bami goreng? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Geen probleem! Geholpen door de maaltijddienst in Zeveren smult u weer van de lekkerste gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteDeinze
RecensieVers uit de keuken
Postcode9800
Gemiddelde prijs€5,86
Nummer 1-maaltijdRundergehaktbal in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Zeveren

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten die actief zijn in Zeveren. We hebben het over landelijke organisaties als Colruyt en/of Yumbel. Maar ook lokaal bestaan er allerlei aanbieders en vrijwilligersorganisaties. Iedere optie levert een “eigen” assortiment en bestelvoorwaarden. Geholpen door maaltijdbutler.be kunt u derhalve de aanbieders rustig naast elkaar zetten. Het uitzoeken van een degelijke verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan ook een stuk gemakkelijker. Eerst eens proberen? Kijk dan eerst naar eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Is er sprake van menu-voorkeuren als bijv. vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Zeveren? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Flink wat traiteurs voor senioren passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, vol verse producten en veel groenten. Hierna wordt de maaltijd snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Zo blijven voedingsstoffen en smaak in topconditie. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • 100% dagvers
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Smaak, geur en mineralen raken niet bedorven. Meerdere maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging is niet altijd nodig.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Zeveren. Een prima oplossing voor bijv. bejaarden die het eten niet meer kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Vaak op touw gezet door een lokale keuken.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Mogelijke subsidie
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Veel firma’s hebben ook een praktische boodschappendienst voor senioren. Zodoende koop u probleemloos belangrijke boodschappen als scharreleieren of halvarine. Normaliter gratis bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Zeveren vergelijken

Liefhebber van een voedzame diepvriesmaaltijd in Zeveren? Of neigt u meer naar een blijvende oplossing als koelverse thuismaaltijden? Of houdt u juist van een aanbieder gericht op tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden relatief veel menu’s die voldoen aan uw gesteldheid en mogelijke diëten. Wat dacht u van Kalkoenfilet Bordelaisesaus Wortelen Aardappelen of Zuurkoolstamppot Met Rookworst In Mosterdsaus? Hieronder vergelijkt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de streek Deinze. Let ook goed op het proefpakket. Dikwijls kan men voor aantrekkelijke prijzen uitstekende bereide gerechten met dagverse artikelen en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen uittesten. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. De menu’s worden bezorgt door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Zeveren voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs is afhankelijk van bijvoorbeeld de aanbieder, het soort maaltijd, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd als Penne Vier Kazen Spinazie & Tomaat bestelt u vanaf €5,9.
 • Vriesverse maaltijd als Gebraad Provencaalse Wijze Courgettemix Kriel bestelt u vanaf €4,1.
 • Een thuisbezorgde daghap als Vegetarische kaasburger met Vegetarische jus, gebakken wedges, bloemkool a la crème kunt u al bestellen vanaf €7,25.
Het eten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Paprikasoep, een gezonde salade en een toetje als French coffee om het feest compleet te maken. Heeft u te maken met geldproblemen? Soms kan u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Deinze voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Populaire bereide maaltijden

 • Gebonden kerrie-champignonsoep
 • Pastaschotel: kip met broccoli
 • Pastaschotel: kip met broccoli
 • Gehaktschijf met appelcompote
 • Reepjes kalkoenvlees in saus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Zeveren bestellen

 1. Wat zoekt u precies?

  Trek eerst na welk type thuismaaltijd aansluit op uw voedingspatroon. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk de beschikbare maaltijdservices en kies een geschikte. Kijk goed na het soort gerechten, keuze in bezorgdagen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Bestel het proefpakket

  De bekende maaltijdservices stunten met een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. U kunt denken aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Zo kunt u laagdrempelig kennismaken met aantrekkelijke services.

 4. Maaltijden afnemen

  Bevalt het proefpakket? Dat is fijn, nu kunt u gemakkelijkopnieuw bestellen. In veel gevallen kan dat telefonisch, door gerechten in te vullen, of met de computer. De maaltijden voor thuis worden gewoonlijk thuisbezorgd middels een vertrouwde bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij de koelverse variant, dan is er een wekelijks keuzemenu met gemiddeld 15 maaltijden. Spreken we over diepvries, dan is het assortiment beperkt tot 70 – 150 blijvende menu’s. Met een tafeltje dekje is er sprake van een speciaal dagmenu. Meer en meer is zelf mixen en combineren een extra dienst die afgenomen kan worden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke services komen u tegemoet met een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. ZoalsMaaltijdpoffertjes en Dieet Rundstong Tomatensaus Puree. Handig, want zo kan iedereen genieten van kant-en-klaar maaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw eigen dienstverlener.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, er geldt geen doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen als u deze besteld heeft. Middels de welbekende bestellijst kan men op eigen houtje – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de gerechten laten brengen.

Wanneer wordt er geleverd?

De bezorgmaaltijden worden normaliter door uw persoonlijke bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Het koelverse assortiment 2 wekelijks. Bij vriesvers spreken we van 1 of 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een maaltijd met verse ingrediënten heeft invloed op uw lichamelijke gezondheid. Elke dag een warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Sommige senioren of beperkten volgen een dieet of hebben een allergie. Mede daardoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Denk aan gemalen, zoutarm, glutenvrij, lactosevrij of juist eiwitrijk, vegetarisch, vloeibaar, veganistisch: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Zeveren. Heeft u een laag inkomen? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden bij een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra slikken of kauwen lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit