Maaltijdservice Tournay

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Tournay voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Tournay? D.m.v. onze vergelijker vergelijkt u gemakkelijk alle organisaties die maaltijden thuisbezorgen. Warm geleverd, of een opwarmmaaltijd die nog even in de microgolf moeten: u kunt alle kanten op. Al beschikbaar vanaf €4,35 per maal. Smullen van Penne pesto, kip, groene groenten of Rookworst met vleesjus, stamppot andijvie? Maar is zelf koken geen optie meer? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Middels de maaltijdendienst in Tournay hebt u toegang tot gezonde maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieLuxemburg
GemeenteNeufchâteau
RecensieVaste bezorgdagen
Postcode6840
Kosten maaltijd (gemiddeld)€5,25
Vaak bestelde maaltijdPittige Thaise soep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Tournay

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in de omgeving van Tournay. Neem bijv. veel gekozen firma’s als Meal-Story of Spar. Maar ook op regionaal niveau ontstaan er interessante leveranciers en restaurants. Iedere service wordt bestempeld door zijn eigen aanbod en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Geholpen door de maaltijdservice-vergelijker kunt u derhalve de bezorgdiensten snel en makkelijk op een aantal punten vergelijken. Het kiezen van een solide verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is op die manier wat minder gecompliceerd. Zijn er nog twijfels? Kijk dan eerst naar een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u voorkeuren zoals bijvoorbeeld lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Tournay? Er is een oplossing! Een groot aantal traiteurs en cateraars houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, vol verse producten en veel groenten. Vervolgens wordt het gerecht gekoeld en goed verpakt. Door dit proces blijven vitaminen en mineralen onaangeroerd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Met verse producten bereid
 • Rijke smaak en beleving
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen blijven zo intact. Maanden lang op te slaan. Elke week een bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Tournay. Een goede vervanger voor bijv. ouderendie geen maaltijden meer kunnen opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Vaak gedaan door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Extra hulp mogelijk
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Diverse services bieden ook een premium boodschappendienst voor chronisch zieken. Op die manier haalt u direct praktische of verse producten als volle kwark en appelstroom. Gewoonlijk gratis afgeleverd wanneer u dat wil.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Tournay vergelijken

Incidenteel eens genieten van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Tournay? Of bent u meer op zoek naar echt 100% verse koelverse opwarmmaaltijden? Of prefereert u een bedrijf die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden flink wat opties die kloppen met uw gesteldheid en eventuele dieet. Denk maar aan Gemalen Rundsvlees Met Rode Kool En Aardappelpuree en Hamburger Bbq Saus Appelmoes Gebakken Aardappel? Op maaltijdbutler.be ziet u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de gemeente Neufchâteau. Bekijk goed het proefpakket. Bij veel aanbieders kunt u extra voordelig gezonde bereide gerechten met verse ingrediënten en weinig zout beoordelen. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De gerechten worden bezorgd door een vaste bezorger op een vast moment. Aanbieders werken niet met een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Tournay voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs hangt namelijk af van onderdelen als de leverancier, het aanbod in gerechten, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Kippenbout Appelmoes Aardappelen kunt u al laten bezorgen vanaf €6,25.
 • Een vriesverse maaltijd als Boomstammetje Savooikool Pastinaakpuree bestelt u vanaf €5,05.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Boeuf bourguignon, gemengde groenten en aardappelpuree kan je kopen vanaf €6,55.
Het eten is niet waar het bij blijft. Ook Broccolisoep, een gezonde salade en een dessert als Vruchtensalade na. Heeft u een laag inkomen? In sommige gevallen kunt u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Neufchâteau voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Runderlapje in champignonsaus
 • Couscous, kip, mergueze worst
 • Lekkerbekje met sperziebonen
 • Kippenbout à la bonne femme
 • Tortellini gevuld met kaas

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Tournay regelen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Stel eerst vast wat voor thuismaaltijd past bij uw voedingspatroon. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk de meest gekozen bezorgservices en selecteer er een. Check vooral het gerechten-aanbod, keuze in bezorgdagen, en recensies van andere klanten.

 3. Een proefpakket nemen

  De grote services bieden een extra goedkoop proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Daardoor kunt u laagdrempelig kennismaken met geschikte maaltijd-verzorgers.

 4. Elke week een levering

  Beviel het proefpakket? In dat geval kan men zonder moeite weer nieuwe gerechten bestellen. Doorgaans doet u dat per telefoon, via de papieren bestellijst of met de computer. De maaltijden voor senioren worden meestal geleverd aan huis door een behulpzame bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Binnen het koelverse segment is er een wekelijks keuzemenu met ongeveer 15 maaltijden. Spreken we over diepvries, dan is het assortiment beperkt tot 75 – 125 maaltijden die het hele jaar vaststaan. Bij tafeltje dekje krijgt men één maaltijd per dag. Bij meer en meer leveranciers is zelf gerechten samenstellen ook een optie.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Doorgaan wel. Veel leveranciers bieden een ruim assortiment dieetmaaltijden. Als bijv. Boerengehaktschotel en aardappelschijfjes met roomsaus of Runderstoofpotje Stroganoff Snijbonen Krieltjes. Daardoor zijn er voor iedereen gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw leverancier.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats in het geval u deze besteld heeft. Door het invullen van een handige bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – uw wensen doorgeven.

Hoe werken de leveringen?

De maaltijden worden in de meeste gevallen door een lokale bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelvers is dat 2 wekelijks. Bij vriesvers: om de 2 weken.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een maaltijd met voldoende groenten bevordert een vitaal en energiek lichaam. De warme schotel is daarbij een voorwaarde. Veel bejaarden of mensen met een beperking eten volgens een strikt dieet. Hierdoor ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden aan huis. We hebben het over natriumarm, lactosevrij, glutenvrij, zoutarm en niet te vergeten koolhydraatarm, veganistisch, vegetarisch, vloeibaar: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Tournay. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst bij een situatie als glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat slikken en kauwen lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit