Maaltijdservice Binderveld

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Binderveld voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Binderveld? Via deze website achterhaalt u snel en simpel alle leveranciers in uw eigen gemeente. Een warme maaltijdvoorziening, of koelverse maaltijden die een paar minuten in de microgolf gaan: u kunt alle kanten op. Al te verkrijgen vanaf €3,65. Flink uitpakken met Varkensgebraad Orloff Wortelen En Aardappelgratin of Heldere kippensoep? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Er is een oplossing! Door de maaltijdendienst in Binderveld hebt u toegang tot gezonde maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieLimburg
GemeenteNieuwerkerken
ReactieVers uit de keuken
Postcode3850
Gemiddelde menuprijs€5,76
Nummer 1-maaltijdPaëlla

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Binderveld

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten die actief zijn in Binderveld. U kunt denken aan belangrijke aanbieders als Ekomenu of Foodbag. Ook in de gemeente zelf zien we prima instellingen en vrijwilligersorganisaties. Elke leverancier wordt gekenmerkt door een eigen aanbod en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Dankzij maaltijdbutler.be kunt u de aanbieders snel en makkelijk met elkaar vergelijken. Het uitzoeken van een goede bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zodoende een stuk gemakkelijker. Zijn er nog twijfels? Bestel in dat geval eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Heeft u te maken met bepaalde wensen als onder andere gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Binderveld? Ook dan bent u welkom! Veel traiteurs voor bejaarden passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, vol verse producten en veel groenten. Nadien worden deze producten gekoeld en goed verpakt. Met deze techniek blijven vitaminen en mineralen optimaal behouden. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Ambachtelijk bereid
 • Vol van smaak
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding razendsnel ingevroren (shock-freeze). Smaak, geur en mineralen blijven zo erg lang goed. Meerdere maanden te bewaren. Elke week bestellen hoef je niet te doen.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Kleine en grote porties
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Binderveld. Een uitkomst voor bijv. hulpbehoevenden die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! In veel gevallen gedaan door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct aanschuiven
 • Maximale versheid
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Een aantal services faciliteren daarnaast een extra boodschappendienst voor ouderen. Hierdoor bestelt u zonder moeite belangrijke boodschappen als oploskoffie en gebraden gehakt. Doorgaans kosteloos bezorgd wanneer u dat wil.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Binderveld vergelijken

Incidenteel eens genieten van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Binderveld? Of heeft u liever een wekelijkse bezorgde koelverse maaltijden voor senioren? Of geeft u de voorkeur aan een lokale organisatie gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? Er zijn veel verschillende type aanbieders die overeenstemmen met uw situatie en menu voorkeuren. U kunt denken aan Kaasburger Met Spinazie En Puree of Penne Pesto Kip Wokgroenten? Op deze pagina vergelijkt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de omgeving Nieuwerkerken. Overweeg ook altijd het proefpakket. Meestal kunt een voor een lage prijs gezonde bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig zout proeven. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De maaltijden worden geleverd door uw eigen bezorger. Er geldt geen vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Binderveld voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs per maaltijd wordt samengesteld door zaken als de maaltijdservice, het aanbod in gerechten, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd zoals Boereworst Met Wortelstamppot kunt u al laten bezorgen vanaf €5,8.
 • Diepvriesmaaltijd als Spelt Risotto Tomatensaus, Groentemix wordt al bezorgd vanaf €5,05.
 • Een warme daghap voor senioren als Macaroni bestelt u vanaf €7,2.
De maaltijden is vaak uit te breiden met o.a. Mosterdsoep, een stukje fruit en een dessert als Advokaat ijs om het feest compleet te maken. Zijn kosten voor u een probleem? Wellicht kunt u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Nieuwerkerken voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Beste bereide maaltijden

 • Wild Crunches
 • Sperziebonen
 • Thaise curry
 • Lekkerbekje
 • Beef teriyaki. Tjap tjoy. Gele rijst

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Binderveld regelen

 1. Inventariseer behoeftes

  Trek eerst na welk soort seniorenmaaltijd in lijn is met uw eetpatroon. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk meest gekozen maaltijdvoorzieningen en kies een geschikte. Kijk goed na het gerechten-aanbod, de manier van bezorging, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Proefpakket bestellen

  De grote verstrekkers verstrekken een scherp geprijsd proefpakket. U kunt denken aan 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Daardoor kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met voordelige aanbieders.

 4. Maaltijden afnemen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Mooi, dan kan men snel en simpel nieuwe gerechten bestellen. Meestal doet u dit telefonisch, door gerechten in te vullen, of email / internet. De maaltijden worden gewoonlijk bezorgd tot in de keuken via een vertrouwde bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er een wekelijks wisselend assortiment met gemiddeld 15 maaltijden. Als we het hebben over diepvries kan men kiezen uit 70+ blijvende maaltijden. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan is er vaak een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Bij meer en meer leveranciers is zelf gerechten samenstellen ook mogelijk.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Vaak wel. Bijna alle maaltijd-verzorgers komen u tegemoet met een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Als o.a. Risotto, roomsaus boschampignons, kip en Luikse Balletjes Sperziebonen Bieslookpuree. Daardoor zijn er voor alle bejaarden thuismaaltijden voor senioren! Vragen? Neem contact op met uw leverancier.

Is er een minimale afname?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis op het moment dat u een bestelling heeft doorgegeven. Via de welbekende bestellijst kunt u snel en simpel – op meerdere manieren – een bestelling plaatsen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De opwarmmaaltijden worden gewoonlijk door een eigen bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Binnen het koelverse segment 2 wekelijks. Binnen het vriesverse segment 1 – 2 keer per 4 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een gewoon goede maaltijd stimuleert uw lichamelijke gezondheid. Een dagverse warme schotel is daarbij van groot belang. Sommige senioren of gehandicapten hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Mede daardoor zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. U kunt denken aan lactosevrij, glutenvrij, zoutarm, gemalen en ook koolhydraatarm, eiwitrijk, vegetarisch, veganistisch: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Binderveld. Is er sprake van een laag inkomen? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig in het geval van een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen & slikken lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit