Maaltijdservice Kuttekoven

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Kuttekoven voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u verse maaltijden aan huis voor ouderen in Kuttekoven? Geholpen door onze vergelijker achterhaalt u overzichtelijk alle aanbieders die aan huis leveren. Maaltijden warm bezorgd, of vriesverse maaltijden die u zelf moet opwarmen: dat kunt u zelf beslissen. En dat al vanaf €3,85 p.p. Flink uitpakken met Vissticks met groenten of Tomatensoep? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Er kan meer dan u denkt! D.m.v. de maaltijddienst in Kuttekoven krijgt u ambachtelijke gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieLimburg
GemeenteBorgloon
RecensieAandacht en ambacht
Postcode3840
Maaltijd prijs€5,73
Nummer 1-maaltijdVarkenssteak in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Kuttekoven

We zien meer en meer maaltijdendiensten die actief zijn in Kuttekoven. Neem bijv. landelijke partijen als Traiteur Goossens en/of 15Gram. Ook binnen de gemeente ontwikkelen zich prima initiatieven en verswinkels. Iedere optie onderscheidt zich door een eigen manier van bereiding en procedures rondom bestellen en betaling. D.m.v. www.maaltijdbutler.be kunt u dus de organisaties probleemloos tegen elkaar afzetten. Een keuze maken voor een solide service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt derhalve wat overzichtelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Begin dan met een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Bestaan er bepaalde voorkeuren zoals onder andere lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Kuttekoven? Dat hoeft niet erg te zijn! Een aanzienlijk deel van de traiteurs in België houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met 100% verse ingrediënten. In de volgende stap wordt het eten gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Door dit proces blijven voedingswaarden gegarandeerd. Het is 1 week houdbaar.

 • Altijd 200 gram groente
 • Vol van smaak
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding razendsnel ingevroren (shock-freeze). Vitamines en mineralen blijven zo erg lang goed. Meerdere maanden te bewaren. Elke week bestellen is dan ook overbodig.

 • Lang houdbaar
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Kuttekoven. Ideaal voor bijv. ouderendie geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Normaliter georganiseerd door een lokale keuken.

 • Direct na bereiding geleverd
 • WMO mogelijkheden
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Meerdere aanbieders beschikken over een extra boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Zo krijgt men zonder moeite verse of handige boodschappen als halfvolle melk en melk. Doorgaans gratis bezorgd door de vaste bezorger.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Kuttekoven vergelijken

Incidenteel eens genieten van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Kuttekoven? Of prefereert u een structurele oplossing zoals koelverse thuismaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een service gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? Er zijn veel verschillende maaltijdservices die kloppen met uw voorkeuren en eventuele voedingsvoorschrift. Neem nu Dieet Gehaktballetje Tomaat Prinsessen Aardappelen of Ardeensgebraad Italiaansesaus Gebak. Roseval Aard.? Aan de hand van deze website vergelijkt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in en nabij Borgloon. Bekijk goed het proefpakket. Dikwijls kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling de lekkerste bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig kunstmatige toevoegingen proberen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. Uw bestelling wordt geleverd door uw eigen bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Kuttekoven voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs die u betaalt komt tot stand door elementen als de leverancier, het soort maaltijd, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd als Kipgyros Rijst is verkrijgbaar vanaf €6,4.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Vlaamse Karbonaden Met Appelmoes En Aardappelen wordt al bezorgd vanaf €3,65.
 • Een warme daghap voor senioren als Pasta kip madras kan je kopen vanaf €6,8.
Het diner is vaak uit te breiden met o.a. Phở, een extra salade en niet te vergeten een toetje als Fruit om het feest compleet te maken. Heeft u weinig financiële middelen? Doorgaans kunt u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Borgloon voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Pasta Venetia
 • Preiroomsoep
 • Savooiekool
 • Tomatensoep
 • Varkensvlees, erwten, aardappelpuree

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Kuttekoven regelen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Kijk eerst na wat voor soort maaltijdservice aansluit op uw wensenlijstje. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk professionele bezorgdiensten en selecteer er een. Check vooral de voedingswaarden, de manier van bezorging, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Een proefpakket nemen

  De grote services werken met een zeer betaalbaar proefpakket. Typische acties zijn 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Mede daarom kunt u op een prettige manier kennismaken met professionele aanbieders.

 4. Wekelijks bestellen

  Beviel het proefpakket? Zo ja, dan kunt u snel en simpel nieuwe gerechten bestellen. In veel gevallen doet u dat via een speciaal telefoonnummer, door de menukaart in te vullen, of via de website. De maaltijden worden in de regel tot in de keuken geleverd via een vertrouwde bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er vaak een menulijst met gemiddeld 15 gerechten. Spreken we over diepvries, dan kunt u kiezen uit 50 – 100 blijvende gerechten. Rondom tafeltje dekje treft men een daghap, zonder keuze. Soms is zelf ingrediënten combineren een mogelijkheid.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Ja, steeds meer maaltijd-verzorgers werken met een ruim assortiment dieetmaaltijden. Als o.a. Rabarbercompote of Blinde vink in jus, rode bietjes en gekruide aardappelpartjes. Zodoende krijgt iedereen geschikte thuismaaltijden voor senioren! Vragen? Neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd wanneer men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door middel van een speciale menukaart kunt u gemakkelijk – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de maaltijden inplannen.

Hoe werken de leveringen?

De gerechten worden vaak door een vaste bezorgdienst op een vast moment in de week week thuisbezorgd. In het geval van koelvers: elke week 2 keer. Bij vriesverse gerechten om de 2 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een verse maaltijd helpt mee aan een goede balans en energie. Elke dag een warme schotel is daarbij een voorwaarde. Sommige ouderen of hulpbehoevenden hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Daardoor onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Denk aan gemalen, natriumarm, glutenvrij, zoutarm of juist koolhydraatarm, vegetarisch, vloeibaar, eiwitrijk: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Kuttekoven. Heeft u een laag inkomen? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch wanneer er sprake is van een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat slikken en/of kauwen een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit