Maaltijdservice Kolmont

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Kolmont voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u verse maaltijden aan huis voor ouderen in Kolmont? D.m.v. de maaltijdservice-vergelijker achterhaalt u eenvoudig alle bezorgers die aan huis leveren. Een warme maaltijdservice, of een opwarmmaaltijd die nog even in de microgolf moeten: er is veel mogelijk. Al te verkrijgen vanaf €5,05 per maal. Flink uitpakken met Rundergehaktbal in jus of Kiprollade tutti frutti met kruidenjus, aardappelpuree met persillade, gemengde groente? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Geen probleem! Met behulp van de maaltijdendienst in Kolmont geniet u van vers bereidde gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieLimburg
GemeenteBorgloon
ReactieLekkerste seizoensmaaltijden
Postcode3840
Gemiddelde kosten€5,72
Maaltijd-topperRundvlees in saus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Kolmont

We zien meer en meer maaltijdendiensten in de buurt van Kolmont. Neem bijv. veel gekozen firma’s als Delhaize of Lidl. Maar ook lokaal zijn er verscheidene organisaties en zorginstellingen. Elk bedrijf wordt bestempeld door een eigen manier van bereiding en bestelvoorwaarden. Door middel van deze pagina kunt u derhalve de leveranciers overzichtelijk naast elkaar zetten. Het uitzoeken van een degelijke verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan ook een stuk gemakkelijker. Twijfelt u nog? Bestel dan een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval voorkeuren zoals onder andere gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Kolmont? Er is een oplossing! Steeds meer traiteurs voor senioren zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met uitsluitend verse groenten. Vervolgens worden deze maaltijden snel teruggekoeld. Daardoor blijven voedingswaarden optimaal behouden. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Meest verse ingrediënten
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken shock-freeze ingevroren. Vitamines en mineralen blijven gewaarborgd. Meerdere maanden te bewaren. Wekelijks een bezorger aan huis hoef je niet te doen.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Kolmont. Een redding voor bijv. ouderenwaarbij ook opwarmen niet meer lukt. Het eten wordt warm bezorgd. In de regel geïnitieerd door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct aanschuiven
 • 100% vers
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Een aantal firma’s voorzien in een speciale boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Zo krijgt men gelijk belangrijke boodschappen als desem naturel en zuivelproducten. Normaal kosteloos afgeleverd door de vaste bezorger.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Tot in de keuken geleverd
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Kolmont vergelijken

Zoekt u een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Kolmont? Of bent u meer op zoek naar de meest verse koelverse thuismaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een leverancier gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? U kunt kiezen uit allerlei type aanbieders die passen bij uw uw gesteldheid en eventuele dieet. Zelf maaltijden online bestellen als Dieet Kippenwit Mosterdsaus Prinsessen Aardappelen of Vol Au Vent Met Puree Met Bieslook En Peterselie? Hieronder bekijkt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in en rondom Borgloon. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. In veel gevallen kunt u extra voordelig verse bereide gerechten met verse ingrediënten en zonder conserveringsmiddelenuittesten. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De menu’s worden bezorgt door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Zij werken vaak niet met een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Kolmont voor ouderen zijn ontzettend divers. Het uiteindelijke tarief hangt namelijk af van onderdelen als de maaltijdservice, het productieproces, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Boereworst Met Wortelstamppot is er al voor €4,5.
 • Vriesverse maaltijd als Gebraad Kruidige Saus Schorseneren Béchamel Kriel is beschikbaar vanaf €4,15.
 • De daghap voor ouderen als Verse worst in jus is er al vanaf €7,15.
De gerechten is vaak uit te breiden met o.a. Veloutésoep, een stukje fruit en niet te vergeten een toetje als Krentjebrij om het af te maken. Zijn kosten voor u een probleem? Doorgaans kunt u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Borgloon voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Top-5 bereide maaltijden

 • Oosterse zalm
 • Appelcompote
 • Wokgroenten
 • Gele rijst
 • Rundvlees, rode kool, aardappelpuree

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Kolmont aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Kijk eerst na wat voor categorie bezorgmaaltijd in overeenkomst is met uw eetpatroon. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de professionele leveranciers en kies er een. Let goed op het aanbod, de wijze van bezorgen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Probeer het proefpakket

  De professionele maaltijd-verzorgers verstrekken een goedkoop of gratis proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Op basis daarvan kunt u laagdrempelig kennismaken met voordelige aanbieders.

 4. Wekelijks bestellen

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Dat is fijn, nu kan men supersnel opnieuw bestellen. Bij veel aanbieders kan dit per telefoon, via de papieren bestellijst of email / internet. Uw bestelling wordt standaard thuisbezorgd middels een lokaal gezicht / bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

In het geval van koelverse maaltijden is er een wekelijks keuzemenu met pakweg 25 gerechten. Gaat men voor diepvries, dan is het assortiment beperkt tot 50 – 100 vaste vaste gerechten. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan kiest u voor een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Bij sommige aanbieders is zelf uw menu samenstellen een speciale feature.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel aanbieders gebruiken een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. ZoalsJumping Jack Salmon of Lasagne Met Linzen Tomaat & Quorn. Daardoor ontvangt men altijd goede seniorenmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw bezorger.

Is er een minimale afname?

Nee, leveranciers werken niet met een vast abonnement voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd indien u deze besteld heeft. Door gebruik te maken van een speciale menukaart kan men op eigen houtje – online, telefonisch of met een bestellijst – de maaltijdservice bestellen.

Hoe verloopt de levering?

De menu’s worden normaliter door uw persoonlijke bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Het koelverse assortiment elke 3/4 dagen. Bij vriesvers: om de 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een verse maaltijd helpt mee aan een goede balans en energie. Een verse warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Sommige bejaarden of gehandicapten eten volgens een bepaald dieet. Mede daardoor zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden aan huis. We hebben het over lactosevrij, gemalen, glutenvrij, zoutarm of misschien koolhydraatarm, eiwitrijk, vegetarisch, vloeibaar: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Kolmont. Heeft u moeite met de financiën? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Wat voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst bij bijvoorbeeld een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen en/of slikken een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit