Maaltijdservice Sint-Martens-Leerne

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Sint-Martens-Leerne voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u verse maaltijden aan huis voor ouderen in Sint-Martens-Leerne? Aan de hand van www.maaltijdbutler.be treft u moeiteloos alle firma’s die maaltijden thuisbezorgen. Warm geleverd, of vriesverse maaltijden die nog even in de microgolf moeten: er is veel mogelijk. En dat al vanaf €4,65 per keer. Smullen van Hollands pannetje van varkensvlees met rabarbercompote en aardappelpuree of Kipfilet met kippenjus, appelmoes en gebakken kriel? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Er is gelukkig een alternatief. Dankzij de maaltijdendienst in Sint-Martens-Leerne geniet u van voedzame gerechten, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteDeinze
ReactieAandacht en ambacht
Postcode9800
Gemiddelde kosten€5,83
Meest gekozen maaltijdKipvink in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Sint-Martens-Leerne

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten die bezorgen in Sint-Martens-Leerne. Neem veel gekozen organisaties als Meal-Story en/of 0. Ook in de gemeente zelf zien we verscheidene instellingen en speciale eetpunten. Elke leverancier onderscheidt zich door zijn eigen keuken en voorwaarden. Geholpen door onze vergelijker kunt u dus de leveranciers snel en makkelijk naast elkaar bekijken. Het kiezen van de best passende leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij op die manier een beetje makkelijker. Twijfelt u nog? Bestel in dat geval een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Bestaan er voorkeuren als o.a. veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Sint-Martens-Leerne? Ook dan bent u welkom! Nogal wat traiteurs voor senioren kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met de meest verse ingrediënten. Later worden deze maaltijden snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Met deze techniek blijven voedingsstoffen en smaak beschermd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Altijd volledig vers
 • Rijke smaak en beleving
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Belangrijke voedingsstoffen gaan zo niet verloren. Meerdere maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging is niet altijd nodig.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Sint-Martens-Leerne. Perfect voor bijv. bejaarden die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Normaliter op touw gezet door een lokale keuken.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Maximale versheid
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

De meeste aanbieders bieden ook een extra boodschappendienst voor gehandicapten. Hierdoor bestelt men snel belangrijke boodschappen als katenspek of honing. Vaak kosteloos afgeleverd op een vast tijdstip.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Op een vast moment in de week
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Sint-Martens-Leerne vergelijken

Incidenteel eens genieten van een complete diepvriesmaaltijd in Sint-Martens-Leerne? Of neigt u meer naar een structurele oplossing zoals koelverse bezorgmaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een organisatie gericht op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? We onderscheiden een groot aantal maaltijdservices die passen bij uw uw voorkeuren en menu voorkeuren. U kunt denken aan Bulgur Met Geitenkaas, Broccoli & Bloemkool of Tagliatelle Met Kip En Bospaddestoelen? Onderstaand vindt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in de streek Deinze. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. In veel gevallen kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling voedzame bereide gerechten met veel groenten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen proeven. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. Uw bestelling wordt bezorgd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. U zit niet vast aan een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Sint-Martens-Leerne voor ouderen variëren nogal. Het tarief voor een maaltijd hangt namelijk af van o.a. de leverancier, het aanbod in gerechten, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Vispannetje Met Zalm Broccoli/Puree wordt al bezorgd vanaf €4,8.
 • Diepvriesmaaltijd als Gentse Waterzooi kunt u al bestellen vanaf €3,5.
 • Een thuisbezorgde daghap als Varkensprocureur in jus kunt u al laten bezorgen vanaf €6,35.
De maaltijden is vaak uit te breiden met o.a. Thukpa, een stukje fruit en iets fris zoals Knoedel na. Heeft u weinig financiële middelen? Doorgaans kunt u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Deinze voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Populaire bereide maaltijden

 • Asperge beenhamschotel met kip
 • Varkenslapje in champignonsaus
 • Kip kerrie ananas met risotto
 • Spaghetti, tonijn, kappertjes
 • Spinaziestamppot, braadworst

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Sint-Martens-Leerne aanvragen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Ga eerst na wat voor soort seniorenmaaltijd klopt met uw situatie. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk de populaire maaltijdvoorzieningen en maak een keuze. Let goed op het type maaltijden, de manier van bezorging, en recensies van andere klanten.

 3. Een proefpakket nemen

  Het gros van de leveranciers werken met een voordelig proefpakket. Denk dan aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Mede daarom kunt u zonder hoge kosten kennismaken met geschikte maaltijdservices.

 4. Een vaste leverdag

  Bevalt het proefpakket? Dan kunt u wekelijks weer nieuwe gerechten bestellen. Dikwijls kan dit per telefoon, met behulp van de menukaart, of via de iPad. De (warme) maaltijden wordt standaard bezorgd tot in de keuken via een behulpzame bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Binnen het koelverse segment profiteert u van een menukaart met ruwweg 20 gerechten. Binnen het diepvries-segment is het assortiment beperkt tot 50 – 100 blijvende maaltijden. Bij tafeltje dekje kiest u voor een speciaal dagmenu. Steeds vaker is zelf mixen en combineren een extra dienst die afgenomen kan worden.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Ja, de meeste leveranciers werken met een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Zoals bijv. Kipgehaktballetjes in jus met stamppot prei of Babi pangang. Daardoor kan iedereen genieten van seniorenmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw maaltijdservice.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met vast abonnement voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd op het moment dat men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door gebruik te maken van de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men op eigen houtje – online, telefonisch of met een bestellijst – een bestelling plaatsen.

Hoe verloopt de levering?

De bezorgmaaltijden worden normaliter door uw eigen bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Het koelverse assortiment elke week. In het geval van vriesvers: 1 – 2 keer per 4 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een maaltijd met voldoende groenten bevordert uw vitaliteit en gezondheid. Een dagverse warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Veel senioren of beperkten hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Hierdoor bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden thuisbezorgd. Het betreft glutenvrij, lactosevrij, gemalen, zoutarm of vegetarisch, eiwitrijk, vloeibaar, veganistisch: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Sint-Martens-Leerne. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: een uitkomst bij een situatie als een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat kauwen en/of slikken lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit