Maaltijdservice Rijkel

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Rijkel voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Rijkel? Aan de hand van de maaltijdservice-vergelijker ontdekt u supersnel alle organisaties die bij u thuisbezorgen. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of dagverse gerechten die alleen maar even de microgolf in hoeven: u bepaalt het helemaal zelf. Te bestellen vanaf €4,40 per persoon. Flink uitpakken met Javaanse kip met five-spices, kruidenrijst met doperwten of Halskarbonade met mosterdjus, rode bieten en gekookte aardappelen? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Met behulp van de maaltijdendienst in Rijkel hebt u toegang tot smaakvolle maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieLimburg
GemeenteBorgloon
ReactieMet dieetmaaltijden
Postcode3840
Kosten maaltijd (gemiddeld)€5,74
Maaltijd-topperVarkensfilet in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Rijkel

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten die bezorgen in Rijkel. Denk aan belangrijke partijen als Dienstenthuis.be of Cora. Ook in de gemeente zelf bestaan er interessante instanties en restaurants. Elk bedrijf levert een eigen aanbod en voorwaarden. D.m.v. www.maaltijdbutler.be kan u de services gemakkelijk op een rijtje zetten. Het kiezen van een relevante aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan ook wat minder gecompliceerd. Zijn er meerdere opties? Kijk dan eerst naar een aantrekkelijk proefpakket! Bestaan er maaltijdvoorkeuren zoals onder andere vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Rijkel? Ook dan bent u welkom! Veel traiteurs en cateraars kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met altijd kakelverse ingrediënten. Nadien worden ze gekoeld naar onder 5⁰C. Zo blijven voedingswaarden gegarandeerd. Het is 1 week houdbaar.

 • Vers van het land
 • Rijke smaak en beleving
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen raken niet bedorven. Voor meerdere maanden houdbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen is geen verplichting.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Porties ruim voldoende
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Rijkel. Een goede vervanger voor bijv. gehandicapten die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Veelvuldig gedaan door lokale vrijwilligers.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Maximale versheid
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Meerdere firma’s faciliteren daarnaast een premium boodschappendienst voor ouderen. In dat geval bestelt men moeiteloos broodnodige boodschappen als komijnekaas of halfvolle melk. Meestal gratis mee bezorgd op een vast tijdstip.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Rijkel vergelijken

Af en toe profiteren van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Rijkel? Of zoekt u een wekelijkse bezorgde koelverse bezorgmaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een service die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? Er zijn velerlei bezorgmaaltijden die kloppen met uw eisen en voedingsadvies. Zelf maaltijden online bestellen als Groenteburger Prei Gekookte Aardappelen of Champignonroomsoep? Op maaltijdbutler.be achterhaalt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in en rondom Borgloon. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. In veel gevallen kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling gezonde bereide gerechten met lekker veel groenten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen beoordelen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. De gerechten worden bezorgd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Zij werken vaak niet met een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Rijkel voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs per maaltijd komt tot stand door onderdelen als de organisatie, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd als Gemalen Gehakt Met Prei En Aardappelpuree vindt u vaak al vanaf €6,5.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Dieet Vlaamse Stoverij Appelmoes Aardappelen bestelt u vanaf €5,2.
 • Een thuisbezorgde daghap als Vegetarische groentestoof met pompoen met parelcouscous met tomaat en olijven kunt u al bestellen vanaf €5,95.
Het diner kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Aardappelsoep, een stukje fruit en voor de volledigheid een Pannenkoekjes achteraf. Is uw budget niet toereikend? In sommige gevallen kunt u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Borgloon voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Nasi kip saté
 • Garnalensoep
 • Beef Squats
 • Aspergesoep
 • Rundergehakt, witlof, aardappelpuree

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Rijkel regelen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Kijk eerst na wat voor soort maaltijdservice matcht met uw wensenlijstje. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk de aangesloten bezorgservices en geef de voorkeur door. Achterhaal altijd eerst het type maaltijden, bezorg- en betaalmogelijkheden, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Start met een proefpakket

  De populaire maaltijdservices stunten met een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Zo’n aanbieding kan betekenen 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Door hier gebruik van te maken kunt u op een prettige manier kennismaken met alle maaltijdservices.

 4. Bestellingen plaatsen

  Beviel het proefpakket? Dan kunt u direct nog een bestelling doen. Steeds vaker doet u dat door even te bellen, door maaltijden aan te kruisen, of email / internet. De maaltijden voor senioren worden meestal aan huis gebracht via een regionale bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij de koelverse variant, dan kunt u zelf kiezen van een bestellijst met circa 20 maaltijden. Als we het hebben over diepvries hebt u de keuze uit 70+ vaste vaste gerechten. Met een tafeltje dekje heeft u te maken met een speciaal dagmenu. In steeds meer gevallen is zelf samenstellen een speciale feature.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer maaltijdverstrekkers voorzien in een speciale menulijst voor mensen met een dieet. ZoalsKebab van kip-, kalkoen- en kalfsvlees, knoflooksaus, patat en Hongaarse goulash, doperwtjes, rijst. Daardoor kan iedereen gebruik maken van kant-en-klaar maaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw bezorger.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd als men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door gebruik te maken van een speciale menukaart kan men op eigen houtje – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de maaltijden inplannen.

Hoe verloopt de levering?

De maaltijden voor ouderen worden in de regel door een vaste bezorgdienst op een vast tijdstip geleverd. Binnen het koelverse segment om de 3 dagen. Binnen het vriesverse segment maandelijks.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een voedzame maaltijd draagt bij aan uw algehele gesteldheid. Een dagelijkse warme schotel is daarbij van groot belang. Veel senioren of invaliden hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Hierdoor faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden voor thuis. Bijvoorbeeld lactosevrij, natriumarm, glutenvrij, gemalen of juist vloeibaar, veganistisch, vegetarisch, koolhydraatarm: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Rijkel. Heeft u een laag inkomen? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: menu’s met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal wanneer er sprake is van een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen of slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit