Maaltijdservice Kerniel

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Kerniel voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Kerniel? Door gebruik te maken van onze vergelijker bekijkt u gemakkelijk alle leveranciers die maaltijden thuisbezorgen. Tafeltje dekje, of een koelverse maaltijd die alleen maar even de microgolf in hoeven: er is veel mogelijk. Al beschikbaar vanaf €4,30 per gerecht. Aanschuiven voor Zomerzuurkool met casselerrib of Sucadelapje met jus, witlof à la crème en gekookte aardappelen? Maar gaat het koken u moeilijk? Er is gelukkig een alternatief. Middels de maaltijdendienst in Kerniel hebt u toegang tot uitstekende gerechten, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieLimburg
GemeenteBorgloon
Waarom bestellen?Persoonlijk en herkenbaar
Postcode3840
Gemiddelde prijs€5,71
Vaak bestelde maaltijdAlaska-koolvis

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Kerniel

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in de buurt van Kerniel. Denk dan aan interessante leveranciers als Dienstenthuis.be en/of Delhaize. Echter, ook heel lokaal ontwikkelen zich tal van leveranciers en wijkrestaurants. Elke organisatie levert een heel eigen type maaltijd en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Geholpen door deze website kunt u de bedrijven probleemloos op een rijtje zetten. De keuze maken voor een geschikte verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt hierdoor wat minder gecompliceerd. Zijn er meerdere opties? Start eens met een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Is er sprake van dieetwensen zoals o.a. kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Kerniel? Er is een oplossing! Legio traiteurs voor bejaarden zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met uitsluitend verse groenten. Daaropvolgend wordt het gerecht gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Door deze handeling blijven smaak en voedingswaarden in topconditie. Het is 1 week houdbaar.

 • Meest verse ingrediënten
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Smaak, geur en mineralen raken niet bedorven. Weken lang goed te houden. Elke week bestellen hoeft dan ook vaak niet.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Kerniel. Een goede vervanger voor bijv. hulpbehoevenden die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Doorgaans geregeld via een lokale zorginstelling.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Maximale versheid
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Verscheidenebezorgers faciliteren daarnaast een nuttige boodschappendienst voor gehandicapten. Hiermee haalt u eenvoudig verse of handige boodschappen als vlokken of koffiekoeken. Vaak kosteloos afgeleverd door uw eigen bezorger.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Kerniel vergelijken

Houdt u van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Kerniel? Of houdt u juist van de meest verse koelverse maaltijden voor senioren? Of geeft u de voorkeur aan een lokale organisatie die zich focust op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? Er is de keuze uit verscheidene thuismaaltijden die overeenstemmen met uw situatie en diëten/allergieën. Wat dacht u van Dieet Boerenkool Met Kalfsgehaktbal of Dieet Rundsvlees Fijne Kruiden Aardappelen? Hieronder bekijkt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in en nabij Borgloon. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Vaak kunnen ouderen via een proefbox heerlijke bereide gerechten met veel groenten en weinig zout beoordelen. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. Uw bestelling wordt geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. U zit niet vast aan een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Kerniel voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs die wordt gerekend hangt af van bijvoorbeeld de aanbieder, kwaliteit van ingrediënten, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Tagliatelle Met Kip En Bospaddestoelen is verkrijgbaar vanaf €4,95.
 • Diepvriesmaaltijd als Gehaktschotel Met Worteltjes kunt u al laten bezorgen vanaf €4,05.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Aspergesoep vg kunt u al bestellen vanaf €5,9.
Het eten is niet het enigste: Wat te denken van Borsjtsj, een extra rauwkostsalade en niet te vergeten een toetje als Banana split om mee af te sluiten. Heeft u weinig financiële middelen? Doorgaans kunt u hulp aanvragen bij de gemeente Borgloon voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Kaaskroketjes
 • Broccolisoep
 • Groentesoep
 • Kerriesoep
 • Hongaarse goulash, doperwtjes, rijst

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Kerniel regelen

 1. Wat zijn de wensen?

  Ga eerst na wat voor soort seniorenmaaltijd klopt met uw eetpatroon. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk de professionele bezorgservices en geef de voorkeur door. Let goed op de versheid van ingrediënten, keuze in bezorgdagen, en de klantwaardering.

 3. Start met een proefpakket

  Het gros van de leveranciers werken met een voordelig proefpakket. Bijvoorbeeld 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Zodoende kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met alle maaltijdservices.

 4. Vaste levermomenten

  Was de proefbestelling goed? In dat geval kunt u overzichtelijk opnieuw bestellen. In veel gevallen doet u dit door even te bellen, door de menukaart in te vullen, of via internet. De bezorgmaaltijden worden gewoonlijk aan huis gebracht via een lokaal gezicht / bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten kunt u zelf kiezen van een bestellijst met grofweg 25 menu’s. Spreken we over diepvries, dan is er een keus te maken uit 70+ vaste maaltijden. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan kiest u voor een daghap, zonder keuze. In sommige gevallen is vers op maat ook mogelijk.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Ja, de meeste maaltijdverstrekkers komen u tegemoet met een ruim assortiment dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Jachtschotel, rode kool, aardappelpuree en Speklapje met vleesjus, gekookte aardappelen, rode bieten. Zo zijn er voor alle bejaarden warme maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw eigen dienstverlener.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, leveranciers werken niet met een doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis zodra men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Middels de welbekende bestellijst kan men eenvoudig – op meerdere manieren – de gerechten laten brengen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De microgolf-maaltijden worden meestal door een lokale bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelvers: elke week 2 keer. Bij vriesverse maaltijden 2 keer per maand.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Gezond en vers eten heeft invloed op uw algehele gesteldheid. Een verse warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Veel senioren of gehandicapten hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Mede daardoor zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Het gaat om lactosevrij, glutenvrij, zoutarm, gemalen of misschien vegetarisch, veganistisch, vloeibaar, koolhydraatarm: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Kerniel. Is uw inkomen niet toereikend? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Enkele voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: zeer nuttig bij een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen en slikken lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit