Maaltijdservice Lieferinge

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Lieferinge voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Lieferinge? Door gebruik te maken van maaltijdbutler.be doorzoekt u moeiteloos alle leveranciers in uw eigen gemeente. Warme gerechten, of koelverse maaltijden die alleen maar even de microgolf in hoeven: u bepaalt het helemaal zelf. En dat al vanaf €3,80 per maaltijd. Flink uitpakken met Kalfsgehaktbal met vleesjus, gebakken röstikos, prei à la crème of Kalfsblanket Oude Wijze Met Aardappelen Peterselie? Maar is zelf koken geen optie meer? Dat hoeft niet erg te zijn! Door de maaltijdendienst in Lieferinge beschikt u over ambachtelijke gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteNinove
RecensieVerse ingrediënten
Postcode9400
Kosten maaltijd (gemiddeld)€6,65
Meest gekozen maaltijdSpagheti carbonara

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Lieferinge

We zien meer en meer maaltijdendiensten in en rondom Lieferinge. We hebben het over grote leveranciers als Meal-Story en Okay. Maar ook lokaal ontwikkelen zich verschillende partijen en speciale eetpunten. Iedere aanbieder wordt bestempeld door een eigen menu en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Door gebruik te maken van deze website kan u daardoor de organisaties rustig tegen elkaar afzetten. Uitkomen bij een goede maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zodoende een stuk gemakkelijker. Zijn er meerdere opties? Bestel in dat geval een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Heeft u te maken met bepaalde voorkeuren zoals o.a. vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Lieferinge? Er is gelukkig een alternatief. Best veel traiteurs voor bejaarden zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. Later worden ze teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Door deze handeling blijven smaak en voedingswaarden intact. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • 100% dagvers
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en shock-freeze ingevroren. Smaak, geur en mineralen blijven zo intact. Meerdere maanden te bewaren. Continue bestellingen plaatsen hoeft dan ook vaak niet.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Lieferinge. Ideaal voor bijv. gehandicapten die het eten niet meer kunnen opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Doorgaans op touw gezet door een lokale zorginstelling.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • WMO mogelijkheden
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Diverse organisaties beschikken over een handige boodschappendienst voor senioren. Hierdoor krijgt men moeiteloos verse of handige boodschappen als afbak pistolet meergranen en vers fruit. Veelal gratis mee bezorgd op een vast tijdstip.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Lieferinge vergelijken

Af en toe profiteren van een handige diepvriesmaaltijd in Lieferinge? Of zoekt u vers bereidde koelverse maaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een aanbieder die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? Er zijn veel verschillende opwarmmaaltijden die passen bij uw uw voorkeuren en mogelijke allergieën. Wat dacht u van Bloemkoolsoep of Kipgyros Rijst? Via onze vergelijker vergelijkt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de regio Ninove. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Bij veel aanbieders kunt een voor een lage prijs complete bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig vet keuren. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. Het eten wordt bezorgd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. U zit niet vast aan een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Lieferinge voor ouderen variëren nogal. De prijs voor een gerecht wordt samengesteld door o.a. de aanbieder, het totale assortiment, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Koolvis Hollandaisesaus Preiroom Krielaardappel is er al voor €5,75.
 • Een vriesverse maaltijd als Dieet Kippenblanket Met Broccoli Wortelen Puree kunt u al bestellen vanaf €4,05.
 • Een thuisbezorgde daghap als Rundvlees in tijmsaus kan je kopen vanaf €6,05.
Een verse maaltijd hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Ramen, een lekker bijgerecht en om het compleet te maken Aardbeien mousse als afsluiter. Is uw budget niet toereikend? In sommige gevallen kunt u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Ninove voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Gehakt in kappertjessaus
 • Boerenkool, rundergehakt
 • Kippenbout. Bonne femme
 • Kruudmoes met gortepap
 • Vispotje in botersaus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Lieferinge regelen

 1. Wat zijn de wensen?

  Onderzoek allereerst welke vorm van een thuismaaltijd matcht met uw wensen. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de beschikbare bezorgdiensten en bepaal uw voorkeuren. Controleer goed het type maaltijden, de wijze van bezorgen, en recensies van andere klanten.

 3. Een proefpakket nemen

  Het gros van de maaltijd-verzorgers werken met een spotgoedkoop proefpakket. Typische acties zijn 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Daardoor kunt u zonder hoge kosten kennismaken met gespecialiseerde aanbieders.

 4. Vaste levermomenten

  Genoten van de proefmaaltijd? Dat is fijn, nu kunt u eenvoudigeen nieuwe bestelling plaatsen. Gewoonlijk doet u dat via de telefoon, door de menukaart in te vullen, of online. Uw bestelling wordt doorgaans tot in de keuken geleverd via een vriendelijke bezorgservice in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er vaak een menulijst met ruwweg 25 maaltijden. Spreken we over diepvries, dan hebt u de keuze uit 100+ vaste maaltijden. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan gebruikt men één maaltijd per dag. In sommige gevallen is zelf gerechten samenstellen ook mogelijk.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Doorgaan wel. Veel maaltijd-verzorgers gebruiken een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Neem nou Boerengehaktschotel of Verse rauwkostsalade. Handig, want zo zijn er voor alle ouderen warme maaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw maaltijdservice.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met abonnementsvorm voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis nadat u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door middel van een handige bestellijst kunt u wekelijks zelf – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – uw wensen doorgeven.

Hoe verloopt de levering?

De kant-en-klaar maaltijden worden meestal door een eigen bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. In het geval van koelvers: 1 a 2 keer per 7 dagen. Het vriesverse assortiment elke 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Verse voeding vormt de basis voor een goede balans en energie. Een dagverse warme schotel is daarbij van groot belang. Sommige senioren of mensen met een beperking volgen een dieet of hebben een allergie. Hierom bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden aan huis. Het gaat om lactosevrij, glutenvrij, natriumarm, zoutarm en ook koolhydraatarm, vegetarisch, veganistisch, eiwitrijk: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Lieferinge. Heeft u een laag inkomen? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst bij een situatie als een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat kauwen en slikken lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit