Maaltijdservice Vinkt

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Vinkt voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Vinkt? D.m.v. www.maaltijdbutler.be achterhaalt u eenvoudig alle services die aan huis leveren. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of vriesverse maaltijden die u gemakkelijk zelf opwarmt: het kan allemaal. Al beschikbaar vanaf €4,85 per persoon. Flink uitpakken met Risotto, bospaddestoelen of Dieet Visfilet Portugese Wijze Pasta Groenten? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Er is gelukkig een alternatief. Met behulp van de maaltijdendienst in Vinkt beschikt u over de lekkerste maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteDeinze
Waarom bestellen?Met dieetmaaltijden
Postcode9800
Gemiddelde menuprijs€5,84
Geliefde maaltijdSlavink in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Vinkt

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in Vinkt. Bijvoorbeeld interessante organisaties als Colruyt en/of Dienstenthuis.be. Echter, ook heel lokaal bestaan er uitstekende organisaties en vrijwilligersorganisaties. Iedere optie biedt een heel eigen menu en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Geholpen door onze vergelijker kunt u dus de organisaties gemakkelijk op een rijtje zetten. De keuze maken voor een degelijke aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is derhalve wat aangenamer. Moeite met kiezen? Ga dan eerst voor een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Heeft u speciale voorkeuren zoals bijv. lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Vinkt? Dat hoeft niet erg te zijn! Erg veel traiteurs voor bejaarden zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, bomvol natuurlijke ingrediënten. Later worden de ingrediënten gekoeld en goed verpakt. Door dit proces blijven smaak en vitamines gegarandeerd. Het is 1 week houdbaar.

 • Altijd 200 gram groente
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Structuur en smaak blijven in goede conditie. 10 weken lang eetbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen is geen verplichting.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Vinkt. Vaak toegepast door bijv. chronisch zieken die het eten niet meer kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Normaliter georganiseerd door een lokale keuken.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Meerdere aanbieders hebben daarnaast een nuttige boodschappendienst voor ouderen. Daarmee bestelt men direct de supermarktartikelen als sinaasappels of muesli. Niet zelden gratis mee bezorgd op een vast tijdstip.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Vinkt vergelijken

Houdt u van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Vinkt? Of prefereert u de meest verse koelverse opwarmmaaltijden? Of neigt u meer naar een organisatie die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? We onderscheiden een hoop maaltijdservices die rijmen met uw voorkeuren en mogelijke diëten. Neem nu Kalfsblanket Oude Wijze Met Aardappelen Peterselie of Linzen Met Varkensvlees, Spek Wortelen Aardappel? Hieronder vergelijkt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in en nabij Deinze. Bestel eerst eens een proefpakket. Doorgaans kunt een voor een lage prijs vers bereidde bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig koolhydraten testen. U kunt via verschillende manieren bestellen. De menu’s worden bezorgt door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. U zit niet vast aan een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Vinkt voor ouderen variëren nogal. De prijs per maaltijd komt tot stand door o.a. het bedrijf, de mate van versheid, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Kipcordon Bleu Appel/Abrikoos Met Puree bestelt u vanaf €5,25.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Dieet Rundsvlees Fijne Kruiden Aardappelen kan je kopen vanaf €5,05.
 • Een daghap aan huis als Varkenshaasje in pepersaus is er al vanaf €5,6.
Het diner kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Kerriesoep, een stukje fruit en iets lichts zoals Chipolata mousse om het feest compleet te maken. Zijn kosten voor u een probleem? In sommige gevallen kunt u hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Deinze voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Hete Bliksem met een speklapje
 • Rundvlees met gegrilde groente
 • Witlofschotel met ham en kaas
 • Couscous, kip, mergueze worst
 • Nasi goreng, quorn, satésaus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Vinkt aanvragen

 1. Wat zijn de wensen?

  Onderzoek allereerst wat voor soort maaltijdservice matcht met uw eisen. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk beschikbare maaltijdvoorzieningen en kies een geschikte. Bekijk met name de voedingswaarden, de wijze van bezorgen, en recensies van andere klanten.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De professionele maaltijd-verzorgers stunten met een goedkoop of gratis proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Op basis daarvan kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met voordelige leveranciers.

 4. Maaltijden afnemen

  Genoten van de proefmaaltijd? Mooi, dan kan men eenvoudigeen nieuwe bestelling plaatsen. Bij veel aanbieders doet u dit via een speciaal telefoonnummer, met behulp van de menulijst, of email / internet. De thuismaaltijden worden gewoonlijk bezorgd middels een lokaal gezicht / bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Binnen het koelverse segment kunt u gerechten kiezen op een lijst met om en nabij de 20 menu’s. Bij diepvries hebt u de keuze uit 100+ vaste menu’s. In het geval van tafeltje dekje heeft u te maken met een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Bij sommige aanbieders is zelf ingrediënten combineren ook een optie.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel maaltijd-verzorgers komen u tegemoet met een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Als o.a. Sucadelapje met jus, witlof à la crème en gekookte aardappelen of Ardeensgebraad Italiaansesaus Gebak. Roseval Aard.. Zodoende zijn er voor alle ouderen bezorgmaaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd indien u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Aan de hand van de menulijsten kunt u wekelijks zelf – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de gerechten laten brengen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De gerechten worden meestal door uw eigen bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelverse maaltijden 1 a 2 keer per 7 dagen. Het vriesverse aanbod 1 of 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een voedzame maaltijd helpt mee aan uw lichamelijke gezondheid. De warme schotel is essentieel. Veel ouderen of mensen met een beperking eten volgens een bepaald dieet. Mede daardoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden thuisbezorgd. Denk aan zoutarm, lactosevrij, natriumarm, glutenvrij en ook vloeibaar, veganistisch, koolhydraatarm, vegetarisch: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Vinkt. Heeft u moeite met de financiën? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: praktisch bij bijvoorbeeld een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra kauwen en slikken lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit