Maaltijdservice Kozen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Kozen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar verse maaltijden aan huis voor ouderen in Kozen? Dankzij onze vergelijker ontdekt u supersnel alle leveranciers die leveren in uw plaats. Warme gerechten, of dagverse gerechten die nog even in de microgolf moeten: u maakt zelf de keuze. Nu al voor €5,40 p.p. Flink uitpakken met Rundermedaillons met béarnaisesaus, gemengde groenten en aardappelpuree en Gekruide krieltjes? Maar is zelf koken geen optie meer? Geen probleem! Dankzij de maaltijdendienst in Kozen smult u weer van vers bereidde maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieLimburg
GemeenteNieuwerkerken
RecensieMet aandacht bereid
Postcode3850
Kosten maaltijd (gemiddeld)€5,77
Geliefde maaltijdVissoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Kozen

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in de omgeving van Kozen. We hebben het over belangrijke leveranciers als Traiteur Goossens en/of Meal-Story. Ook in deze plaats zelf zien we allerlei instanties en restaurants. Elke optie wordt gekenmerkt door een heel eigen productaanbod en bestel- en bezorgmogelijkheden. Met behulp van onze tool kunt u derhalve de organisaties eenvoudig naast elkaar zetten. Het kiezen van de beste bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is derhalve leuker en makkelijker. Moeite met kiezen? Bestel dan een aantrekkelijk proefpakket! Bestaan er dieetwensen zoals o.a. veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Kozen? Er is een oplossing! Meer en meer traiteurs en cateraars passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. In de volgende stap wordt het eten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Door deze handeling blijven smaak en vitamines optimaal behouden. Het is 1 week houdbaar.

 • Meest verse maaltijden
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct razendsnel ingevroren (shock-freeze). Kleur, smaak en geur blijven gewaarborgd. Voor meerdere maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging hoef je niet te doen.

 • Lang houdbaar
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Kozen. Een uitkomst voor bijv. ouderenwaarbij ook opwarmen niet meer lukt. Het eten wordt warm bezorgd. Meestal georganiseerd door een lokale keuken.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • WMO mogelijkheden
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

De meeste aanbieders hebben daarnaast een extra boodschappendienst voor bejaarden. Op die manier krijgt men direct verse of handige boodschappen als thee of leverworst. Normaal gratis bezorgd op een vooraf gekozen moment.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Alles aan huis bezorgd
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Kozen vergelijken

Af en toe profiteren van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Kozen? Of zoekt u een blijvende oplossing als koelverse maaltijden? Of neigt u meer naar een organisatie die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? Er is de keuze uit verscheidene leveranciers die rijmen met uw eisen voedingspatroon. U kunt denken aan Kippenbout Groentenkrans Met Puree of Kaasburger Met Spinazie En Puree? Hieronder vindt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in en rondom Nieuwerkerken. Bestel eerst eens een proefpakket. Meestal kunt u tegen een zeer scherpe prijs ambachtelijke bereide gerechten met veel voedingsstoffen en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen proeven. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. De menu’s worden bezorgt door een vaste bezorger op een vast moment. Aanbieders werken niet met een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Kozen voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs die u betaalt wordt samengesteld door elementen als de aanbieder, het totale assortiment, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Boerenkool Met Kalfsgehaktbal is er al vanaf €4,65.
 • Vriesverse maaltijd als Kipcordon Bleu Appel/Abrikoos Met Puree is verkrijgbaar vanaf €3,8.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Procureurlapje met jus. Schorseneren à la crème. Gekookte aardappelen kunt u al bestellen vanaf €6,75.
De gerechten is niet waar het bij blijft. Ook Ramen, extra groenten en iets fris zoals Crème brûlée als afsluiter. Heeft u een laag inkomen? Doorgaans kunt u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Nieuwerkerken voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Kervelroomsoep
 • Kreeftensoep
 • Kip tandoori
 • Nasi goreng
 • Runderhachee, witte rijst, bloemkool

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Kozen regelen

 1. Wat zoekt u precies?

  Check als eerst welk type seniorenmaaltijd klopt met uw wensenlijstje. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk beschikbare maaltijd-bedrijven en geef de voorkeur door. Let goed op het gerechten-aanbod, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Start met een proefpakket

  De bekende services stunten met een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Bijvoorbeeld 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Hierdoor kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met geschikte dienstverleners.

 4. Maaltijden afnemen

  Genoten van de proefmaaltijd? Gelukkig, nu kan men zonder problemen opnieuw bestellen. Dikwijls doet u dit via telefoon, door maaltijden aan te kruisen, of online. Uw bestelling wordt standaard bezorgd tot in de keuken via een behulpzame bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er een wekelijks wisselend assortiment met plusminus 20 gerechten. In het aanbod van diepvries kunt u meestal kiezen uit 80+ vaste maaltijden. Bij tafeltje dekje gebruikt men een vast weekmenu. Steeds vaker is zelf gerechten samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle aanbieders werken met een ruim assortiment dieetmaaltijden. Neem nou Runderlapje met vleesjus, gekookte aardappelen, snijbonen en Runderstooflapje met jus. Rodekool met appeltjes. Aardappelpuree. Handig, want zo zijn er voor alle bejaarden seniorenmaaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw bezorger.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen als u een bestelling heeft doorgegeven. Aan de hand van de unieke menukaart / lijst kunt u wekelijks zelf – met de papieren lijst, online of telefonisch – de maaltijdservice bestellen.

Hoe verloopt de bezorging?

De kant-en-klaar maaltijden worden vaak door een lokale bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Koelvers: om de 4 dagen. Vriesvers: 1 – 2 keer per 4 weken.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een maaltijd met verse ingrediënten is van belang voor uw lichamelijke gezondheid. Een dagverse warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Veel ouderen of beperkten hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Mede daardoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden voor thuis. U kunt denken aan natriumarm, lactosevrij, glutenvrij, gemalen en ook koolhydraatarm, vloeibaar, veganistisch, eiwitrijk: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Kozen. Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect in het geval van glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen en slikken steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit